تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره ي ابن بازي چيه؟؟؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوبه بد نيست

102 27.72%
  • عاليه

191 51.90%
  • مامان مي شه ساتور آشپز خون رو 1 دقيقه قرض بدي؟

55 14.95%
  • بده

20 5.43%
صفحه 407 از 465 اولاول ... 307357397403404405406407408409410411417457 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,061 به 4,070 از 4642

نام تاپيک: The Sims 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه SnoWall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Skyrim, lol

11

ای ول همینو می گم.... ولی راست میگم بابای بچه جدیدش یه سگه... اگه می خوای می تونم عکس شجره نامشو برات بذارم. در کل قیافه خیلی نازی داره. البته سگه رو نمیگم. برندی رو میگم

کلا توي اين بازي اتفاق عجيب و غير منتظره زياد اتفاق ميفته. مثلا يه بار با يه sims مرد توي تلسکوپ نگاه مي کردم. فضاييها اومدن بردنش. بعد از چند وقت که برگشت مرده حامله شد!!!!!!
    1-راستي اين که ميگي توي سيمز يک زن بعد از يک ازدواج دوباره نميتونه ازدواج کنه مطمئني(البته بعد از طلاق گرفتن يا مردن شوهرش)
    2-بعد اگه قبر يکي رو به يه جاي ديگه منتقل کني ديگه روحش شبا توي خونت نمياد؟
    چه جوري ميشه يه مرده رو زنده کرد؟
    3-من يه بچه سيمزم رو از طرف فکر کنم امور اجتماعي اومدن بردن(آخه وضعيتش در اثر رسيدگي کم خيلي کم شد) حالا چه طوري ميشه برش گردوند؟
    4-ميشه خونه کسي بري مهموني؟؟؟؟؟ اگه ميشه چه جوري؟؟؟
    5-بعد چه جوري ميشه يه پسر با يه دختر (best friend forever) يا همون bff بشه؟؟؟؟
    6- ميشه با پستچي يا نامه رسون يا کسي که مواد غذايي رو مياره دوست شد يا ازدواج کرد.

1. بله میشود.
    2. بله، اگر فبر رو انتقال بدی دیگه هیچ روحی از هیچ قبری بیرون نمیاد!!!
    3. اگر به یک بچه که از بهزیستی قبولش کردی رسیدگی نکنی برش میگردونن و خیلی سخت دوباره اجازه سرپرستی رو به طرف میدن.
    4. خونه کسی نه ولی میتونی باهاش قرار بزاری جایی بری یا اینکه دعوتش کنی.
    5. اگر علامت دوتا آدمک سبز رنگ (Best Friend Icon) نمایان بشه یعنی شما دو نفر با یکدیگر دوستان صمیمی هستید.
    6. کافیه همون اول افتخار آشنایی بدید.

2. این کاربر از SnoWall بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1-راستي اين که ميگي توي سيمز يک زن بعد از يک ازدواج دوباره نميتونه ازدواج کنه مطمئني(البته بعد از طلاق گرفتن يا مردن شوهرش)
    3-من يه بچه سيمزم رو از طرف فکر کنم امور اجتماعي اومدن بردن(آخه وضعيتش در اثر رسيدگي کم خيلي کم شد) حالا چه طوري ميشه برش گردوند؟
    6- ميشه با پستچي يا نامه رسون يا کسي که مواد غذايي رو مياره دوست شد يا ازدواج کرد.
    1. نه چنين چيزي وجود نداره
    2. نه نمياد
    3. اگر جايزه ي يكي از شغل ها رو داري ( همون كه يك عكس چشم داره) ميتوني مرده رو زنده كني . جايزش يك تلفن هست كه باهاش به عزرائيل زنگ ميزني و بهش پول ميدي تا مرده رو برات زنده كنه ، فقط مراقب باش اگر خيلي بهش كم بدي ، هيچ كاري برات نميكنه ولي پول رو ميگيره! اگر در حد متوسط بدي مرده رو برميگردونه ولي نه سالم ! يك زامبي تحويلت ميده! اما اگر بهش زياد پول بدي مثل روز اولش بر ميگرده
    4. بله با پك Apartment Life ميشه ، البته فقط با همسايه هايي كه توي يك اپارتمان هستن ميشه
    5. بعد از يك مدت كه بهترين دوست هم شدن Bff هم ميشن.
    6. بله ميشه.

4. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خیلی ممنون ... فقط اگه روش برگردوندن بچه از بهزیستی رو هم یاد بدی خیلی لطف کردی.
    حالا یه سوال دیگه دارم... میشه با اون جایزه که باید 30000 امتیاز بگیری(شبیه یه ساعت شنیه که توش یه مایع سبز رنگه) یه سیمز رو از یه رده سنی به رده سنی پایین تر آورد. مثلا از a/d/u/l/t به رده نوجوانی؟؟؟
    بعد من یه تلسکوپ خریدم(از اون بزرگا) وقتی سیمزم توی تلسکوپ نگاه میکنه هی عکس یه مرده بالای سرش میاد و سیمزم با خودش میخنده. بعد از یه مدت همون مرده میاد و با سیمزم دعوا میکنه و میره. این جریانش چیه؟؟؟
    Last edited by treason_boys; 04-03-2009 at 00:55. دليل: چند تا غلط املایی

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

1. قبلا من گفتم. میشه مگر اینکه حلقه رو از اون یارو بگیری. یعنی باهاش Brake up کنی. اگه مرده باشه فکر کنم بشه.
    2.روحش همونجایی میاد که منتقلش کردی. اما زمانی که دیلیتش کردی و پولش رو گرفتی دیگه به باد فنا میره.
    3.فکر کنم اگه هی از بهزیستی بچه بخوای آخرش همون بچت بیاد برات. البته خیلی سخت باید باشه.
    5. بهترین راه برای شروع تلفنه. اگه هم نداری باهاش talk کن تا دوستیتون زیاد بشه. بعد فقط یه kiss میخواد. البته به طور کامل توضیح داده شده قبلا.
    6.آره. مثل بقیه آدما. اما یه بار من این کارو کردم اما نمیدونم چرا اون یارو دیگه مثل قبل غذا نمیوورد!
    اما در مورد پستچیه نمیشه. چون نوجوونه و نمیتونه ازدواج کنه! اما فکر کنم اگه خیلی باهاش دوست بشی بتونه Movie in کنه و بیاد خونت.

حالا یه سوال دیگه دارم... میشه با اون جایزه که باید 30000 امتیاز بگیری(شبیه یه ساعت شنیه که توش یه مایع سبز رنگه) یه سیمز رو از یه رده سنی به رده سنی پایین تر آورد. مثلا از a/d/u/l/t به رده نوجوانی؟؟؟
    بعد من یه تلسکوپ خریدم(از اون بزرگا) وقتی سیمزم توی تلسکوپ نگاه میکنه هی عکس یه مرده بالای سرش میاد و سیمزم با خودش میخنده. بعد از یه مدت همون مرده میاد و با سیمزم دعوا میکنه و میره. این جریانش چیه؟؟؟
    نه نمیشه. من تا آخرشم به یکی دادم خورد. اما به هیچ وجه رده سنیش نرف عقب. اما برعکسش میشه. یعنی اگه هی بخوره و سرفه کنه رده سنیش به پیری هم میرسه.

اگه تو روز باشه فقط اینطوری میشه. چون سیمزت نمیتونه ستاره ها رو ببینه، خونه های مردم رو دید میزنه! بعدم اونا میفهمن و میاد دعوا!

7. این کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SnoWall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Skyrim, lol

11

نه نمیشه. من تا آخرشم به یکی دادم خورد. اما به هیچ وجه رده سنیش نرف عقب. اما برعکسش میشه. یعنی اگه هی بخوره و سرفه کنه رده سنیش به پیری هم میرسه.
    این جور مشکلات زیاد پیش میاد. وگرنه شما باید جوان تر بشی نه پیرتر ... حتما دستگاه شما عکس قضیه عمل کرده است.

9. این کاربر از SnoWall بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این جور مشکلات زیاد پیش میاد. وگرنه شما باید جوان تر بشی نه پیرتر ... حتما دستگاه شما عکس قضیه عمل کرده است.
    كلا اين جور دستگاه ها يك ايراد بزرگ دارن و اونم اينه كه ممكنه عكس وظيفشون كار كنن ، مثل اون وسيله كه تمام نيازهاتو پر ميكنه ، اگر شانست خراب بيفته تمام نياز هاتو خالي ميكنه ، اكسير جواني هم همين طور ، اگر برعكس عمل كنه سيمز شما به جاي اينكه جوان تر بشه پير تر ميشه

11. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

كلا اين جور دستگاه ها يك ايراد بزرگ دارن و اونم اينه كه ممكنه عكس وظيفشون كار كنن ، مثل اون وسيله كه تمام نيازهاتو پر ميكنه ، اگر شانست خراب بيفته تمام نياز هاتو خالي ميكنه ، اكسير جواني هم همين طور ، اگر برعكس عمل كنه سيمز شما به جاي اينكه جوان تر بشه پير تر ميشه
    البته فکر نکنم شانسی باشه. همون طور که توی توضیح این وسائل نوشته زمانی که وضعیت یه سیمز قرمزباشه عملکرد معکوس داره. یعنی وقتی aspiriton(البته فکر کنم اشتباه نوشته باشم) یه سیمز سبز یا زرد باشه عملکرد مثبتشو انجام میده. البته شما استاد مایی...هر چی بگی چشم بسته قبول می کنم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

البته فکر نکنم شانسی باشه. همون طور که توی توضیح این وسائل نوشته زمانی که وضعیت یه سیمز قرمزباشه عملکرد معکوس داره. یعنی وقتی aspiriton(البته فکر کنم اشتباه نوشته باشم) یه سیمز سبز یا زرد باشه عملکرد مثبتشو انجام میده. البته شما استاد مایی...هر چی بگی چشم بسته قبول می کنم.
    نه اگر وضعيت روحي سيمزتون هم سفيد باشه ممكنه معكوس عمل كنه ، اين اتفاق بارها برام افتاده
    فقط ميشه گفت درصد خطاش كمتره

14. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

یکی به من بگه بادی شاپ به درد چی میخوره؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یکی به من بگه بادی شاپ به درد چی میخوره؟
    ساختن سیم های پیش فرض و باز کردن فایلهای سیم مانندخود سیم ها یا لباس ویا...

17. این کاربر از saiiddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •