تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 407 از 416 اولاول ... 307357397403404405406407408409410411 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,061 به 4,070 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

باماتو از توی spiral zetsu خارج شد و توی درخت نبود . spiral zetsu یا همون زتسوی مارپیچی یاماتو رو در اختیار گرفته بود و از بدنش برای جنگ استفاده میکرد .
    البته بدن یاماتو درون زتسو بود ... بعد از اجرای سوکیومی یاماتو هم مثل بقیه تحت تاثیر گنجتسو قرار گرفت و زتسو هم دیگه کاری با اون نداشت و رهاش کرد .

به احتمال زیاد موگن سوکیومی فقط بر روی افراد زنده تاثیر میذاره و از اونجایی که کاگه ها مال این دنیا نبودن و از دنیای مردگان و چاکرای غیر واقعی و یک جورایی غیر طبیعی داشتن برای همین تحت تاثیر گنجتسو قرار نگرفتن .

2. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

کاگویا زنده شد؟! حرکت خوبی بود ولی زیادی امیدوار نشید من شرط میبندم کاگویا تاک نوجتسو میخوره

4. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه black beetle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بندرانزلي

پيش فرض

كاگويا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

یکی من رو روشن کنه ..
    این اسم ها دقیقا کیا بودن ؟
    کاگایا یه جا میشه این دوتا :
    هوگومورو و هامورا ( تقریبا !) هستند ؟! نه اونا ایندورا و آشورا هستند ..
    من از قبلی ها زیاد یادم نمونده ولی اون اقا دانا درباره ایندورا و اشورا یه چیز هایی گفت ولی اسم این دوتای اول رو یادم نمیاد شنیده باشم !!؟!؟ کسی اطلاعات کاملی از این چهار نفر داره ؟

7. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

هامورا و هوگومورو که دیگه معلومه بچه های کاگویا هستن که بعدشم مشخص شد هوگومورو همون دانای خودمونه

البته معلوم نشد این بانوی اعظم از کجا اومده و چرا بیاکوگان داره و شوهرش کی بوده (خالی خالی که نمیشه : دی) و سرنوشت اون یکی پسرش که دانا نبوده چی میشه و..

ولی از جناب کیشیموتو این انتظار رو نداشتم که به جای سیستم کلاسیکش بیاد و یه حرکت جدید بزنه! کاگویا اومد گفت جنگه بسه من مادر نیچر هستم و میخوام محوتون کنم! هر موردی بود میشد بگی ناروتو یه راسنگانی تقدیمش میکنه ولی این رو دیگه من نمیدونم میخواد چی کنه

9. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

الان چی به چی می خواد بشه ..
    مادارا نابود شد ؟؟
    چی شد ؟؟
    این زتسوی سیاه در واقع همون کاگایا بوده یا نه دست نشانده ایشون بوده !!!؟؟

چقدر بهم ریخته شده .. من سرسری خوندم مانگاها ی هفته های اخیر رو !!!
    .........
    ولی این رو فهمیدم که زتسو های سفید در واقع همون ملت قدیمی بودن که با تغییرات چاکراشون اینجوری شدن ! سره ملت جدید هم می خواد همین بلا بیاد !
    کاش داستان مادارا با اینفینیت سوکیومی تموم میشد و بعدش نشون می داد که تمام دنیا داره روی کره زمین به راحتی زندگی می کنه بدون هیچ نینجاییو همه هم خوشحالند و اون وسط هم برای خالی نبودن عرضه یه جنگ الکی میشه ! یعنی در واقع همین دنیای خودمون رو نشون می داد که یه توهم و گنجوتسویی بیش نیست !!! اینجوری میشد مانگا رو به دنیای امروز هم ربط داد ! بعدشم هم نارتو بشه ناجی و از این حرف ها !! گرچه فکر نکنم تو مخیله اونها از اینچیز ها بگنجه !!!

11. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برادر مادارا منفجر شد و بجای ایشون کاگویا شرفیاب شده .
    اونجایی که مادارا شینجو {درخت} رو جذب میکنه و کاگویا رو در ذهنش نمایش میده و مادارا میگه حالا یکی شدیم به احتمال زیاد پروژه کنترل روی زتسوی سیاه توسط کاگویا شروع شده .
    یعنی مادارا با جذب شینجو یک پل ارتباطی بین کاگویا و زتسو سیاه ایجاد کرده و همین باعث کنترل کاگویا روی زتسو بوده .

البته این حدس و گمانه ... ولی از اونجایی که زتسوی سیاه جذب کاگویا شد و اون صحبت ها رو به مادارا گفت یک کم مشکوک میزنه ... ممکنه از همون اول هم زتسوی سیاه جنسش ناجور بوده

زتسوی سفید یا ارتش اوبیتو در اصل از ژن هاشیراما و توسط گدومازو ایجاد شدن و ربطی به انسان ها ندارن .
    ولی این افرادی که تحت موگن سوکیومی قرار گرفتن به مرور زمان و کم کم به زتسوی سفید تبدیل میشن . کلا دو مقوله جدا از هم به حساب میان .

اگه مانگای سنین بوده پتانسیل پایان خیلی بهتری داشت ... ولی حیف

13. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

کار به کیفیت مانگای ناروتو ندارم ولی اگر تموم بشه دیگه ناروتویی نداریم که راسنگان بزنه یا ساسکه ای که کول بازی در بیاره یا ایتاچی ای که روحمون رو شاد کنه دیگه... یاد اخرای دبیرستان افتادم..!

جناب مادارا دیگه به جایی رسیده بود که واقعا کسی حریفش نمیشد و اگر ناروتو و ساسکه یجوری کلکش رو میکندن خیلی ضایع میشد! باید صبر کنیم و ببینیم هدف واقعی این کاگویا چیه چون اصلا جنگ با کاگویا معنی نداره!

اگر مادارا از بین میرفت میگفتیم یه جنگی هم بین ناروتو ساسکه میشه و یکی میشه هوکاگه و قوانین ریستور میشن و دنیا به خوبی خوشی میرسه ولی کیشیموتو تو این 2 تا مانگای اخر زهر خودش رو ریخت

15. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اونجایی که هوگورامو به ناروتو گفت که بخاطر گناهان مادرمون با جیوبی مجبور به مبارزه شدیم مشخص بود که باید در ادامه منتظر ورود کاگویا باشیم .
    من همون موقع گفتم جیوبی یا شینجو در اصل همون مادر هوگورامو بوده که به این شکل در اومده.

وقتی هم که شینجو با مادارا صحبت کرد و گفت من ور جذب کن مهر تائیدی شد بر ادعای بنده .

در مورد مادارا و مبارزه با اون هم بگم که ما هنوز پتانسیل واقعی و نهایت قدرتی که هوگورامو به ناروتو و ساسکه داده خبر نداریم . شاید جوتسویی ترکیبی یا قدرت های دیگه ای در آینده پدیدار بشه .
    چون که این قدرت رو تازه جذب کردن و اگاهی کامل هم از تواناییهاش ندارن .

به هر حال حضور کاگویا با قدرتی چندین برابر مادارا خیلی خیلی جالب تر شد . فقط به وسعت جوتسویی که در صفحه آخر مانگا زده یک نگاه بندازین تا قدرتش دستتون بیاد .
    در کا حضور این چنینی کاگویا سوپرایز خیلی خوبی بود . مادارا خیلی تکراری شده بود

17. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اخ اخ اون تیکه ای کاگایا گردن دوتاشون رو گرفته بود و گفت ازتون متنفرم ، گفتم الان مثل مانتین تو " گیم آوو ترونز " می زنه کله شون رو می پکونه به هم !!!
    این زتسوی سیاه هم معماش حل شد .. فقط یه سوال فنی .. شوهر کاگایا کی هستش ؟ یعنی این سومی همین جور ی خالی خالی به وجود اومده ؟

19. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •