تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 407 از 2403 اولاول ... 3073573974034044054064074084094104114174575079071407 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,061 به 4,070 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا نمي دونم شما چطوري ميگين kbps128 كيلوبيت در ثانيه معادل 16 كيلوبايت در ثانيه مي شه ؟
    مگه اينو اينجوري حساب نمي كنن ،
    128000 بيت بر ثانيه=1000*128
    125 كيلو بايت بر ثانيه=128000/1024
    پس اين 16 كيلوبايت از كجا اومده ؟

يكي را هنمايي كنه لطفا ببينيم قضيه از چه قرار ه؟؟؟!!!
    هر 8 بیت میشه یک بایت پس :
    128Kbps برابر است با:
    128/8= 16 کیلو بایت در ثانیه
    اوکی؟
    هر 1 گیگ هم معادل 1024 مگ هست

1Gb = 1024Mb
    Last edited by farshidcivil; 16-05-2010 at 19:21.

2. 2 کاربر از farshidcivil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

2

اندیشه بدجوری بهم ریخته...
    Last edited by bios2bb; 16-05-2010 at 20:56.

4. 2 کاربر از bios2bb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009

13 قیمت های جدید سرویس های پارس وی رسید!!!

Last edited by bios2bb; 16-05-2010 at 21:04.

تاريخ عضويت
    Feb 2009

2 همه مشکلات اندیشه!!!

1. تبعیض قائل شدن برای مراکز مخابراتی متفاوت و routing های بسیار بد!!!

2. پشتیبانی فنی ضعیف! نشد ما یک بار زنگ بزنیم نگن "فردا صبح تماس بگیرین داخلی 163 آقای ماهانیان"! تازه سانترالشونم قاطی داره. میگیری 163 دوبار اپراتور از اول شروع میکنه!

3. بر خلاف اکثر شرکت ها سیستم صف انتظار ندارن که بهت بگه نفر چندمی. یعنی مثلا وقتی زنگ میزنی خطاشون شلوغه، نمیدونی باید 5 دقیقه بمونی یا نیم ساعت؟ پشت سر چند نفر هستی؟!! تازه بعد از کلی صبر کردن سانترالشون یهویی تمام تماس هارو قطع میکنه! تپ یه صدایی میاد و همه خط ها release میشه!

4. کندی سرعت اخیر و بنظر من عمدی بودنش! انگار ساعت 1 شب که میشه یکی میشینه رو سرور ها!!!

5. synch نبودن تایم سرور اکانتینگشون با سرور های GMT. با ساعت دیواری و بطور دستی تنظیم شدن! زنگ میزنی میگن تو باید تایمتو مچ کنی! کدوم نژادی این روش رو منطقی تر میدونه؟؟!! تازه اگر هم بشه، بدلیل دستی بودن عملیات، حداقل چند ثانیه tolerance خواهد داشت. این مشکل اکانتینگ عملا باعث میشه بدون اینکه بخوای، وقتی دقیقا از 1 تا 6 دانلود میکنی، ترافیکت کم شه. جالبه زمانشم منطقی نیست مثلا از این ور که 3 دقیقه جلوئه، از اون ورم باید همینطور باشه ولی عقبه!!! چجوریه نمیدونم. من که از 1:05 تا 5:55 کار میکنم. ولی خلاصه در حالت full speed همون 10 دقیقه یعنی حدود 100MB.

6. گیریم اشتراکت تموم شد، خواستی گزارش مصرفتو ببینی... تو سایت accounting.askiran.com نمیتونی بری با اینکه سایت خودشونه...

آقایون کارکنان اندیشه لطفا توضیح بدین...

7. این کاربر از bios2bb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا نمي دونم شما چطوري ميگين kbps128 كيلوبيت در ثانيه معادل 16 كيلوبايت در ثانيه مي شه ؟
    مگه اينو اينجوري حساب نمي كنن ،
    128000 بيت بر ثانيه=1000*128
    125 كيلو بايت بر ثانيه=128000/1024
    پس اين 16 كيلوبايت از كجا اومده ؟

يكي را هنمايي كنه لطفا ببينيم قضيه از چه قرار ه؟؟؟!!!
    دوستمون farshidcivil توضیحات خوبی دادن ...
    اما اگه بخوای یادت بمونه همیشه عدد 8 رو به خاطر بیار ! واسه تبدیل کیلوبایت به کیلو بیت و برعکس یا باید تقسیم بر 8 کنی یا ضربدر 8 ... چرا ؟! بیت ها همون خونه های 0و1 حافظه هستن ... و هر بایت از 8 بیت تشکیل شده یعنی 8 تا 0 و 1 کنار هم یک بایت رو تشکیل میدن. پس توی 128 بیت چند بایت هست ؟! 128 تقسیم بر 8 که میشه 16 بایت ...
    حالا واژه کیلو به اینا اضافه میشه که تو تبدیلشون هیچ تفاوتی حاصل نمیشه چون هر 2 به یه نسبت بزرگ میشن ... یعنی تبدیل کیلو بیت به کیلو بایت مثل همون تبدیل بیت و بایت هست ... اون واژه کیلو رو نادیده بگیر و راحت تبدیل کن ... اگه هم تو سایتای تست سرعت رفتی اونجاها نتیجه رو بصورت مگابیت نشون میدن ... خیلی راحت ممیز رو 3 تا به سمت راست ببر تا به کیلو بیت تبدیل شه بعدش تقسیم بر 8 کن ... مثلا اگه 0.512 مگابیت نشون داد ... میشه 512 کیلو بیت ... تقسیم بر 8 ... 64 کیلو بایت ...
    یه نکته دیگه هم که دوستمون توضیح دادن ... تو محاسبات کیلو معادل 1000 حساب میشه اما تو دنیای کامپیوتر کیلو معادل 1024 هست ... یعنی هر 1024 کیلو بایت میشه 1 مگابایت ... یا هر 1024 مگا بایت میشه 1 گیگا بایت ... واسه همین وقتی مثلا اشتراکتون رو 2 گیگ تمدید می کنین تو حسابتون 2000 مگ اضافه نمی شه ... 2048 مگ اضافه میشه یعنی 48 مگ بیشتر ... یعنی 2 تا 24 مگ ...
    حالا اصلا چرا 1024 حساب میشه ؟! اون 24 تا اضافه واسه چیه ؟! واسه اینکه تو دنیای کامپیوتر خیلی از محاسبات بر مبنای 2 هستند یعنی ضریبی از 2 ... یعنی 2 ضربدر 2 ضربدر 2 ... یعنی توانهای 2 ...پس تو محاسبات کامپیوتری 1023 یا 1000 نداریم ! 2 هم به توان 10 برسه میشه 1024 ... واسه اینکه کارشون راحت شه همین 1024 رو معادل کیلو گرفتند ...

اما در مورد خدمات اندیشه ... منم قبول دارم تو بعضی موارد ضعف دارن . نکاتی هم که دوستمون گفت و شاکی بود باید از طرف شرکت رفع بشه بخصوص مشکل سرعت تو بعضی مراکز و اصلا قابل قبول نیست بعضی دوستان سرعت شبانشون از دایل آپ هم پایین تر باشه ... اما قبول کنین همه شرکتا ضعف دارن ... هیچکدوم ایده آل نیستن ... اندیشه هم پسر خاله من نیست که بخوام تعریف کورکورانه بکنم ... پس اگه عیبی دارن ( که دارن ! ) کاملا قبول می کنم . اما نباید بی انصاف بود ... مثلا اینکه پشتیبانی نوبت رو اعلام نکنه به نظر من خیلی بهتر از اینه که دایورتت کنه به تهران !!!!!! یا همین صفحه کاربری که می گین بعضی وقتا باز نمیشه من که هرگز به همچین مشکلی برخورد نکردم اما قبول دارم بعضی از دوستان تازگیها مشکل داشتن . ولی باز هم مقایسه کنیم با شرکتای دیگه که حتی سایت درست حسابی واسه پشتیبانی ندارن و معلوم نیست آدرس اینترنتیشون کجاست ! چه برسه که مثلا بخوای بعد تموم شدن اکانت 3 روز تمدید موقت کنی .... در هر صورت اگه منصف باشیم اونقدرا هم افتضاح نیست !
    در مورد سرعت هم روزا دیگه از 150 بالاتر نمیره در حالی که قبلا راحت رو 200 کار میکرد ... تو باز شدن صفحات هم بعضی وقتا شدید کند میشه و آدم دق میکنه ... اما انصافا شبا با استفاده از تورنت سرعت خیلی خوبی دارم و تو این چند شب هم خوب بوده . پس در کل فعلا راضیم !
    Last edited by birak; 16-05-2010 at 21:48.

9. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در مورد قیمتای جدید پارس ... به نظرم قیمت حجمهای پایینش خیلی خوبه ... اما برا من 2 تا سرویس تو جدول 128 تایی ها مهمه ... چون عملا سرعت 128 تفاوت چندانی با 256 و 512 نداره پس سرعتای بالاتر از 128 خودبخود از انتخاب اکثریت کاربرا حدف میشن ...
    توی 128 ها هم الان سرویس 8 گیگ با اندیشه دارم که حدودا ماهی 25 تومن میشه اما قیمت پارس حدود 30 تومنه ... سرویس بعدی که ممکنه وسوسه بشم بگیرم سرویس نامحدود 128 خواهد بود که اونم تو اندیشه 40 تومنه و تو پارس 60 تومن !!!
    شایدم بگین پارس سرویس 20 گیگ هم داره میده ! اما وقتی قیمتش با نامحدود اندیشه مساویه و حتی قیمت 30 گیگ پارس از نامحدود اندیشه بیشتره دیگه جایی برا رقابت نمیمونه ... واقعا نمیدونم چرا قیمتا اینطوری محاسبه شده !
    در ضمن خرید حجم اضافه تو اندیشه خیلی به صرفه تر از پارس هست ... من که حاضر نیستم واسه 1 گیگ 6 تومن پول بدم . ( البته اگه قیمت حجم اضافه رو ارزونتر نکرده باشن )
    اما با دیدن نرخهای جدید به یه نکته خیلی مهم میشه پی برد :
    به نظر میرسه نقطه ضعف پارس پهنای باند کمترش تو استان گیلان نسبت به اندیشه هست . واسه همین تو حجمهای پایین تر قیمت خیلی بهتری میدن تا کاربرا تشویق بشم مثلا سرویس 2 گیگ بگیرن ... اما وقتی حجم سرویسا بیشتر میشه دیگه قیمتاشون رقابتی نیست ... یعنی ترجیح میدن کاربرا حجم کمتری مصرف کنن و تا وقتی که مثل اندیشه نخوان پهنای باند جدید بخرن این وضعیت تغییری نخواهد کرد .
    Last edited by birak; 16-05-2010 at 21:37.

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آره خوب قبول دارم. اینجا ایرانه. من اصلا واسه چی از پارس وی اومدم اندیشه؟ چون اون اواخر افتضاح شده بود... اما 1 2 هفته بعد خوب شد. البته من خبرشو نداشتم وگرنه نمیموندم خطم جمع شه که بیام سراغ اندیشه. ولی خوب اولین ماه که اسفند پارسال بود، اندیشه خدایی حال داد. شب و روز نداشت. سرعت 230 تا 240 . یعنی اصلا زندگی ها... سرویس 128 3 داشتم، 120GB دانلود کردم... . تو اون ماه من 3 تا فیلم HD دانلود کردم. فقط 4 تا بازی 2DVD دانلود کردم. حدود 70 تا فیلم DivX دانلود کردم. اکانت رپیدشیر داشتم. اصلا چیزی بودا. بعد که سال نو شد، پافففففف... اندیشه ولو شد. الانم که بدتر شده. درست نکنه من تابستون که کنکور دادم میرم پارس وی.

در مورد قیمت ها هم، اره یسری از سرویس هاش گرون تره و لی خوب از من پر دانلودتر که دیگه نیستی؟؟!!!
    یه سرویس 128 5 بگیر بدون دقدقه 95% شبارو با سرعت 160 تا 180 دانلود کن. روتینگاشونم یراست میره تهران بعد میره المان. ولی مال اندیشه اول میره دوروبر کرمانشاه بعد میره اصفهان بعد میره قزوین بعد میره ترکیه...
    اصلا یه trace بگیرید ip هارو تک تک location شونو تو whatismyipaddress.com بگردید. میبینید... ولی خوب بحرحال... از ما گفتن...

اینم بگم بینمون یه پسر خوبی هست که از کارکنای اندیشست خودش بهم گفت. فکر کنم منو بشناسه. چون اکانتم از دهنم در رفت بهش گفتم... در هر صورت ما جیمز باندیم، پیدات میکنیم...
    Last edited by bios2bb; 16-05-2010 at 23:33.

12. این کاربر از bios2bb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یک چیزایی رو فراموش نکنید از بعد عید با این همه تبلیغی که شما برای اندیشه کردید مشترکینش زیاده شده و طبیعیه سرعت کم بشه من خودم از تو همین فروم اندیشرو انتخاب کردم و هر بار به دفتر مرکزی رفتم چندین نفر داشتن ثبت نام میکردن و منشی میکقت یک هفته دیگه بعدشم خیلی ها از پارس وی کات کردن اونجا سرعت بهتر شد(اینطور که شنیدیم) هدف هم از اول راهنمایی برای پیدا کردن یه isp خوبه من همین الان ساعت 1.25 دارم با سرعت 50 دان میکنم 3 لینک یکی از میهن دانلود که از 5 بیشتر نمیشه
    اون دوتا از مدیا فایر کههر کدوم رو 20 هست این دوتارو که پاز میکنم سرعت اون یکی بیشتر نمیشه و این تقصیر اندیشه نیست روی اون سایت ترافیک هست

داره خودمونی میشه maxmania's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چقدر تكنيكي مسائل رو بررسي كرد

انديشه از رو عمد سرعت بعضي ها رو مياره پايين يعني شخصي عمل مي كنن
    يكبار سيستمشون قاطي كرد و تمام اعتبار من رو سوزوند بعد از زنگ زدن به شركت مشكل اعتبار حل شد اما چشمتون روز بد نبينه از شبش سرعت دانلودم از حداقل 80 رسيد به 0 تا 5 و بعضي وقت هام قطع مي شد بايد بگم كه در اون موقع روزها سرعتم 150 بود ،البته همون موقع كه من مشكل دانلود داشتم دوستام از همون مركز 3 خطشون ميزون بود و شبا داشتن با سرعت 80 دانلود مي كردن
    بعد از زنگ زدن به انديشه حالا شب ها سرعتم اومده تا 12 روز ها هم شده 60 ،
    بدجوري حالمون رو گرفتن ، من نمي دونم اين ديگه چه بازيه كه در آوردن ؟؟؟!!!
    اگه قراره افت سرعت بدن بايد و اين قانون بايد واسه همه باشه

پروفشنال Phonix Live's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

در حال حاضر سرعت از 10 بیشتر نمیره
    اندیشه - خط 323

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •