تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4062 از 4105 اولاول ... 306235623962401240524058405940604061406240634064406540664072 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,611 به 40,620 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام خدمت اساتید گرامی

آقا بالاخره قسمت شد آموزشی رو برم. امروز رفتم برای تمدید تاریخ اعزام که گفتن چون دیر داری اقدام میکنی و کد خوردی سیستم تمدیدت رو قبول نمیکنه مگه برای موارد خاص. یکی پیشنهاد داد دستمو الکی گچ بگیرم و با یه گواهی از پزشک معتمد تمدید کنم که از آشنایی پرسیدم گفت همون بری آموزشی بهتره، بالاخره 2 ماه از کارت جلو میوفتی. خلاصه اینکه قرار شد 1/8/97 آموزشی رو برم تا ببینم کارهای معافیت کفالتم به کجا میرسه.

آموزشی کد 82 خوردم که میشه مرکز آموزشی نیروی دریایی سپاه مرودشت شیراز. شنیدم جای بدی نیست، اگر کسی از دوستان هم اونجا بوده و تجربه ای داره ممنون میشم در اختیار بنده بذاره.

دوستان سوالاتی دارم ممنون میشم اگر اطلاعی دارید راهنمایی بفرمایید:

1 - دوستانی که مال اون منطقه ن لطفا بگن بین برج 8 تا 10 آب و هوای اون منطقه چقدر سرد میشه؟؟ در چه حد لباس گرم ببرم؟؟ کلاه، دستکش، لباس و شلوار گرم چسبون و ... ؟؟

2 - آیا مجاز به بردن لباس شخصی بیرونی و راحتی هستیم؟؟؟ مثلا شلوار راحت یا پیراهن؟ یا اینکه خودشون لباس برای آسایشگاه میدن؟؟؟؟

3 - آیا بردن گوشی کلا ممنوعه یا میشه برد و تحویلشون داد تا موقعی که میخوایم از پادگان بیایم بیرون؟؟؟ وسایل شخصی چی؟؟ مثل کیف پول و مدارک؟؟؟

4 - آیا توی آسایشگاه کمد قفل داری چیزی برای نگهداری وسایل هست یا اینکه باید مواظب باشیم وسایل و آذوقه مون به تاراج نره؟

5 - کلا اگر نکته یا مطلب دیگه ای هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

راستی یادم رفتم اینم بپرسم، با توجه به اینکه سپاه افتادم آیا برای آموزشی باید ریشم رو هم بزنم؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

وقتی دفترچه بفرستی که همون روز نمیگن برو خدمت! معمولا 4 ماه بعد از ارسال دفترچه تاریخ اعزامت هست. یعنی اگه تو شهریور دفترچه بفرستی تو دی باید بری خدمت.
    در کل، شما هر وقت تاریخ اعزامت تعیین بشه می تونی یا بری خدمت یا اینکه درخواست تعویق بدی که تاریخ اعزامت رو دو ماه میندازن عقب. به نظرم همون موقع بری خدمت و تاریخ اعزام رو عقب نندازی بهتره چون هر چند روزی که خدمت کنی برات حساب میشه و از مدت خدمتت کسر میشه. فوقش دانشگاه قبول نمیشی که همون خدمت رو ادامه میدی تا زودتر تموم بشه
    موقع اعزام یه پرینت از کارنامه قبولی دانشگاه و تاریخ ثبت نام همراه خودت ببر، هر وقت موقع ثبت نام بود، هر جای خدمت که بودی (حتی روز اول خدمت) ببر نشون فرمانده بده بهت مرخصی میدن دانشگاه ثبت نام کنی. دانشگاه هم بهت یه برگه برای ترخیص از خدمت میده که باید ببری نظام وظیفه تا از حالت سرباز به حالت معاف تحصیلی در بیایی و یه نامه برای ترخیصت به پادگان بدن.

محل خدمتت هم حدود 10-15 روز قبل از تاریخ اعزامت مشخص میشه. اگه تاریخ اعزام رو عقب بندازی ممکنه محل خدمتت عوض بشه. بهرحال اگه وسط خدمت مرخصی گرفتی رفتی دانشگاه ثبت نام کردی بعد که دانشگاهت تموم شد دوباره باید بری همون جا خدمت کنی (محل خدمت عوض نمیشه)
    تشکر از پاسخگوییتون فقط یک سوال هدف بنده این هست که قطعا در ازمون ارشد 98 قبول شم و دارم سخت تلاش براش می کنم اگر بخوام در شهریور سال 1398 در دانشگاهی که قبول شدم شرکت کنم باتوجه به همون تاریخ 20 شهریور که 17 روز از معافیت یکساله بنده گذشته فکر می کنم قطعا باید دفترچه ام رو پست کنم به نظر شما چه زمانی اقدام به پست کردن دفترچه کنم تا تاریخ اعزام رو به عقب بندازم و بتونم با نشان دادن قبولی در دانشگاه وضعیتم رو تبدیل به معافیت تحصیلی کنم و ادامه تحصیل بدم

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نبود 27 روز دیگه.......

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2018
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    تاریخ اعزام بنده 1/8 هست ولی هنوز برگه معرفی به آموزشی برام نیومده با توجه به اینکه زیر برگه اعزام نوشته 10 روز قبل به پلیس +10 مراجعه کنید و هنوز خبری نیست!
    حدودا کی میاد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    تاریخ اعزام بنده 1/8 هست ولی هنوز برگه معرفی به آموزشی برام نیومده با توجه به اینکه زیر برگه اعزام نوشته 10 روز قبل به پلیس +10 مراجعه کنید و هنوز خبری نیست!
    حدودا کی میاد؟
    منم یکم آبان اعزامم. امروز رفتم برای منم نیومده بود گفت چند روز دیگه سر بزن. البته مطمئنا کد خوردی. میتونی بری تو سایت نظام‌وظیفه، با کد ملی و کد سخا وارد سامانه بشی ببینی کجا افتادی یا اینکه از نظام وظیفه شهرتون بپرسی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2018
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سخا چک کردم قسمت استعلام و وضعیت اعزام ولی چیزی نیومده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سخا چک کردم قسمت استعلام و وضعیت اعزام ولی چیزی نیومده
    روبروی قسمت مرکز آموزش چیزی ننوشته؟؟ فردا برو نظام وظیفه شهرتون.

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

نبووود ؟؟؟نبود ۲۷ روز؟؟؟

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

نبووود ؟؟؟نبود ۲۷ روز؟؟؟
    ولی خو چه فایده ،نه به وضع اونموقه که رفتیم خدمت نه به وضع الان...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •