سلام
مدل 7150 پنل برقیه..و امکانات خوبیم داره..قیمت از 220تا 260
به آقا حمید بگید , این مدل یا مدلهای دیگه رو براتون به قیمت مناسب تهیه میکنه..
موفق باشید
سلام
مدل 7150 پنل برقیه..و امکانات خوبیم داره..قیمت از 220تا 260
به آقا حمید بگید , این مدل یا مدلهای دیگه رو براتون به قیمت مناسب تهیه میکنه..
موفق باشید
دوستان نظرتون چیه؟
یه سیم 2گیج از ساند استریم پیدا کردم یارو از دهنش افتاد بیرون گفت 40.000ت جای دیگه اینو 65 قیمت دادند..به نظرتون به این قیمت می ارزه؟
اینم در نظر داشته باشید که اینجا (بندرعباس) سر گردونست!
همونجا ازش عکس گرفتم:!!
اینم عکسا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش اگر خیلی سی دی گوش میدی دنبال پنل برقی نباش چون زود به فنا میره و به این راحتیا هم درست نمیشه.
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
به نظر من تا میتونی بزن تو سره قیمت-مارکش هم زیاد فرق نمیکنه.فقط جنس سیم هاشو نگاه کن که خوب باشه.من گیج 4 از یه مارکی پیدا کردم که 15 میداد-البته طرف عمده فروش بود.تکی فکر کنم 18 میداد.
سلام آقا علی..
زدم تو سر قیمت که اینقد گفت بحساب!!! گفت 45 بعد چون رفیقمو میشناخت من گفتم همون 40.. دیگه چیزی نگفت تازه یه جورایی راضی نبود با ابن قیمت !!اینجا 4گیج 35 بهم قیمت دادند تخفیفم نمیدن!
گیج سیم هرچی پایینتر میاد سیم کشی سخت تر میشه.ولی اگه میبینید گیج 4 و 2 زیاد اختلاف قیمت ندارن همون گیج 2 بگیرین.
ممنون از دوستان حمید جان ( و البته بقیه دوستان ) یه سوال دیگه:اگر یک امپلی فایر 2 کانال ( kenwood kac5201) بین پخش و باند بندازم مشکل حل میشه یا نه؟ ضمناً باندام سلف و خازن تطبیق امپدانس ندارن. مرسی
سلام
آره..اگه یه آمپلی بگیرید دیگه فشار به پخشتون نمیاد..بیشتر آمپلیها قابلبت 2اهوم رو دارند و باند 3اهومیتون رو ثاپورت میکنند..
بجای KAC-5201 مدل KAC-5203 بگیرید انتخاب بهتریه..
ممنونم سامان جان. یه امپلی فایر کنوود 5201 تو خونه دارم که بلا استفاده مونده. می خوام اگه میشه همونو به کار بگیرم.
Pioneer MVH-8250BT
پخش کننده توپی هست؟
واسه پراید خوبه؟
سلام
پخشهاي معمولي 1DIN هستند ولي پخشهائي كه اندازه اونها (ارتفاع) بيشتر هست مثل همين 3250و بيشتر براي خودروهاي SUV طراحي شدند رو 2DIN ميگن.
ميتونم 370 برات جور كنم.
از نظرايدي ياهو مشكلي ندارم ولي چون بايد تماس بگيرم ،نميتونم انلاين بهتون قيمت بدم.شما هر چي خواستيد خودتون قيمت بگيريد و به بنده بديد و من هم قيمتش رو سوال ميكنم و اگر مقدور باشه و موجود حتما براتون با كمترين قيمت تهيه ميكنم.
اين پخش جزو اولين سري پخشهاي Media,video,Head پايونير هستش.يعني درايو CD DVD نداره.يه مانيتور 3 اينچ هم داره كه كيفيتش بد نيست.البته موجود نيست فعلا
به نظر من خوبه بگير.![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)