چقدر خوشانسم كه اينترنت نداري وگرنه حتما لول ميشدمعلی شانست گفته که اینترنتم فعلا هندلیه وگرنه میومدم حالتو تو انلاین حسابی میگرفتم!!![]()
![]()
چقدر خوشانسم كه اينترنت نداري وگرنه حتما لول ميشدمعلی شانست گفته که اینترنتم فعلا هندلیه وگرنه میومدم حالتو تو انلاین حسابی میگرفتم!!![]()
![]()
دو ماه مگ بازی نکردم ، مگ خونم شدیدا افت کرده ، دوستان اگه پاین بیای اد کنیم ساعته دوازده به بعد بریم مگ بازی ! البته قبلش من باید دستگاه رو بن فریم ور جدید آپدیت کنم اگه آپدیتم واسه مگ اومده باشه باید بازم آپدیت کنم اونجوری امشب نمی شه ! ای بابا !!!!
لطف کنید چند تا از بازی انحصاری های قوی و باحال Ps3 رو بگید
راستی من بخوام بدونه استفاده از دکمه Eject و تو دسته
بلوری رو از دستگاه خارج کنم باید چی کار کنم ؟؟ اسلیم دارم
دوستان واسه ps3 کیفیت کابل اچ دی ام آی رو 1080pبزارم یا1080i ؟الان من جفتشون رو تیک گذاشتم.کدوم بهتره؟چه فرقی دارن؟
هوی رین و پی ای اس2010 1080 رو ساپورت نمیکنن؟ رو 720 میان.از کابل میتونه باشه؟آخه باورم نمیشه این بازی ها 1080 رو ساپورت نکنن
آنچارتد 1و2 - متال گیر4 -گاد آف وار3 -گرن توریسمو5(هنوز نیومده) - هوی رین و...
دکمه پلی استیشن رو تو دسته نگه دار بعد کوآیت گیم(اگه تو بازی هسی ) رو اول باید بزنی بعدن دوباره دکمه رو نگه میداری اجکت میکنی.یادم نیست دقیق شاید همون اولش هم که نگه داری اجکت داشه باشه
Last edited by aminbritney; 03-07-2010 at 14:42.
Ps3چند تا بازی انحصاری خیلی خوف داره و همه حال بازی کردن اونها هم به اینه که دیسکت اوریج باشه
کپی خور Ps3 رو تا 1-2 سال شاید هم بیشتر فراموش کنید ، هر وقت زمانش برسه هَک میشه .
رزولوشن این بازیها 720p هست و کابل شما سالم هست.
رزولوشن تنظیمات کنسول را هم بزارین روی 1080P تا برای بازیهایی که رزولوشنشون Upscale شدن مشکلی پیش نیاد.
با عرض سلام و خسته نباشی بنده یک کنسول PS3دارم و وقتی میخواهم به اینترنت کانکشن بشم ERROR DNSمیده ومودم من ADSLاست واز صبا نت استفاده می کنم خواهشا یک راهنمای بفرماید
سلام. تنظیمات مودم PPPoE هست؟ یا بریج؟با عرض سلام و خسته نباشی بنده یک کنسول PS3دارم و وقتی میخواهم به اینترنت کانکشن بشم ERROR DNSمیده ومودم من ADSLاست واز صبا نت استفاده می کنم خواهشا یک راهنمای بفرماید
من به نظرم GOW 3 زیادی خوبه،خیلی خوبه.باید اسمش رو بزارن God Of Games
بازی Uncharted 2 که دیگه واقعا آدم رو میخکوب می کنه پشت Ps3 ، خداااااس
تو منو Game میری رو بازیه ، مثلث رو میزنی ،گزینه سوم Eject Disk هس.
به نظر شما تكن 6 ارزش خريدن داره يا استريت فايتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)