تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 407 از 551 اولاول ... 307357397403404405406407408409410411417457507 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,061 به 4,070 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خدمت اون دسته از دوستانی که سرعت مرور صفحات مد نظرشون هست باید عرض کنم .
    درسته سرعتی دانلود بنده که از پارس دارم روی 185 هست . اما سرعت باز کردن صفحات به این میزان نیست .
    چون در باز کردن صفحات پینگ نقش اصلی رو ایفا می کنه . و چون صفحات وب معمولا از تعداد بسیار زیادی اجزا تشکل شدن ( عکس , متن , فلش و....) و هر کدوم این این اجزا ادرس خودشون رو دارند . و برای هر کدوم یه پاکت ارسال می شه که سرعت ارسال این پاکت با پینگ رابطه ی مستقیم داره در نتیجه من که صفحات وب رو باز می کنم به ندرت سرعت از 60 بالاتر می ره , مگر این که فلش سنگین باشه . ولی اکثر سایت ها دوربره 30 هست . و تا میاد سرعت بگیر و موتورش دور بگیره اون عکس تمو شده و باید درخواست عکس بعدی رو بده . خلاصه یه همچین داستانی هست . مثل اتوبوس یا مترو که ایستگاهاش بهم نزدیک باشن و تا هنوز سرعت ماکزیمم نشده باید ترمز بگیره . خلاصه ی همه این ها شما یی که 256 از مخابرات داری با منی که 1.5 مگ از پارس دارم در 60 درصد مواقع سرعتمون در باز کردن صفحات توفیر چشمگیری نمی کنه . وسلام , کفیدم.....خخخخخخ

2. این کاربر از cell_phone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aminhacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مارو بگو تو تاپیکی که همه مشهدین انتظار کمک داریم آقا ولش حالتون رو بکنین

داره خودمونی میشه atlas ap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان من تازه واردم تو این سایت.میخواستم یه سرویس 128 از مخابرات بگیرم چون تازگی ها میگن رو خط مسی هم میدن اگه کسی استفاده کرده سرعتش چطوریه با کافو نوری فرق میکنه یا نه ؟ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mt17770's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مــشــــــهد

12

سلام دوستان من تازه واردم تو این سایت.میخواستم یه سرویس 128 از مخابرات بگیرم چون تازگی ها میگن رو خط مسی هم میدن اگه کسی استفاده کرده سرعتش چطوریه با کافو نوری فرق میکنه یا نه ؟ممنون
    دوست عزیز این سوال شما به دفعات و با توضیحات خیلی خیلی کامل تر در پست های گذشته هستش ...

دریغ که شما یک سرچ معمولی هم نزدی عزیز . . . اما در کل ...

بله روی کافوی مسی هم میده ... سرعت دانلود تقریب ثابت و ...

میانگین سرعت دان ---> 128=16 ___ 256=32 ___ 512=64 ___ و ... به همین ترتیب ( یعنی به مقدار واقعی میدن! )

و اینکه با کافوی نوری هم فرقی نمیکنه!

موفق باشی

6. این کاربر از mt17770 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmad710's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض adsl مخابرات

سلام رفتم امور مشترکین یکی از مناطق مشهد قیمت adsl مخابرات، باسرعت 256کیلوبایت حدود 12هزار تومن.با دانلود نامحدود. دوستانی که گرفتند سرعت دانلودش چطوره؟ بگیرم یا نه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض tanx

من که گفتم تازه واردم آشنا نیستم در هر صورت ممنون.
    چند سال پیش کافی نت داشتم واسه خودمون برو بیا داشتیم ولی الان دنبال 128 مخابرات میگردیم عجب روزگاریه

9. این کاربر از atlas ap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه keymaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    سوال جالبی بود !

پيش فرض

چون سرویس 128 رو به همه میدن پس از نظر گرفتنش که مشکلی ندارید می تونید برید به مخابرات منطقه خودتون و فرمش رو پر کنید و ...
    اما از بابت سرعت باید عرض کنم که بنده خودم 2 سال پیش از مخابرات 128 داشتم سرعت صفحه باز کردنش معمولی هست و سرعت دانلودش هم بین 15 تا 17 متغیر هست !
    من کلا سیر تکاملی اینترنت مخابرات رو طی کردم 6 ماه 128 داشتم که با 16 دانلود میکرد ، 6 ماه 256 که با 32 تا 35 دان می کرد ، 1 سال 512 که با 65 دانلود میکرد و الان هم 1024 دارم که با 130 تا 140 دانلود میکنه !

در ضمن هیچ فرقی بین 128 فیبرنوری با سیم مسی وجود نداره !

ولی یک مشکلی داره اینترنت مخابرات که پشتیبانی بسیار ضعیف و آماتوری داره ولی کمتر کارتون به پشتیبانی میخوره !

بازم اگر سوالی داشتید در خدمتم !

---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------

سلام رفتم امور مشترکین یکی از مناطق مشهد قیمت adsl مخابرات، باسرعت 256کیلوبایت حدود 12هزار تومن.با دانلود نامحدود. دوستانی که گرفتند سرعت دانلودش چطوره؟ بگیرم یا نه؟
    قیمت 256 مخابرات 13 هزار تومن هست که به صورت پایدار با سرعت 33 تا 35 دانلود میکنه !

11. 2 کاربر از keymaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

حال دادی keymaker این سرویس های بالای 128 چه طوری گرفتی الخصوص 1024 چون میگن دردسر زیاد داره!

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان میدونن این مخابرات بعد از تعطیلات چندم شروع به کار می کننند ؟

داره خودمونی میشه keymaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    سوال جالبی بود !

پيش فرض

حال دادی keymaker این سرویس های بالای 128 چه طوری گرفتی الخصوص 1024 چون میگن دردسر زیاد داره!
    این سرویس 256 رو که با یک کارت دانشجویی میدن ! ولی 512 و 1024 رو راحت نمیدن ! باز 512 رو من دیدم بعضی ها بگیرن ولی 1024 رو چون من پدرم پزشک هست و ... بهش دادن !
    تو بری واسه سرعت بالا درخواست بدی باید بگی واسه چی سرعت بالا می خوای !!! وگرنه بهت نمیدن !!
    مثلا بابای من چون با رئیس مخابرات آشنا بود گفت واسه دیدن ویدیو های پزشکی و ... الکی ))

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •