از طریق آموزش پست اول پیش برید دوست عزیز.
شاد باشی
از طریق آموزش پست اول پیش برید دوست عزیز.
شاد باشی
من کلاینت رو نصب کردم و یه آیکن نارنجی تو گوشیم اومده. بازی ها رو توی پوشه e:n gage ریختم اما وقتی کلاینت رو اجرا می کنم خبری نمی شه یعنی بازی ها نصب نمی شه. باید خودش نصب بشه یا نصبش کنم؟
بعد بازی ها رو باید از توی همین آیکن نارنجی صفحه آخرش که لیست یک سری بازی ها رو زده پیدا کنم و اجرا کنم یا نه ؟؟؟/
اگه می شه یه راهنمائی کنید.
وقتی تو پوشه N-GAGE ریختی رفتی تو کلانیت اتوماتیک باید نصب بشه!من کلاینت رو نصب کردم و یه آیکن نارنجی تو گوشیم اومده. بازی ها رو توی پوشه e:n gage ریختم اما وقتی کلاینت رو اجرا می کنم خبری نمی شه یعنی بازی ها نصب نمی شه. باید خودش نصب بشه یا نصبش کنم؟
نه اونا TRIAL هستن!بعد بازی ها رو باید از توی همین آیکن نارنجی صفحه آخرش که لیست یک سری بازی ها رو زده پیدا کنم و اجرا کنم یا نه ؟؟؟/
وقتی نصب شدن تو HOME میان![]()
چی میشه دقیقا ؟من کلاینت رو نصب کردم و یه آیکن نارنجی تو گوشیم اومده. بازی ها رو توی پوشه e:n gage ریختم اما وقتی کلاینت رو اجرا می کنم خبری نمی شه یعنی بازی ها نصب نمی شه. باید خودش نصب بشه یا نصبش کنم؟
بعد بازی ها رو باید از توی همین آیکن نارنجی صفحه آخرش که لیست یک سری بازی ها رو زده پیدا کنم و اجرا کنم یا نه ؟؟؟/
اگه می شه یه راهنمائی کنید.
بازی با پسوند NGAGE هست یا نه ؟
هر کاری می کنم این نرم افزار TRK نصب نمی شه. تا نصفه می ره بعد ارور می ده که نصب نمی شه. چون اول باید این برنامه نصب بشه بعدش هم برنامه SecMan تا بتونم بازی ها رو نصب کنم . کسی می تونه راهنمائی در این مورد بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته بگم که من گوشیم رو با hellooX هک کردم نمی دونم بازهم نیاز به نصب TRKوSecMan هستش یا نه؟؟؟؟ چون در یه سایت دیگه که آموزش نصب داده بود اینا رو گفته نصب کنید تا گوشی هک به و بشه بدون ساین برنامه ها رو نصب کرد. کسی هست که راهنمائی بکنه من چی کار کنم
Last edited by dokhtaroneh; 19-09-2009 at 12:18.
سلام
دوست عزیز قدم به قدم طبق آموزش پیش برید...بعد از HelloOX نیازی به هیچ برنامه ی جانبی نیست..!
کافیه کلاینت رو نصب کنید و باقی آموزش..
شاد باشی![]()
بازی آسفالت توی آخرای نصبش بود که ارور داد فیفا هم نصب شد اما استارت گیم رو که زدم ارور داد .
مگه باید برنامه رام پتچر پتج هک رو غیر فعال کنم؟؟؟ یا مشکل از جای دیگست؟؟؟؟؟؟
کلاینت رو اجرا می کنم آهنگش می یاد بعد صفحه سیاه می شه؟؟؟؟
Last edited by dokhtaroneh; 19-09-2009 at 14:03.
توی رام پتچر هر دو پتچ رو غیر فعال کنین ببینین چی میشه!
در ضمن من کلاینت رو از خود سایت N-GAGE گرفتم مشکلی که نداره؟؟؟
البته حالا هر کاری می کنم کلاینت دیگه نصب نمی شه یا نصب می شه بعد بالا نمی یاد. پتچ ها رو هم غیر فعال کردم فایده ای نداشت.
هر چی هم پاکش می کنم از اول نصب می کنم فایده نداره.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)