تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4063 از 4428 اولاول ... 30633563396340134053405940604061406240634064406540664067407341134163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,621 به 40,630 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه amir.17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

های وب چطوره؟
    حداقل 3 ساعت رایگان داره!
    کسی از کیفیتش خبر داره؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کسی می دونه توی مرکز بعثت تهران به غیر از پارس و مخابرات چه شرکتهایی هستن؟ آخه این مرکز از اولش نحس و ضعیف بوده.

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

حساب کردم با اوضاع جدید پارس انلاین باید ماهی 250 هزار تومن بریزم توی جیبه پارس انلاین
    Last edited by ham33d; 03-11-2014 at 18:42.

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

یعنی 1 نفر بین شما نیست نامحدود پارس استفاده کرده باشه؟
    از وقتی سوال کردم تا الان 10 صفحه بیشتر ذکر مصیبت کردید و بس.

شما که اینقدر خشمگین هستید برید جلوی وزارت دوتا سیبیل آتشین وزیر رو مهمون کنید

ظاهرا همه شبانه رو میخواستن واسه فیلم و سریال و بازی.

کسی نامحدود استفاده نکرده؟
    قبل از شبانه حساب نامحدود رو رسیدن... شما نبودی

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اقا من بجز اسیاتک گزینه دیگه ای برام نیست یکی از دوستان گفت طرح دو مگ با 10 گیگش شبانه 250 کیلو سرعت داره کسی دیگه تست کرده؟ اخه ما یه عمریه از اسیاتک بد و بیراه شنیدیم به نظرم ریسکش زیاده اما از اون ور هم خب چاره ای نیست اینترنت واسه ما یعنی دانلود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

هیچ موقع تو هیچ شرکتی بیش از 1 ماه تمدید نکردم....الانم 6 روز از سرویسم بیشتر نمونده بای بای پارس آنلاین یا از مخابرات 2 مگ میگیزم یا از شاتل

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 3 کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اینجوری باشه که یعنی بقیه شرکت ها هم همینجور میشن ! اعتراض هم فایده نداره !
    اگر هم این قضیه اجباری بوده حداقل می تونستن دو برابر حجم هر سرویس رو شبانه بدن... یعنی مثلا 10 گیگ که میگرفتی 20 گیگ هم شبانه داشت... الان اینجوری اصلن نمیشه دانلود کرد...
    حتی من که کم مصرفم و همش ماهی 10-20 گیگ شبانه دانلود می کنم الان اگه بخوام 18 گیگ دانلود کنم باید 6 گیگ حجم اضافه بگیرم که میشه 21600 تومن ناقابل....

9. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

کاش نامردا زمانشو کم میکردن ! مثلا به جای 5 ساعت 3 ساعتش میکردن !
    با این وضع بعد 8 سال باید تخلیه کنم !
    یعنی اینا اینقدر خرن نمیفهمن با این کار مشتری هاشونو از دست میدن !؟
    مگه اینکه همه شرکت ها بخوان این کارو کنن !
    برای شرکت سرویس دهنده ای مثل پارس این کار هیچ ضرری نداره. فکر میکنید با این کار چند درصد از یوزرهاش کم میشن ؟ در بدترین حالت حداکثر 10 درصد ! عوضش کلی پول بر اثر پولی شدن اینترنت های محدود در بازه 2 تا 7 صبح به دست میاره و البته قبل از هر کاری که هر شرکتی انجام میده چند نفری میان ضرر و زیان رو بررسی می کنن و بعد نتیجه گیری انجام میشه. نتیجه گیری فعلی اینه که حتی با ریزش یوزرها از لحاظ اقتصادی انجام چنین کاری سود مادی خواهد داشت.

آنچه که میتونه این معادله رو تغییر بده ریزش بیش از 10 درصدی یوزهاست که فقط در صورتی ممکنه که هیچ کس از محدود به نامحدود کوچ نکنه ! که من مطمئنم 90 درصد افرادی که توی همین تاپیک محدود دارن و شبانه دان میکنن از آذر ماه باز هم با پارس آنلاین هستن و سرویس نامحدود گرفتن. فلذا اگر شبانه میخواین فعلا تنها راه رفتن به سمت شبانه دارهایی مثل شاتل، فن آوا، های وب، حتی آسیاتک! و ... هست.

اقا من بجز اسیاتک گزینه دیگه ای برام نیست یکی از دوستان گفت طرح دو مگ با 10 گیگش شبانه 250 کیلو سرعت داره کسی دیگه تست کرده؟ اخه ما یه عمریه از اسیاتک بد و بیراه شنیدیم به نظرم ریسکش زیاده اما از اون ور هم خب چاره ای نیست اینترنت واسه ما یعنی دانلود
    من قبل از پارس برای سالیان متمادی آسیاتک داشتم. اونموقع واقعا صرفه اقتصادی نداشت و بیخود مونده بودم. الان پارس به نسبت آسیاتک دیگه صرفه اقتصادی نداره ! طرح دو مگش هم شبانه 120 کیلو سرعت داره نه 250، 250 برای سرویس 10 مگابیتش هست !

من گمان میکنم پیش از 10 آذر قصد دارن این طرح را اجرا کنند از 1 آذر مثل اینکه قراره اجرا بشه. اینجا را ببینید چی نوشته :
    در راستای افزایش رضایتمندی کاربران عزیز و بهبود کیفیت اینترنت پرسرعت در تمامی ساعات شبانه روز، سیاست شبانه شرکت از تاریخ دهم آذر ماه 93 به شرح زیر تغییر خواهد نمود:

به ازای هر گیگابایت مصرف ترافیک از ساعت 2 بامداد تا 7 صبح، یک سوم میزان ترافیک مصرف شده از حساب کاربری سرویس شما کسر خواهد شد. بعنوان مثال اگر قبل از شروع ساعات مذکور، ترافیک باقیمانده شما 10 گیگابایت باشد و در این ساعات 3 گیگابایت مصرف نمایید، بعد از ساعت 7 صبح، ترافیک باقیمانده شما 9 گیگابایت خواهد بود.

شما می توانید برای مشاهده میزان مصرف خود در ساعات شبانه و میزان کسر شده از حساب کاربری اینترنت پرسرعت خود از تاریخ اول آذر ماه، با ورود به صفحه گزارش مصرف مراجعه نمایید.

ممکنه زودتر ، فرقی نمیکنه به هر حال من فوقش یک روز نیاز خواهم داشت تا ترافیک سرویسم رو تموم کنم و تخلیه. نکته جالب این اطلاعیه این جملست : در راستای افزایش رضایتمندی کاربران عزیز و بهبود کیفیت اینترنت پرسرعت در تمامی ساعات شبانه روز

عرض کنم که بله یه نگاه به این تاپیک بکنید ببینید کاهش سرعت در چه ساعاتیه ! الان همین چند تا پست بالاتر دوست عزیزی تست سرعت گذاشته. کاهش سرعت مربوط به بازه 18 تا 23-24 هست که همه هم میدونن. بالاخره هر طرحی رو یه جوری باید توجیه کرد دیگه. تست خود من رو هم ساعت 20 چند روز پیش تو پست پایین می تونین ببینین :

خلاصه اینکه این طرح تازه اومده و قرار نیست جایی بره، فقط خوبیش اینه که حداقل دو هفته فرصت داریم به راحتی برای آینده تصمیم بگیریم

11. 2 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اینو دیدم دلم واسه خودمون ریش شد ، مال کامکست آمریکاست.

-----------------------------------------

ادمین صفحه ی فیسبوکش به کامنتم جواب داد.

Last edited by nokiax6n72; 03-11-2014 at 19:38.

13. 4 کاربر از nokiax6n72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فعلا تنها راه رفتن به سمت شبانه دارهایی مثل شاتل، فن آوا، های وب، حتی آسیاتک! و ... هست.
    مگه شاتل شبانه رو محدود نکرده !؟ من که شنیده بودم شاتل محدود کرده !
    من مطمئنم 90 درصد افرادی که توی همین تاپیک محدود دارن و شبانه دان میکنن از آذر ماه باز هم با پارس آنلاین هستن و سرویس نامحدود گرفتن
    اینجوریم که شما میگی نیست !
    الان قیمت های نا محدود خیلی بالا هست منی که تا حالا 30 تومن هر ماه برای 512 10 گیگ میدادم الان بخوام 512 نامحدود بگیرم که هیچی دیگه !
    تازه اونو هم که هدیشو کم کرده !
    Last edited by MOHAMMAD2010; 03-11-2014 at 19:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •