تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 407 از 1404 اولاول ... 307357397403404405406407408409410411417457507907 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,061 به 4,070 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبريك پرسپوليس قهرمان شده .
    بازي max and atv هم چندان جالب نيست من كه خوشم نيومد .

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مهدی جان من هم بهت تبریک میگم.. تو تاپیکایی که ایجاد شده بود پستات رو دیدم. چرا اینقدر یوزرها بن میشن؟ مگه اتفاقی افتاده؟!
    راستی من هم با max n atv حال نکردم!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهدی جان من هم بهت تبریک میگم.. تو تاپیکایی که ایجاد شده بود پستات رو دیدم. چرا اینقدر یوزرها بن میشن؟ مگه اتفاقی افتاده؟!
    راستی من هم با max n atv حال نکردم!!
    ممنونم . آخه تو تاپيكه پرسپوليس و سپاهان كار بيخ پيدا كرد و يه سري يه چيزايي گفتن كه بن شدن . خوب شد من رفتم بيرون وگرنه ممكن بود منم بن بشم .

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان.
    امروز رفتم که دیگه psp را بخرم اما فروشنده یک حرفی زد گفتم بیام یه سوال بپرسم ببینم راست میگه یا نه:
    قیمت psp slim را گفت 220 اما گفت این چین هست و یک سری دیگه هم دارم که اونا هم چین هستند اما مخصوص بازارهای اروپا-امریکا و ژاپن هست که اونا کیفیت ساخت بهتری دارند و lcd هم 16 میلیون رنگه و اون چینی معمولی ها 12 میلیون رنگ و از این حرفها بهش گفتم چه قیمت هستند گفت این ها هست 240 (به نظر خودم که فقط می خواهد از اون کلمه مخصوص بازایهای اروپا و امریکا سو استفاده کنه.)
    آیا کیفیت ال سی دی psp slim ها با هم فرق داره؟؟؟؟
    مموری هم گفت 4 گیگ تقلبی 35 و اصل هم با گارانتی که بازی فریم فریم نشود 55 تومن.
    گفت هر کسی هم که از فروشگاه ما psp بخره تامین بازیش مجانی هست.!!!!!!1
    گفت یک سری بازی که خواستی برات میریزم روی دستگاه تا بازی کردی ازشون خسته شدی بیا برات یک سری بازی دیگه بریزم.بازی روی dvd هم گفت فقط هزینه dvd خام + 300 هزینه رایت.(اگه این را راست بگه و نزنه زیر حرفش خیلی خوبه)
    ممنون میشم یک سری بازی هم معرفی کنید.من خودم تعریف بازی های زیر را زیاد شنیدم اگه بازی بهتری هم سراغ دارید بهم معرفی کنید.(اگه ژانر بازی را هم بنویسید خیلی خیلی ممنون میشم.)
    -gow
    -logan's shadow
    -silent hills
    -medal oof honer heroes 2
    -next
    -patapon
    توی بازی های کم حجم
    -flow
    -luxor

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

11

سلام دوستان.
    امروز رفتم که دیگه psp را بخرم اما فروشنده یک حرفی زد گفتم بیام یه سوال بپرسم ببینم راست میگه یا نه:
    قیمت psp slim را گفت 220 اما گفت این چین هست و یک سری دیگه هم دارم که اونا هم چین هستند اما مخصوص بازارهای اروپا-امریکا و ژاپن هست که اونا کیفیت ساخت بهتری دارند و lcd هم 16 میلیون رنگه و اون چینی معمولی ها 12 میلیون رنگ و از این حرفها بهش گفتم چه قیمت هستند گفت این ها هست 240 (به نظر خودم که فقط می خواهد از اون کلمه مخصوص بازایهای اروپا و امریکا سو استفاده کنه.)
    گفت یک سری بازی که خواستی برات میریزم روی دستگاه تا بازی کردی ازشون خسته شدی بیا برات یک سری بازی دیگه بریزم.بازی روی dvd هم گفت فقط هزینه dvd خام + 300 هزینه رایت.(اگه این را راست بگه و نزنه زیر حرفش خیلی خوبه)
    ممنون میشم یک سری بازی هم معرفی کنید.من خودم تعریف بازی های زیر را زیاد شنیدم اگه بازی بهتری هم سراغ دارید بهم معرفی کنید.(اگه ژانر بازی را هم بنویسید خیلی خیلی ممنون میشم.)
    -gow
    -logan's shadow
    -silent hills
    -next
    -patapon
    توی بازی های کم حجم
    -flow
    -luxor
    تا اونجايي كه من مي دونم اي سي دي هاشون با هم هيچ فرقي نداره ! اروپا آمريكايي آفريقايي هم نداره !!

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

تبريك پرسپوليس قهرمان شده .
    بازي max and atv هم چندان جالب نيست من كه خوشم نيومد .
    ای بابا من میخواستم زود تر همه تبریک بگم جاتون خالی تو محل خیابونو بسته بودیم جشن گرفتیم!!! پرسپولیس به حقش رسید!

اگه اب تاپت از نوع n پشتیبانی میکنه که 100% !!!!!! سرعت و بردی که n داره قابل مقایسه با b یا g نیست

قابل توجه دوستان سرعت n 54 مگ و b 11 مگ هستش برد n هم 100 متر و اون یکی 60 متره
    Last edited by ali_ranger22; 18-05-2008 at 17:17.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    -gow
    -logan's shadow
    -silent hills
    -next
    -patapon
    توی بازی های کم حجم
    -flow
    -luxor
    این مغازه ای که گفتی تو جمهوریه؟!!! اگه آره همون مغازه ای که تو پاساژ مستوفی اگه این باشه به حرفاش اعتماد نکن طرف خیلی خالی بنده!

به زودی 3.95 m33 خواهد آمد!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها يه مشكل :
    من چند روزه psp ام يه جوري شده يعني خيلي از بازي هارو نمياره . همين امروز نزديك 10 تا بازي رو روش امتحان كردم ولي نياورد . توي لودينگشون گير ميكرد . ( البته بعضي ها رو قبلا اجرا كرده بود ) فريمور دستگاه هم 3.8 هست . حالا فكر ميكنيد مشكل كجاست ؟

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این مغازه ای که گفتی تو جمهوریه؟!!! اگه آره همون مغازه ای که تو پاساژ مستوفی اگه این باشه به حرفاش اعتماد نکن طرف خیلی خالی بنده!

به زودی 3.95 m33 خواهد آمد!
    نه عزیز من اصفهان هستم.
    خودم هم میگم این فروشنده هم از اون خالی بند ها هست.مثل همونی که شما مثال زدید.

راستی گفت ورژن دستگاه هم 3.90m33 با پچش.قضیه این پچ چیه؟؟؟؟؟
    Last edited by choory; 18-05-2008 at 20:04.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام psp بخرم و میخواستم بدونم آیا بازی هایی مثل takken و god of war و اینا برای psp وجود داره و قیمت بازی هاش چنده؟؟؟
    و کلا اگه یکی از دوستان در رابطه با مزایای psp توضیح بده ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •