تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4069 از 4105 اولاول ... 306935693969401940594065406640674068406940704071407240734079 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,681 به 40,690 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

بچه ها کسی میدونه میشه در دوره ی آموزش مرخصی گرفت یا نه؟
    برای عروسی بستگان نزدیک
    به هیچ عنوان . مگر اخر هفته پنجشنبه و جمعه. انهم با التماس به فرمانده و یا بند پ

2. این کاربر از mojt90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

برای عروسی بستگان نزدیک
    ارتش معمولا اگه پدافند باشی میشه.
    -------------------------------------------
    در دوره اموزشی میتونی حدودا تا 7 روز گواهی استراحت بیاری البته تایید شدنش فقط در صورت تایید بهداری یگان اموزشی هستش در غیر این صورت احتمال تجدید دوره شدن هستش.

4. این کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    برای من امریه گفته بودن باید قبل از 3 ماه مونده به اعزامت بیای برای تحویل مدارک و اینا . رفتم پلیس +10 گفتن تمدید و تعجیل دیگه نداریم . 15 ام آذر بیا تا ببینیم اول اسفند اعزامت رو بزنیم .
    دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن لطفا . من 15 آذر برم تا اسفند که نمیشه سه ماه اینطوری سازمان امریه بگیر هم قبول نمیکنه که . درسته؟ کسی حرف جدیدی نشنیده در مورد تمدید و این چیزا؟
    ۱- بیشتر سازمان ها یراساس ماه های زوج می گیرند شما تا اخر سال برج ۱۰ و ۱۲ را دارید .۲-باید ببینید که ایا در این دو ماه ان سازمان ظرفیت خالی دارد معمولا تعداد امریه سازمان ها کمه و شاید در اردیبهشت یا تیر ماه ظرفیت خالی باشد
    برای عروسی بستگان نزدیک
    مرخصی در دوره اموزشی :معمولا ۱-دو تا سه روز در ابتدا ۲- چند روز در میان دوره خواهید داشت ۳- اگر اخر هفته ها نگهبان نباشید می توانید مرخصی داشته باشید۴- مرخصی استعلاجی هم باید تایید پزشک بهداری یا بیمارستان ان سازمان نظامی باشد ، به غیر از این حالت مرخصی دیگری ندارید.
    Last edited by mani6606; 21-11-2018 at 19:46.

6. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

راستی دوستان روش ثبت نام سربازی الان هم مثله قبله؟ میشه بگید دقیقا چیکار میکنیم؟ یگان اعزام رو چجوری انتخاب میکنیم و... ممنون
    جدید ترین خبری که کسب کردم اینه که تمدید و تعجیل کلا بسته شدن و امکانش وجود نداره فعلا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    اگه کسی دفترچه پست کنه و نره خدمت یعنی خودش رو به پادگان واسه دوره‌ی آموزشی معرفی نکنه سرباز فراری محسوب میشه؟

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

سلام
    اگه کسی دفترچه پست کنه و نره خدمت یعنی خودش رو به پادگان واسه دوره‌ی آموزشی معرفی نکنه سرباز فراری محسوب میشه؟
    اگر اون فرد میخواد نره . پس حکم تحت تعقیب بودن خودش رو امضا کرده !

یا دفترچه ارسال نکنی یا وقتی ارسال میکنی باید بری . الان اون فرد بعد از 6 ماه سرباز فراری حساب میشه .

10. این کاربر از mojt90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

راستی دوستان روش ثبت نام سربازی الان هم مثله قبله؟ میشه بگید دقیقا چیکار میکنیم؟ یگان اعزام رو چجوری انتخاب میکنیم و... ممنون
    جدید ترین خبری که کسب کردم اینه که تمدید و تعجیل کلا بسته شدن و امکانش وجود نداره فعلا
    میشه بگید دقیقا چیکار میکنیم؟
    میرید پلیس +10 با نامه فارغ التحصیلی دانشگاه
    همونجا هم مسیر اعزام رو بهت میگن
    یه سری مدارک بهت میگن بیار به اضافه اینکه معرفی میکنن به دکتر

یگان اعزام رو چجوری انتخاب میکنیم و
    یگان اعزام رو که شما انتخاب نمیکنید ( البته بجز امریه )
    شما دفترچه رو پست کن 1 هفته قبل اعزام تو برگه سبز که میاد مشخص میشه کجا افتادی

از روز اول خدمت تا روز آخر ترخیص از خدمت همه چی به محل خدمت و فرمانده بستگی داره
    این 2 تا هست که خدمت رو بهشت یا جهنم میکنه فرمانده بخواد بهت مرخصی بده راحت میده
    ولی اگرم نخواد همون پنجشنبه و جمعه رو هم بومی رو نمیفرسته ( معمولا آخر هفته بومی ها رو میفرستن خونه که البته اونم بستگی به پادگان داره )

کلا اینکه کجا خدمت کنی ( ارتش و نیروی انتظامی و.... ) و اینکه فرماندت کی باشه کاملا روی خدمت تاثیر داره

خلاصه از خدمت خودم بهت میگم که دستت بیاد اینکه کجا خدمت کنی چقدر فرق میکنه حتی مرخصی
    من خودم نیروی دریایی ارتش بودم
    نیروی دریایی ارتش کلا 2 تا پادگان آموزشی واسه سربازا داره که یکی تو انزلی هست به اسم پادگان حسن رود ( خودم اینجا بود ) یکی هم تو سیرجان
    به پادگان حسن رود میگن هتل حسن رود و به پادگان سیرجان به کسایی که میان از اونجا بپرسید بهتون میگن
    اختلاف خدمت توی این 2 پادگاه اینقدر زیاد بود که شرایط خدمتی ما نسبت به کسایی که تو سیرجان بودن زمین تا آسمون فرق میکرد
    احترام کادر به شما و همچنین نظافت سرویس غذاخوری بگیرید تا راحتی فرماندهان توی اجرای مراحل خدمتی
    کوچکترین چیز مثلا گرفتن نون گرم برای صبحانه که برای ما می آوردن اینقدر برای بچه ها سیرجان تعجب آور بود که وقتی تو یگان خدمتی بعد آموزشی واسشون تعریف میکردیم کلا متعجب بودن
    هر هفته پنجشنبه و جمعه یه گروه رو ( حدودا 50 درصد بومی ها ) رو میفرستادن مرخصی
    حتی یادمه یه بار به 3 نفر که منم جزوشون بودم گفتن فلان کار رو بکنید ( نظافت یه قسمت بود ) چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه شما رو میفرستیم ( دوتا رفتن من نرفتم چون هفته بعد میان دوره عید بود 18 روز مرخصی میدادن )
    لحن حرف زدن 2 تا پادگان هم خیلی فرق میکرد ( بچه های سیرجان کلا بعد ترخیص هیچوقت اون خاطرات از یادشون نمیره )

تو همون مراحل آموزشی هم اختلاف زیاد بود
    یه مرحله ای هست به اسم اردوگاه که بچه ها رو از آسایشگاه سکونت خارج میکنن و به منطقه طبیعی میبرن و باید تو همون آب و هوا چادر بزنن رو زمین
    واسه ما یه تیکه رو بتن کردن و کاملا آماده گفتن همینجا چادر بزنید ( جای شما خالی )
    پشت پادگان یه قسمت راه داشت بچه میرفتن نوشابه و سیگار میگرفتن تو اردوگاه زندگی میکردن

کلا اینکه کجا خدمت کنید خیلی تاثیر داره
    اینکه میپرسید مرخصی میدن یا نه همش به پادگان محل خدمت بستگی داره که چطور برخورد میکنن
    Last edited by albertxx; 23-11-2018 at 19:50.

12. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

میرید پلیس +10 با نامه فارغ التحصیلی دانشگاه
    همونجا هم مسیر اعزام رو بهت میگن
    یه سری مدارک بهت میگن بیار به اضافه اینکه معرفی میکنن به دکتر

یگان اعزام رو که شما انتخاب نمیکنید ( البته بجز امریه )
    شما دفترچه رو پست کن 1 هفته قبل اعزام تو برگه سبز که میاد مشخص میشه کجا افتادی

از روز اول خدمت تا روز آخر ترخیص از خدمت همه چی به محل خدمت و فرمانده بستگی داره
    این 2 تا هست که خدمت رو بهشت یا جهنم میکنه فرمانده بخواد بهت مرخصی بده راحت میده
    ولی اگرم نخواد همون پنجشنبه و جمعه رو هم بومی رو نمیفرسته ( معمولا آخر هفته بومی ها رو میفرستن خونه که البته اونم بستگی به پادگان داره )

کلا اینکه کجا خدمت کنی ( ارتش و نیروی انتظامی و.... ) و اینکه فرماندت کی باشه کاملا روی خدمت تاثیر داره

خلاصه از خدمت خودم بهت میگم که دستت بیاد اینکه کجا خدمت کنی چقدر فرق میکنه حتی مرخصی
    من خودم نیروی دریایی ارتش بودم
    نیروی دریایی ارتش کلا 2 تا پادگان آموزشی واسه سربازا داره که یکی تو انزلی هست به اسم پادگان حسن رود ( خودم اینجا بود ) یکی هم تو سیرجان
    به پادگان حسن رود میگن هتل حسن رود و به پادگان سیرجان به کسایی که میان از اونجا بپرسید بهتون میگن
    اختلاف خدمت توی این 2 پادگاه اینقدر زیاد بود که شرایط خدمتی ما نسبت به کسایی که تو سیرجان بودن زمین تا آسمون فرق میکرد
    احترام کادر به شما و همچنین نظافت سرویس غذاخوری بگیرید تا راحتی فرماندهان توی اجرای مراحل خدمتی
    کوچکترین چیز مثلا گرفتن نون گرم برای صبحانه که برای ما می آوردن اینقدر برای بچه ها سیرجان تعجب آور بود که وقتی تو یگان خدمتی بعد آموزشی واسشون تعریف میکردیم کلا متعجب بودن
    هر هفته پنجشنبه و جمعه یه گروه رو ( حدودا 50 درصد بومی ها ) رو میفرستادن مرخصی
    حتی یادمه یه بار به 3 نفر که منم جزوشون بودم گفتن فلان کار رو بکنید ( نظافت یه قسمت بود ) چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه شما رو میفرستیم ( دوتا رفتن من نرفتم چون هفته بعد میان دوره عید بود 18 روز مرخصی میدادن )
    لحن حرف زدن 2 تا پادگان هم خیلی فرق میکرد ( بچه های سیرجان کلا بعد ترخیص هیچوقت اون خاطرات از یادشون نمیره )

تو همون مراحل آموزشی هم اختلاف زیاد بود
    یه مرحله ای هست به اسم اردوگاه که بچه ها رو از آسایشگاه سکونت خارج میکنن و به منطقه طبیعی میبرن و باید تو همون آب و هوا چادر بزنن رو زمین
    واسه ما یه تیکه رو بتن کردن و کاملا آماده گفتن همینجا چادر بزنید ( جای شما خالی )
    پشت پادگان یه قسمت راه داشت بچه میرفتن نوشابه و سیگار میگرفتن تو اردوگاه زندگی میکردن

کلا اینکه کجا خدمت کنید خیلی تاثیر داره
    اینکه میپرسید مرخصی میدن یا نه همش به پادگان محل خدمت بستگی داره که چطور برخورد میکنن
    خیلی ممنون از توضیحاتت .میخوام امریه بردارم اونام گفتن سه ماه تا تاریخ اعزامت باید فاصله باشه . کار هارو انجام دادم پلیس +10 گفته بود فلان تاریخ بیای اعزامت رو فلان ماه میزنیم تا سه ماه فاصله باشه. وقتی اینا تاریخ اعزام رو فلان ماه بزنن به من برگه ای چیزی میدن که ببرم امریه؟ این پست کردن دفترچه تو کدوم مرحله ای هستش؟ پلیس +10 فقط دوتا برگه برای واکسن و معاینه داده .

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

خیلی ممنون از توضیحاتت .میخوام امریه بردارم اونام گفتن سه ماه تا تاریخ اعزامت باید فاصله باشه . کار هارو انجام دادم پلیس +10 گفته بود فلان تاریخ بیای اعزامت رو فلان ماه میزنیم تا سه ماه فاصله باشه. وقتی اینا تاریخ اعزام رو فلان ماه بزنن به من برگه ای چیزی میدن که ببرم امریه؟ این پست کردن دفترچه تو کدوم مرحله ای هستش؟ پلیس +10 فقط دوتا برگه برای واکسن و معاینه داده .
    از مراحل امریه خبر ندارم ولی در مورد پست دفترچه و اعزام
    پست کردن دفترچه مرحله خاصی نیست - تمام همون مراحل تحویل مدارک به پلیس +10 و انجام معاینات پزشکی میشه پست دفترچه
    وقتی شما برگه واکسن و معاینه دارید پس هنوز مراحل شما تموم نشده
    واکسن رو بزنید و معاینه رو انجام بدید و مدارک رو ببرید پلیس +10
    بعد انجام مراحل بالا و تمام شدن کار تو سامانه برای شما تاریخ اعزام میزنن و همونجا بهتون میگن تاریخ اعزامتون کی هست
    تمام این مدارک و مشخصات رو تو یه برگه پرینت شده ( که میگن برگ آبی ) بهتون تحویل میدن و میگن تاریخ اعزام کی هست
    همه چی داخلش نوشته شده ( اعم از مشخصات فردی و مدرک تحصیلی و زمان اعزام و ......... )
    همون میشه برگه اعزام به خدمت شما که حالا هرجا میخواید تحویل بدید ( البته کپی رو تحویل بدید )

15. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2018
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . من اعزامی 19 آذر هستم . یعنی همین ماه . افتادم مرکز آموزش نیروی هوایی ارتش مهرآباد تهران . کسی درباره این مرکز چیزی میدونه ؟ اینکه جاش چطوره ؟ کادرش ؟ راحت مرخصی میدن ؟ کلا" میخوام همه چیز دربارش بدونم ممنون میشم کمک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •