يه چي تو مايه هاي دي وي 2899 از لحاظ گرافيكي خوب باشه
دردسر كمبود فضا و سرعت نداشته باشم
ترجيحا از سوني يا اچ پي
قيمت هم تا 1ونيم خوبه
پيشنهاد شما چيه؟مدلي كه حداقل تا 5سال داشته باشمش
يه چي تو مايه هاي دي وي 2899 از لحاظ گرافيكي خوب باشه
دردسر كمبود فضا و سرعت نداشته باشم
ترجيحا از سوني يا اچ پي
قيمت هم تا 1ونيم خوبه
پيشنهاد شما چيه؟مدلي كه حداقل تا 5سال داشته باشمش
میگم یه چیزی سری وسترو 1510 که میزنه رم 3 گیگ و سری وسترو 1500 رو میزنه 2 گیگ یه سایت فروش زده بود که اولی یک رم 1 گیگ و یک رم 2 گیگ و دیگری دوتا 1 گیگ هست!میگم این دومدل با کانفیگ یکسان کدومش بیشتر واسه بازی و کارهای گرافیکی (حالا کلی تمام کارها)مچ تر هست؟
راستی جواب سوال اولم رو هم بدید چون میخوام بدونم رمهای 1 گیگ لپ تاپ چطور ارتقا به ماکزیمم پیدا میکنه آیا لپ تاپ سری وسترو 15xxفقط یه رم میخورن یا دوتا؟
Last edited by Masoud_kp; 17-09-2008 at 04:48.
نظري؟پيشنهادي؟ايده اي؟كمكي؟![]()
با سلام
من یه دل1530 دارم که تازه گی متوجه شدم که این کانفیگ از دل سیم کارت هم میخوره کسی میتونه کمک کنه که استفاده
از سیم کارت به چه شکالی هست و اینکه چطور میتونم از این مزیت استفاده کنم?
یکی از بچه ها زحمتشو کشیدو یه جستجو بزنی پیدا میکنی.
1 . به نظر شما acer از نظر کاربری خوبه یا نه
2. می خاستم ببینم تو رنج قیمت 1 ملیون و پایین تر چه چیزی برام سراغ دارید هر چی هست میخوام از لحاظ گرافیکی و رم بالا باشه
![]()
بچه ها این دومدل کدومو بگیرم؟
1-msi u100
2-acer aspire one
کدوم مدل کیفیت و دوام بهتری داره؟
سلام
دوستان من همونطور که در چند صفحه قبل گففتم دو تا لپ تاپ لازم دارم که پس از بررسی هایی که کردم این دو تا لپ تاپ رو انتخاب کردم.
Dell Vostro 500
Dell Vostro 1050
لطفاً نظرتون رو در باره این دوتا مدل بگید البته من اولی رو برای کارهای معمولی می خوام.
با تشکر
سلام
دوست عزیز،تا جایی که من فهمیدم این جای سیم کارت تو ایران کاربردی نداره و فقط برای سیم کارتهای ماهواره ای هست و تو ایران کار نمیکنه.میگن ایرانسل می خواد راه بندازه ولی فکر نکنم به این زودیها بشه.
از یه جایی شنیدم یه نفر تو ایران تونسته بود با ایرانسل راه بندازه ولی برای رضای خدا یه کلمه هم جواب نداد که چطوری این کار رو کرده!!!
برای 1530 اگر تو سایت دل ببینی درایور برای سیم کارتهای مختلف مثل vodaphon و ... فرق می کنه و خود دل گفته برای گرفتن درایور به اپراتور مراجعه کنید.
من در همین حد بلدم.اگر کسی بیشتر می دونه خوشحال میشم بیشتر بدونم.البته نه توی این تاپیک چون این تاپیک برای مشاوره خرید هست.
میشه قیمت بذارید؟
لپ تاپ توشیبا 4 ماه کار کرده و 8 ماه گارانتی مونده, کاملاً سالم
CPU: 1.6 dual core
VGA: 256 Mb
HDD: 120 GB
RAM: 1GB
DVD writer
Last edited by ++PC; 17-09-2008 at 20:12.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)