تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 407 از 542 اولاول ... 307357397403404405406407408409410411417457507 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,061 به 4,070 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

فکر نمی کنم روی گوشی باشه. من رم رو با رم ریدر که چک می کنم این کرم رو میشناسه. فکر نمی کنم روی گوشی باشه. در ضمن م کاسپر ندارم و از Avira AntiVir‌ ایتفاده می کنم. تو رو خدا نگین ویروس کش رو عوض کن، که من همیشه از دست این آنتی ویروسا کشیدم. چون همیشه اطلاعتمو داغون کردن . . . الان آنتی ویر اینو میشناسه، پاکشم میکنه، اما وقتی رم رو از رم ریدر در میارم و دوباره میزارم، بازم هست!!!!! اگه میشه راه کپی کردن مسیجا رو بگو تا من بعدش کلاً رم رو فرمت کنم، گوشی رو هم با یه کد خوب (اگه میشه خودتون کدشو بگین) فرمت یا ریست کنم.
    این برا sms ها :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

کرم ممکنه روی خشاب و یا رم ریدر بمونه؟!!!!!!!

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

اولا اين آنتي ويروس شما خيلي چيز خوبي نيست.
    شما از nod يا kasoer استفاده كن.
    احتمالا كامپيوترت هم ويروس داره.
    شما اگه x-plore داري، تو درايو C را چك كن.
    اگه فايلي به نام autorun.inf كف درايو C هست يعني به گوشيت هم منتقل شده. كه بعيد مي دونم. چون اين ويروس مال كامپيوتر و ويندوز هستش.
    اگرم فقط تو رمه كه با يه آنتي ويروس رو pc مشكلش حله.
    در ضمن ويروساي كامپيوترت را هم بايد پاك كني.

5. این کاربر از amini_bio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دقیقا همین اتفاق برای من هم افتاده البته دو ماه پیش این ورژن جدید از یه ویروس قدیمی که ماه augustمیلادی باز نویسی ودوباره به طور وحشتناکی اشاعه پیدا کرد اساس این ویروس کار با فلش usbاست برای پاک کردنش اول باید کامپیوترت رو تمیز کنی (پیشنهاد من nod32)
    بعد این مقاله رو بخون و انجام بده قول بهت میدم بدون نیاز به از بین بردن ویندوز یا فرمت مموری کارت بتونید تمیز تمیزش کنید.

کد:
    راستی در مورد فون مموری باید بگم تحت هیچ عنوانی این ویروس نمیتونه اونجا بشینه نمیدونم چرا ولی من این رو کامل امتحان کردم و فوق العاده کیف کردم روی گوشی من هیچ آنتی ویروسی نیست ولی تا حالا گوشی رو با سه تا ویروس امتحان رو کردم رو ممموری کارت میشینه ولی به هیچ عنوان روی فون مموری نمیشینه
    حالا چرا ش رو باید از نوکیا بپرسید(قابل توجه سونی اریکسون )

7. این کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

دقیقا همین اتفاق برای من هم افتاده البته دو ماه پیش این ورژن جدید از یه ویروس قدیمی که ماه augustمیلادی باز نویسی ودوباره به طور وحشتناکی اشاعه پیدا کرد اساس این ویروس کار با فلش usbاست برای پاک کردنش اول باید کامپیوترت رو تمیز کنی (پیشنهاد من nod32)
    بعد این مقاله رو بخون و انجام بده قول بهت میدم بدون نیاز به از بین بردن ویندوز یا فرمت مموری کارت بتونید تمیز تمیزش کنید.

راستی در مورد فون مموری باید بگم تحت هیچ عنوانی این ویروس نمیتونه اونجا بشینه نمیدونم چرا ولی من این رو کامل امتحان کردم و فوق العاده کیف کردم روی گوشی من هیچ آنتی ویروسی نیست ولی تا حالا گوشی رو با سه تا ویروس امتحان رو کردم رو ممموری کارت میشینه ولی به هیچ عنوان روی فون مموری نمیشینه
    اين كه شما آدرس داديد منبعش همين p30world هستش:
    کد:
    در ضمن ويروس فقط به مموري كارت منتقل ميشه.
    پس وقتي به حال pcsuite وصي ميشيد، ويروس منتقل نميشه.
    وقتي هم كه به حالت data transfer وصل ميشيد، فقط روي مموري منتقل ميشه.
    درضمن براي پاك كردن ويروس، فرمت مموري كارت لازم نيست.
    فقط وصل كردن مموري كارت به يه سيستم داراي nod آپديت شده كافيه تا ويروس از بين بره.

9. 2 کاربر از amini_bio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان
    دلیل از کار افتادن دوربین جلوی گوشی چیه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

همچین مشکلی تاحالا ندیدم.
    احتمالا باگی چیزیه.
    چی شده که از کار افتاده؟
    احتمال زیاد با یه فرمت یا مستر ریست حل میشه.

12. این کاربر از amini_bio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

نمیدونم والا!
    نه بابا!تا حالا 20 بار فرمت و مسترریست کردم حل نشده!
    فکر کنم مشکل سخت افزاری هست!نه؟

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

من نمیدونم چرا همیشه روی سیستمم ویروس W32/Jeefo هستش. هر آنتی ویروسی هم نصب می کنم، چون نمی تونه خوده این ویروس رو پاک که میزنه فایل های اکزه رو داغون میکنه. اما من این آنتی ویر رو نصب می کنم و گارد رو غیر فعال می کنم که به برنامه هام کاری نداشته باشه. من دیشب هر بار رم رو می زاشتم روی رم ریدر کرم بودش و با آنتی ویر می کشتمش، اما همینکه رم رو در می آوردم و دوباره می زاشتم بازم بود. در حالی که این کرم هیچ جای سیستمم نبود. اطلاعات رم رو کپی کردم و رم رو فرمت کردم و این بار از روی گوشی و از طریق دیتا ترنسفر به کامپیوتر وصل کردم و اطلاعات رو کپی کردم. اما با این روش هر چقدر وصل کردم، دیگه از کرم خبری نبود. حالا از دوستان کمک می خوام که توضیح بدن این چرا اینجوریه! مگه میشه رم ریدر یا خشاب خودشون کرم بگیرن؟!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

من نمیدونم چرا همیشه روی سیستمم ویروس W32/Jeefo هستش. هر آنتی ویروسی هم نصب می کنم، چون نمی تونه خوده این ویروس رو پاک که میزنه فایل های اکزه رو داغون میکنه. اما من این آنتی ویر رو نصب می کنم و گارد رو غیر فعال می کنم که به برنامه هام کاری نداشته باشه. من دیشب هر بار رم رو می زاشتم روی رم ریدر کرم بودش و با آنتی ویر می کشتمش، اما همینکه رم رو در می آوردم و دوباره می زاشتم بازم بود. در حالی که این کرم هیچ جای سیستمم نبود. اطلاعات رم رو کپی کردم و رم رو فرمت کردم و این بار از روی گوشی و از طریق دیتا ترنسفر به کامپیوتر وصل کردم و اطلاعات رو کپی کردم. اما با این روش هر چقدر وصل کردم، دیگه از کرم خبری نبود. حالا از دوستان کمک می خوام که توضیح بدن این چرا اینجوریه! مگه میشه رم ریدر یا خشاب خودشون کرم بگیرن؟!!!!!!!!!
    دیتا ترنسفر هیچ فرقی نداره با اینکه رم را بذاری توی رم ریدر و به pc وصل کنی.
    مطمئنی سیستمت ویروس نداره؟
    این مسیر را برو تا مطمئن بشی:
    start => run
    تایپ کن : cmd
    بعدش :
    کد:
    اگه سیستمت ویروسی باشه مثلا باید فایل autorun.inf را بتونی ببینی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •