اینا تا جایی که من اطلاع دارم خیلی وقته حذف شده
اینا تا جایی که من اطلاع دارم خیلی وقته حذف شده
معاف از رزمی داره
اگر در حین خدمت هستید بایستی برید بهداری پادگان و پزشک بهداری براتون برگه اعزام تنظیم میکنه جهت معرفی به بیمارستان ارگان مربوطه جهت تعیین تکلیف خدمتی.
اگر از پزشک بهداری یا بیمارستان نامه جهت معافیت نگهبانی دارید پس پاسبخش یا نگهبان پارک موتوری هم نباید باشید. اگر قرمانده یا سرگروهبان یگان قانع نمی شوند بهترین کار رجوع یه بازرسی پادگان است.
با سلام خدمت دوستان عزیز
یک سوال داشتم اینکه الان هم امریه میدن ؟
سلام
بله هنوزم امریه وجود داره. سربازی با امریه 24 ماه هست و هیچ کسری هم بهش تعلق نمیگیره.
منتها معمولا امریه رو بیشتر برای فوق لیسانس لحاظ میکنن البته لیسانش میدم. امریه هم باید قبل خدمت بگیری و پروژه و امریه در حال خدمت و بعد دوره آموزشی داده نمیشه .
سلام دوستان
برای من امریه گفته بودن باید قبل از 3 ماه مونده به اعزامت بیای برای تحویل مدارک و اینا . رفتم پلیس +10 گفتن تمدید و تعجیل دیگه نداریم . 15 ام آذر بیا تا ببینیم اول اسفند اعزامت رو بزنیم .
دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن لطفا . من 15 آذر برم تا اسفند که نمیشه سه ماه اینطوری سازمان امریه بگیر هم قبول نمیکنه که . درسته؟ کسی حرف جدیدی نشنیده در مورد تمدید و این چیزا؟
داداش تبریک میگم
یادمه با هم در تاریخ 19/11/95 اعزام شدیم
دقیقا یک ساله و نه و ماه و یک روز خدمت کردم![]()
سلام دوستان
کسی اینجا پادگان 21 رمضان یا حمزه (سپاه هستش) دقیقآ نمیدونم اسمش رو خدمت کرده یا داره خدمت میکنه تو اتوبان تهران قم هست، چجور جایی هستش ؟
ممنون میشم هر کی اطلاعی داره در مورد وضعیت این پادگان بنده رو در جریان بزاره .
من مدرکم کارشناسی ارشد هستش
با تشکر
قربونت همچنین ،من شانسی تسویم افتاد وسط تعطیلی ۱۷بود،دیگه خوده کارگزینی گفت ۱۵تسویه از پاسگاه بیار خودم کارو بارتو انجام میدم،یهویی در رفتم![]()
بچه ها کسی میدونه میشه در دوره ی آموزش مرخصی گرفت یا نه؟
برای عروسی بستگان نزدیک
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)