تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 407 از 1135 اولاول ... 307357397403404405406407408409410411417457507907 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,061 به 4,070 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام
    دوستان در مورد عایق نانو قبلا هم خدمت شما دوستان عرض کردم این عایقی که من نی شناسم با ضربه یا شی نوک تیز یا سایش از بین نمی رود و با پیستوله مثل رنگ پاشیده میشه در مورد قیمت هم بگم این قدر که من می دونم قیمتش از عایق های دیگر خیلی ارزانتر هست و خیلی راحت تر هم می شه استفاده کرد و خیلی هم سبک هست تکنولوژی این عایق 2 سالی هست وارد ایران شده وساخت انگلستان است و خبر داشتم بیشتر شرکت نفت و صنایع دریایی استفاده می کردند اگر تحریم نشده باشه الان هم می کنند چون هم عایق حرارتی خیلی خوبیه هم جلو زنگ زدهگی رو می گیره حالا نمی دونم تو شهر شما بشه گیر آورد یا نه یا شرکتی که انحصاری وارد ایران می کند برای مصارف شخصی هم می فروشه یا نه نمی دونم سعی می کنم اطلاعات خوبی بگیرم و به شما دوستان عزیزم انتقال بدم از اطلاعات خوبتون ممنونم

2. 4 کاربر از ali.azarbad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من یه 405 دارم میخوام الدزمبیل بخرم میخوام بدونم مصرف داخل و خارج شهرش چقدره و استهلاکش چطوره ؟
    والبته قیمت تو چه رنجی هست ؟
    ممنونم
    الدزمبيل هم مدلهاي گوناگوني داره..دقيقا بگيد چه مدلي و با چه قيمتي؟ اگر عكسي هم از اون ماشين مورد نظر دارين( هماني كه ديدي و ميخواهي بخري) اينجا بگذار تا بشه بهتر نظر داد..ماشينهاي آمريكايي يك سري دردسر هاي خودشون رو دارن..اگر اين تاپيك رو بخونيد كاملا متوجه ميشيد كه نگهداري از اونها بيشتر شبيه نگهداري يه سگ شكاري خيلي ارزشمند و يا يه پرنده اي سخنگوي گرانبها است!! البته هر چقدر ماشين خاصتر و كميابتر باشه اين قضيه بيشتره..اگر در فكر استفاده روزمره از اون هستي(مثل پژو) بايد بگم كه انتخاب خوبي نيست..و شما رو بدجوري به دردسر ميندازه! البته اگر فني باشي و يه سري كارها رو بتوني خودت انجام بدي و از پس يه سري هزينه ها هم بر بيايي اين ماشينها براي مسافرت و يا گردش آخر هفته خيلي مناسب هستند..
    قيمتها هم اصلا هيچ حساب و كتابي نداره! من الدزمبيل 88 بسيار تميز ديدم كه طرف فروخته 2.5 ميليون!! البته من دير فهميدم وگرنه خودم ميخريدمش! و از يه طرف مثلا يه بيوك ايران خيلي معمولي ميبيني قيمت زده 10 ميليون!! هركي هرچي بتونه ميگه!‌حالا اينكه واقعا چقدر ارزش داره اون مال زمانيه كه شما واقعا قصد خريد داريد و اونهم واقعا قصد فروش..

4. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان، هرچند همونجوری که فرمودن صندوق عقب وضعش وخیم نیست و نیاز به اینجور پوشش ها نداره اما برا تموم شدن بحث بگم که بنده سوال کردم و طاهرا همچین پوششی هست (همونجور که اقای اذراباد گفتند) اما با قیمتش موافق نیستم با ایشون، چون نمونه صنعتی ایش که تهیه بشه گرون در میاد و شاید مثلا یه مترش یه تومن پیاده بشه، ولی خب دیگه رنگ پوسیدگی و نمیبینه

6. 2 کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ماشين من خيلي تميزه!! فقط 30.000 مايل كار كرده!!
    جناب ال تی، من دیدم کبلومتر ماشین های انژکتور رو کم میکنند (نه اینکه قطع کنندا، کم میکنند و اصلا هر عددی مشتری بخواد میذارن) تازه این اطلاعات تو حافظه ECU ذخیره میشه، حالا بگذریم از ماشین های قدیمی که چه قدر راحت دستکاری میشندو ساده اند، این دلال ها هم که برای پول و استفاده از این بازار کاذب هر کاری میکنند، یه رنگ، یه تودوزی، 4 تا کمک نو، یه چرم داشبورد و تو دری ... یه میلیون هم نمیشه اما ارزش ماشین میشه 17 تا!

8. 3 کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

البته من بارها گفتم كه تا ماشين رو از نزديك نبينم و معاينه نكنم نميتونم نظر بدم و قيمت رو قطعي بگم..اما اين شخص مشخص بود دلال نيست و سالها ماشين دست خودش بوده حالا ديگه خسته شده و البته جو هم گرفتتش و ميخواد با قيمت شيرين بفروشه كه مثلا با اون 17 تومن بره بفرض يه ال 90 بخره و بعدش توي دلش به ريش خريدار بخنده كه ماشين 33 سال قبل رو چطور بهش انداختم!!! خب هركسي حق داره روي مال خودش ارزشي رو بگذاره و قيمت تعيين كنه اما اينكه بقيه رو احمق فرض كنه ديگه خيلي بي انصافيه..
    شايد چند وقت ديگه بازم تماس بگيرم بيينم چقدر كم كرده؟؟ شايد كم كم متوجه بشه اين قيمت فروش نميره و اگر هم بره باز برميگرده پيش خودش..از اين داستانها زياد ديدم..
    كلا توي دنياي ماشين امريكايي چيزهايي ميشنويم كه با هيچ منطقي جور در نمياد..خيلي ها ادعاهايي ميكنن و نميشه فهميد كه چي درسته يا غلط مگر اينكه واقعا تمام وقت و انرژي خودتو سر اين جريان بگذاري..يه نمونه رو براتون بگم:
    حدود چهار روز پيش با يكي از دوستان قديمي ملاقاتي داشتم..اون هم مثل خودم ماشينهاي آمريكايي زيادي داشته و البته بيشتر سوار ميشده و اهل تعمير كردن نبوده..
    ازش پرسيدم ميتوني يه بيوك ريويرا دم قايقي برام پيدا كني؟؟!! گفت من نميدونم چه مدليه..چه شكليه؟
    تعدادي عكس رو كه توي گوشي داشتم نشونش دادم..خيلي لذت برد...!!
    گفت: من نميتونم اما يه دوستي دارم خوراكش از اين ماشينهاي عجيب غريبه كه دوست داري! حتما برات پيدا ميكنه!
    همون موقع هم زنگ زد و با دوستش حرف زد و سوال كرد بيوك ريويرا سراغ داري؟
    طرف هم خيلي راحت و ساده جواب داد بله!!... يكي هست كه سالهاست توي خونه يكي هست و زياد بيرون نيماره !! خيلي تميزه! رنگش آبي نفتي تيره و كبوده و سقف چرم سفيد داره!!مدلش هم 73 ميلادي...!!
    من واقعا بهت زده شده بودم!!! همچين چيزي توي اهواز باشه و من خبر نداشته باشم؟؟؟!! امكان نداره!!
    برنامه گذاشتيم كه بريم ببينيمش! من هم ديروز با دوربين ديجيتال آماده بودم برم و از اين جواهر تا ميتونم عكس بگيرم و بگذارم اينجا!! داشتم برنامه براي خريدنش هم توي ذهنم رديف ميكردم كه مثلا چطور بايد با صاحبش حرف بزنم كه زود جو گير نشه و الكي قيمت نپرونه و اينكه از كانال خاصي وارد معامله بشم تا يه وقتي از دستم در نره و....
    اما امروز دوستم خبر داد كه ببخشيد! اشتباه شده!! اون بيوك ريويرا نبوده و اصلا بيوك نيست!‌يه شورلت مونت كارلو هست كه بازسازي شده و رنگ خورده و گويا يه مدتي هم خوابيده براي قطعه! صاحبش هم من ميشناختم يه اوراق فروشه!!
    واقعا بشدت حالم گرفته شده بود! اخه تا مرز ديدن و لمس كردن ريويرا بري و تشنه برگردي خيلي نامرديه!! اما خدا رو شكر كردم تا روشن شدن قضيه چيزي اينجا ننوشتم كه آبروم بره!!!!
    خلاصه خيلي از اين اتفاقات رخ ميده و ممكنه خيلي راحت اسم يه ماشين رو چيز ديگه يا بگذارن..چون تشابه قيافه زياد دارن و اكثرا به مدلها مثل ما وارد نيستن..
    حالا در مورد قيمت هم اينجوريه..ديگه خدا ميدونه چي از توي اين اشتباهات در مياد..ممكنه يكي به صاحب اين كامارو گفته باشه كه مثلا من يه كامارو ديدم مدل پايينتر از مال خودت ميداد 10 ميليون!! مال شما خيلي گرونتره چون مدلش بالاتره!! حالا طرف نميدونه كه مثلا اون كامارو 10 ميليوني احتمالا يه SS 1969 بوده كه خيلي تميز مونده(البته از اين قيمت بيشتر هم ميارزه..) بايد كلي روي ذهن اين بابا كار كنيم تا با واقعيت بيشتر اشنا بشه و نه اينكه همين توهم رو براي خودش يه اصل به حساب بياره.
    Last edited by camaro lt; 19-06-2011 at 00:41.

10. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منظورم این مدل هست در مورد قیمت فعلا کاری ندارم میخوام بدونم برای استفاده روزمره چطوری جواب میده اذیت کار بودن یا نبودن برام خیلی مهمه خودم هم کمی فنی هستم یعنی دست به اچارم بد نیست .مصرفشون هم نمیدونم چقدره داخل و خارج شهر
    ممنون میشم از پاسخ دوستان
    کد:
    Last edited by abolfazlkalhor; 19-06-2011 at 16:12. دليل: ث

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان فرق مدل های ساده و Z28 تو کامارو های مدل بالا جز طرح کاپوت و هواکش رو گلگیر چی هست؟
    اخه جفتشو میشه رو یه مدل بیس سوار کرد
    این عکس ها رو ببنید، به نظر شما یه Z28 واقعیه؟ تو نمایشگاه اروند هم اورده بود ماشینو

کد:
    کد:
    از بچه های اصفهان کسی نرفته اینجا که واسمون بیشتر عکس بذاره؟!

اینم پیدا کردم اما هیلترشکن میخواد
    کد:
    Last edited by amiva; 19-06-2011 at 19:39.

13. 2 کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منظورم این مدل هست در مورد قیمت فعلا کاری ندارم میخوام بدونم برای استفاده روزمره چطوری جواب میده اذیت کار بودن یا نبودن برام خیلی مهمه خودم هم کمی فنی هستم یعنی دست به اچارم بد نیست .مصرفشون هم نمیدونم چقدره داخل و خارج شهر
    ممنون میشم از پاسخ دوستان

کد:
    از اين مدل كاتلاس ديدم.به نظر ماشين جالبي مياد و خيلي سبكتر و كم هزينه تر از ماشينهاي ديگه امريكايي در رده خودشه.شايد يكي از دلايلش ديفرانسيل جلو بودن اون باشه.البته سبكتر منظورم وزن نيست.بلكه هزينه نگهداري و سواري دادن اونه.چندتايي توي اهواز ديدم.يه بار هم از صاحب يكي از اينها سوال كردم گفت راضي هستم و مشكل خاصي تا حالا نداشتم.البته ممكنه يه ماشيني خوب نگهداري بشه و يكي ديگه نه و در اين صورت معلومه كه هزينه هاي متفاوتي هم خواهند داشت.
    مصرفش فكر كنم همين حدودي باشه كه نوشته شده.موتور عرضي دارن انگار يه مدل اروپايي فورد يا اپل رو با يه ماشين آمريكايي مثل كاديلاك قاطي كرده باشن و اين از توش در بياد.!!! به نظر من انتخاب خيلي خوبيه نسبت به الدزمبيلهاي ديگه مثل نايتي ايت 98 .
    اگر فني هستيد كه خوبه. من فكر ميكنم اگر ماشين سرپا و سالمي باشه همين حدود ارزش داشته باشه و البته كمتر بگيريد هم كه چه بهتر چيزي كه بيشتر از همه ميتونه اذيت كننده باشه گيربكسهاي اينهاست كه احتمالا از نظر قطعات كمياب باشن.هرچند كه نوشته قطعاتش هست اما بايد ديد چه كيفيتي دارن و ساخت كجا هستند؟
    براي استفاده روزمره از نظر من اگر مشكل فني نداشته باشه و مرتب نگه داشته باشن فكر ميكنم تا سه يا چهار سال راحت بدون دردسر جواب بده..البته بازهم ميگم شرايط نگهداري و نوع استفاده هم خيلي مهمه..هر ماشيني هم كه باشه همين شرايط براش هست و نه فقط آمريكايي يا ژاپني.
    اگر ساكن تهران هستين فكر كنم تعداد بيشتري از اين مدل رو بتونيد پيدا كنيد..سعي كنيد با صاحبانشون صحبت كنيد و ببينين تجربه اونها روي اين مدل چي بوده؟

در مورد Z 28 متاسفانه من تا حالا از نزديك نديدم..البته بجز اون رم ايرهاي روي كاپوت و گلگير تفاوتهايي هم در موتور داره..و احتمالا در گيربكس و ديفرانسيال...فكر كنم حتي يه ميله ضد غلتش هم رو ي ديفرانسيل عقب سوار باشه( مثل كاپريس كلاسيك) تا سر پيچها كنترل و پايداري بهتري داشته باشه..
    Last edited by camaro lt; 19-06-2011 at 22:57.

15. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در مورد Z 28 متاسفانه من تا حالا از نزديك نديدم..البته بجز اون رم ايرهاي روي كاپوت و گلگير تفاوتهايي هم در موتور داره..و احتمالا در گيربكس و ديفرانسيال...فكر كنم حتي يه ميله ضد غلتش هم رو ي ديفرانسيل عقب سوار باشه( مثل كاپريس كلاسيك) تا سر پيچها كنترل و پايداري بهتري داشته باشه..
    بله از لحاظ فنی که تفاوت های زیادی دازند اما من منظورم از لحاظ بدنه بود

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در مورد کاتلاس سیرا باید بگم ماشین نرم و خوبی هستش مصرفش معقول هستش قیمت تمیزترین نمونه ها مال 1990 و بالاتر موجود 7-8 تومن هستش نسبت به قیمتش ماشین خیلی خوبی هستش ولی خب مثل اکثر امریکایی ها تزئیناتش کم یاب هستش
    ================
    در مورد تشخیص اصل یا فرعی بودن موتور بهترین مطمئن ترین راه وین کد ماشن هستش وگرنه من کامارو های معمولی دیدم که کیت بالدوین روشون نصب کردن ولی خب اگه صاحبش بگه که بعدا این کار رو کرده خوبه ولی ادعا فابریکی بودن ماشین برای اثباتش باید وین کد رو بررسی کرد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •