تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 407 از 1126 اولاول ... 307357397403404405406407408409410411417457507907 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,061 به 4,070 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه sia abedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه هارد اکسترنال adata SH93 750GB خریدم بعد از اینکه چند ماه استفاده کردم یکی از پارتیشن ها کامل پرید(من دو تا پارتیشن توش داشتم)من اول فک کردم ویندوز قاطی کرده بعد که رفتم توی منیجر ویندوز دیدم که اون پارتیشنی که فک میکردم نپریده کاملا پاک شده بود (یعنی نوشته بود که این قطاع از هارد فرمت نشده!!!!).من بیخیال اون پارتیشن شدم و فرمتش کردم. چند روز پیش دوباره همون پارتیشن قاطی کرد و ویندوز بازش نمیکنه و این ارور را میده:
    G:\ is not accessible.
    the file or directory is crrupted and unreadable
    من چه جوری اطلاعاتم را برگردونم؟ هاردم ایراد سخت افزاری داره؟

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه هارد اکسترنال adata SH93 750GB خریدم بعد از اینکه چند ماه استفاده کردم یکی از پارتیشن ها کامل پرید(من دو تا پارتیشن توش داشتم)من اول فک کردم ویندوز قاطی کرده بعد که رفتم توی منیجر ویندوز دیدم که اون پارتیشنی که فک میکردم نپریده کاملا پاک شده بود (یعنی نوشته بود که این قطاع از هارد فرمت نشده!!!!).من بیخیال اون پارتیشن شدم و فرمتش کردم. چند روز پیش دوباره همون پارتیشن قاطی کرد و ویندوز بازش نمیکنه و این ارور را میده:
    G:\ is not accessible.
    the file or directory is crrupted and unreadable
    من چه جوری اطلاعاتم را برگردونم؟ هاردم ایراد سخت افزاری داره؟

اگه ویندوز نمیتونه پارتیشنتو باز کنه ، یه دونه DVD اوبونتو (ترجیحا Ubuntu ultimate edition ورژنش هم زیاد فرق نمیکنه) از بازار بخر و هر موقع مشکل اینجوری پیدا کردی سیستم رو از طریق DVD بیار بالا و فایلهات رو روی فلش دیسک , cd یا ... کپی کن و ازشون بکاپ بگیر . میتونی از اینترنت هم این سیستم عامل رو دانلود کنی و چون به صورت لایو (بدون احتیاج به نصب) میتونی باهاش کار کنی هاردت رو به هم نمیریزه و مواضب باش اشتباهی اینستالش نکنی و فقط گزینه های Live و یا Try رو انتخاب کن . راه های دیگه ای هم هست ولی اگه یه DVD اوبونتو بگیری ، راحت ترین روش هست . چون برای کارهای ساده مثل Copy Paste و ... شبیه ویندوز هست و احتیاجی به معلومات خاصی نداره . برا فهمیدن مشکل هاردت هم باید عکسش رو بذاری . مگه نگفتی تازه فرمتش کردی ؟ پس چه اظلاعاتی توش داری که میخوای برگردونی .
    از ویروسی نبودن سیستمت هم اطمینان حاصل کن .
    این چیزی که شما گفتی احتمال مشکل سخت افزاری هم توش زیاده . میتونی با برنامه هایی مثل hdd regenerator 2011 تحت و ... تحت ویندوز هاردت رو اسکن کنی و از سلامتش تا حدودی مطلع بشی .
    Last edited by imanpod; 08-03-2012 at 12:17.

3. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من یه هارد دارم که بد سکتور داره و خیلی کنده
    من یه سری اطلاعات دارم که می خوام از تو این هارد در بیارم یه چیزی حدود 600 گیگ
    2 تا سوال داشتم
    اگه بخوام اطلاعات روی DVD کپی کنم این کندی هارد باعث می شه که رایت DVD هم خیلی طول بکشه ؟
    بهترین راه برای دراوردن اطلاعاتم از توی این هارد چیه ؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اگه ویندوز نمیتونه پارتیشنتو باز کنه ، یه دونه DVD اوبونتو (ترجیحا Ubuntu ultimate edition ورژنش هم زیاد فرق نمیکنه) از بازار بخر و هر موقع مشکل اینجوری پیدا کردی سیستم رو از طریق DVD بیار بالا و فایلهات رو روی فلش دیسک , cd یا ... کپی کن و ازشون بکاپ بگیر . میتونی از اینترنت هم این سیستم عامل رو دانلود کنی و چون به صورت لایو (بدون احتیاج به نصب) میتونی باهاش کار کنی هاردت رو به هم نمیریزه و مواضب باش اشتباهی اینستالش نکنی و فقط گزینه های Live و یا Try رو انتخاب کن . راه های دیگه ای هم هست ولی اگه یه DVD اوبونتو بگیری ، راحت ترین روش هست . چون برای کارهای ساده مثل Copy Paste و ... شبیه ویندوز هست و احتیاجی به معلومات خاصی نداره . برا فهمیدن مشکل هاردت هم باید عکسش رو بذاری . مگه نگفتی تازه فرمتش کردی ؟ پس چه اظلاعاتی توش داری که میخوای برگردونی .
    این چیزی که شما گفتی احتمال مشکل سخت افزاری هم توش زیاده . میتونی با برنامه هایی مثل hdd regenerator 2011 تحت و ... تحت ویندوز هاردت رو اسکن کنی و از سلامتش تا حدودی مطلع بشی .
    ممنون از همتون که پاسخ سوالم رو دادین.
    خودم به زور پسورد رو حذف کردم.با ویندوز همون طوری هارد رو نمیخوند.2 روز پیش با سی دی لایو اوبونتو دیدم شانسی اطلاعاتم بالا اومد.الانم کپی تموم شد با LOW LEVEL فرمتش میکنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sia abedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من سوزه لایو رو دارم ولی وقتی میزنم محیط تکست مود رو میاره و من هم خیلی وقته لینوکس کار نکردم و یادم رفته که چه شکلی برم توی محیط ایکس مود اگه شما اطلاع دارین بگین
    حالا به نظرتون توی لینوکس کار میکنه؟
    اگه با این نرم افزاره که گفتید چک کنم حتما معلوم میشه که ایراد سخت افزاری داره؟یا ببرم گارانتی؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

