تو این mission ها اون مرحله introduction to soaring جریانش چیه ؟ من هر کاری کردم نتونستم وارد اون gate ها بشم و یا حتی بعد از رها کردن طناب ارتفاعم کم نشه . وارد اون جریانهای هوای گرم هم نمیتونم بشم
تو این mission ها اون مرحله introduction to soaring جریانش چیه ؟ من هر کاری کردم نتونستم وارد اون gate ها بشم و یا حتی بعد از رها کردن طناب ارتفاعم کم نشه . وارد اون جریانهای هوای گرم هم نمیتونم بشم
سلام دوستان
داشتم یکی از mission ها رو میرفتم که قرار بود فرود بیام.
فرود اومدم و گفت برو پارک کن منم پارک کردم اما هر کاری کردم قبول نکرد و هنوز mission تموم نشده بود ...
عکسش رو هم گرفتم:
![]()
چی کار باید بکنم ؟
برای شما چرا صندلی هاتون این شکلیه؟
چی نصب کردید؟
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
اوووه . سرعت اینترنت شما زیاد هم هست. با دایل آپ هم می شه پرواز آنلاین رو تجربه کرد. حالا هرچه سرعت بیشتر بهتر.
منظورم پینگ بود پینگ تاثیری نداره؟
برای آنلاین پرواز کردن - نه بازی کردن - (ما رو کلمه بازی حساسیم یه ذره)
چقدر حساس
فقط کافیه ثبت نام کنید که خیلی هم سادست.
برای ثبت نام توی صفحه اصلی فلایت سیمولاتور گزینه Multiplayer رو بزنید و روی Creat New Account کلیک کنید. بقیه مراحل هم آب خوردنه. اگر از طریق دیگه ای قصد آنلاین پرواز کردن رو دارید که بحثش فرق می کنه.
خوب من اکانت هم گرفتم ولی چه جوری وارد پرواز میشه؟
امیدوارم توضیحاتم قانع کننده بوده باشه.
بازم ببخشید که به بزرگان جسارت شد.
موفق باشید و سلامت.
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
این هواپیما کدوم 727 هست؟
خیلی دوست دارم منم برم اینجا رو ببینم
شما که بازی نمیکنی؟!
فقط کافیه شما تو IVAO و یا کلا در کشور آلمان بگید بازی...بعدش به این صورت درتون میارن
!
ما خیلی وقت پیش خیلی در رابطه با این موضوع صحبت کردیم آخر هم به این نتیجه رسیدیم که ابی جان یک توضیح کامل در صفحه اول معروف بذاره و هر کسی هم گفت بازی دیگه چیزی بهش نگیم!
این هم همون 727 Captain Sim هستش.
کسی tutorial یا آموزش Captain_Sim b 767 نداره هرچی گشتم نبود هر هواپیمایی یک فایل PDF داره ولی این نداره ؟
اووف... بابام دراومد...!!
امروز یه پرواز با A380 از دبی تا بانکوک انجام دادم... خواستم مرتبه مون رو تو FSP ببریم بالا...
وقتی رسیدیم مقصد دیدیم برای ارتقا انگار یه 50 تا point کم داریم... سوار بر CRJ-700 شدیم و یه عده آدم رو از OIIE آوردیم OIII و این 50 پوینت رو هم جبران کردیم و نتیجه اش شد این...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از بچه ها کسی تونسته تا C23 بره...؟؟
Last edited by robert; 16-09-2010 at 22:38.
نمیدونه کسی ؟
کدوم مرحله است دقیقاً ؟
پس من الان تو تحریمم آره؟
والا نمیدونم چی شد نوشتم بازی
ولی به نظر من اینو نباید بازی به حساب اورد چون هیچ بازی این همه اضافات و ... نداره
ولی ماکروسافت اینو تو قسمت بازی هاش گذاشته
همچنین موقعی که من رفتم اینو بگیرم فروشنده گفت یه بازی جدیه
این مهمه
خوب گذشته از این حرفا
اون کاپیتان سیم آدرس سایتش چیه؟
میخوام یه چند تا هواپیما جید ببینم میشه پیدا کرد
همچنین تو پرواز آنلاین چه جوری با ای تی سی ازتباط داشته باشم؟
چون هر چی دکمه ÷ رو میزنم کار نمیکنه
هنگام پرواز آنلاین حتما یکی هم باید تو برج مراقبت باشه تا پنجره ATC باز بشه
البته منم اعتقاد دارم این بیشتر یک شبیه سازه تا بازی اما ماکروسافت اونو تو دسته microsoft game طبقه بندی کرده
حتی تو فولدر program file هم برید تو فولدر microsoft game قرار داره
خیلی ممنون از شما
میشه سایت کاپیتان سیم رو بدی؟
همچنین یه سایت هم بده که بشه هواپیما ها رو از اونجا دان کرد
باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)