من چی کار کنم؟؟؟ تو ابونتو اطلاعاتم رو کپی کردم.حالا با هیچ کدوم از نرم افزار های پارتشین بندی نمیشه فرمت کرد/قفل میکنه.
    با HDD Regenerator هم چک کردم میگه فورا Backupبگیرین و برای تعویض هارد اقدام کنید همچین چیزی.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

خوب کسی که کمک نکرد اینطوری درست کردم
    اول تو اوبونتو 9 لایو که داشتم با gparted درایو رو حذف کردم.ولی نمیتونست پارتشین سازی کنه.یعنی درایو جدید با فرمت NTFS بسازه که اومدم تو ویندوز با Paragon درستش کردم...

9. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من سوزه لایو رو دارم ولی وقتی میزنم محیط تکست مود رو میاره و من هم خیلی وقته لینوکس کار نکردم و یادم رفته که چه شکلی برم توی محیط ایکس مود اگه شما اطلاع دارین بگین
    اگه با این نرم افزاره که گفتید چک کنم حتما معلوم میشه که ایراد سخت افزاری داره؟یا ببرم گارانتی؟
    من با سوزه اصلا آشنایی ندارم ولی مطمئنم برای کارهای مشابه ویندوز ، هیچی بهتر و کاملتر ubuntu ultimate edition نیست . من ورژن 2.7 اش رو دارم (که دستکاری شده اوبونتوی 10.04 هست) . این DVD ی لایو اوبونتو با میز کار گنوم میاد بالا ، که محیطش گرافیکیه و خیلی شبیه ویندوز کار میکنه و راحته . حتما تهیه اش کن . خیلی راحت میتونی DVD لایو رو روی flash disk هم از طریق یه برنامه که توی منوی adminstration هست به اسم live usb creator (اگه اشتباه نکنم ) بریزی و از سر و صدای dvd rom تو حالت لایو راحت شی .
    آره با اون نرم افزار میشه خیلی چیزا فهمید مثلا رو هارد من بدسکتور پیدا نکرد ولی sector delay پیدا کرد که با سرچ تو اینترنت فهمیدم که اکثرا مشکل سخت افزاریه . ولی چون فشار زیادی به هارد میاره (هارد من امروز داشت میترکید) و گویا هارد شما هنوز گارانتی داره بهتره ببیری گارانتی (ولی قبلش میتونی با نرمافزارهای سبکتر مثل tuneup utilities هاردت رو یه چک سطحی بکنی)

11. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ورژن لینوکس اگر قدیمی باشه مشکل شناسایی کارت گرافیک رو خواهد داشت و در نتیجه به جای گرافیک مود با تکست مود بالا خواهد اومد

---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------

من یه هارد ساتای 320 گیگ مکستور دارم
    وقتی به سیستم وصلش میکنم یه صداهایی ازش رمیاد و توسط سیستم شناسائی نمیشه
    جیک قیژ قیژ
    یه همچین صدایی

مشکلش چیه ؟
    مشکل از ضعف پاوره ؟
    کابلهای دی وی دی رایتر رو هم درمیارم و میزنمشون به هارد ، باز هم همچین میکنه

13. 2 کاربر از مهندس الهه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه هارد ساتای 320 گیگ مکستور دارم
    وقتی به سیستم وصلش میکنم یه صداهایی ازش رمیاد و توسط سیستم شناسائی نمیشه
    جیک قیژ قیژ
    یه همچین صدایی

مشکلش چیه ؟
    مشکل از ضعف پاوره ؟
    کابلهای دی وی دی رایتر رو هم درمیارم و میزنمشون به هارد ، باز هم همچین میکنه
    پاور اگه ضعیف باشه باعث سر و صدا فکر نمیکنم بشه . این هارد شما هم برق زیادی مصرف نمیکنه .
    احتمالا سیستم عاملت روی یه هارد دیگس دیگه ، نه ؟ چون تو این حالت مصرف برق هارد 320 مکستورت کمتر هم میشه . بنابراین این صداهای قیِژ قیژ به خاطر فرسایش هارده.

15. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •