تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4061 از 4105 اولاول ... 306135613961401140514057405840594060406140624063406440654071 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,601 به 40,610 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیزی که لطف میکنن و اطلاعات خودشون رو با سایرین به اشتراک میذارن تا بلکه گره از کار بنده ای باز بشه، سپاس.

چند تا سوال دارم، ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن لطف کنن و یاری برسونن:

1 - من دارم از طریق بهزیستی برای کفالت پدرم اقدام میکنم ولی چون روالش طولانی هست و برای اینکه غیبت نخورم اجبارا دفترچه پست کردم و یکم آبان تاریخ اعزامم هست. آیا این تاریخ قابل تمدید یا عقب افتادن هست؟؟ اصلا چیزی به این عنوان هست؟؟ اگه هست چطور باید اقدام کنم؟؟؟؟

2 - اگر مجبور شدم باید 10 روز دیگه برم، حالا نحوه رفتن به آموزشی چطور هست؟؟؟ یعنی کجا برم؟ چه چیزی همراهم ببرم؟؟؟ خوراکی، وسایل شخصی، لباس و ...؟؟؟ آیا باید قبل از رفتن سرم رو بتراشم یا بعد از رفتن مهلتی برای این کارا میدن؟؟؟ انتظار چه چیزی رو داشته باشم؟ کلا چیکار باید بکنم؟

3 - به نظر شما اگر هم امکان گرفتن 9 ماه کسری رو داشته باشم و هم بتونم امریه بگیرم، به نظرتون کدومش رو انتخاب کنم؟؟؟؟ کسری یا امریه؟؟؟

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیزی که لطف میکنن و اطلاعات خودشون رو با سایرین به اشتراک میذارن تا بلکه گره از کار بنده ای باز بشه، سپاس.

چند تا سوال دارم، ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن لطف کنن و یاری برسونن:

1 - من دارم از طریق بهزیستی برای کفالت پدرم اقدام میکنم ولی چون روالش طولانی هست و برای اینکه غیبت نخورم اجبارا دفترچه پست کردم و یکم آبان تاریخ اعزامم هست. آیا این تاریخ قابل تمدید یا عقب افتادن هست؟؟ اصلا چیزی به این عنوان هست؟؟ اگه هست چطور باید اقدام کنم؟؟؟؟

-
    1 - بله قابل تمدید هست که بهش تمدید میگن - به دفاتر پلیس +10 برید و تمدید کنید
    من اسفند 94 اعزام شدم و اون موقع قانون این بود که میشد 1 بار تمدید کرد و هربار 1 دوره ( 2 ماه ) تمدید میشه ( شاید اگه دوره بعدش پر بود رفت بعدتر و سر همون 1 بار تمدید 4 ماه عقب افتاد )
    البته ما لیسانس بودیم ودوره های ما 2 ماه هست ( دیپلم هر دوره 1 ماه هست چون 19 هرماه اعزام میشن )
    الانم نمیدونم قانون تمدید عوض شده یا نه ولی فکر نکنم مشکلی باشه و میشه تمدید کرد
    اگر مجبور شدم باید 10 روز دیگه برم، حالا نحوه رفتن به آموزشی چطور هست؟؟؟ یعنی کجا برم؟ چه چیزی همراهم ببرم؟؟؟ خوراکی، وسایل شخصی، لباس و ...؟؟؟ آیا باید قبل از رفتن سرم رو بتراشم یا بعد از رفتن مهلتی برای این کارا میدن؟؟؟ انتظار چه چیزی رو داشته باشم؟ کلا چیکار باید بکنم؟
    2
    نحوه رفتن نداره - راحته مثل بقیه !
    شما یک هفته قبل اعزام محل اعزام شما مشخص میشه و میتونید با رفتن به پلیس +10 برگه سبز بگیرید که مشخص شده کجا اعزام شدید
    زیر همون برگه آدرس محل اعزام رو زده ( اگه شهر دور باشه مثلا میگه برید مرکز شهر خودتون و از اونجا با اتوبوس برید شهر خدمت )
    اگه شهر خودتون اعزام شدید داستان فرق داره و اگه گرمسیر و یا سرد سیر باشه بازم داستان فرق داره
    ولی به طور کل

بعضی پادگان ها روز اول که میرید لباس و وسایل رو میدن و میگن برید 2 روز دیگه بیاید ( تو اون 2 روز باید لباس ها رو اندازه کنید ) و اکثرا هم اگه شهر خودتون باشید به درد میخوره
    ولی شما احتیاط رو رعایت کن و همون روز اول تکمیل برو
    اول اینکه مو رو بزن ( صفر بزن تا وسط خدمت هر هر هفته بهت گیر ندن که از دوباره برو بزن ) تو خود خدمت هم نزنی بهتره چون یه ماشین تراش هست و 1000 نفر که باید با همون ماشین مو رو بزنن ( بهداشت کلا تعطیل )
    وسایل مورد نیاز هم اگه دیدید مناطق سرد خدمت میکنید یه شلوار و پیارهن چسبون گرم بگیرید ( مشکی رنگ هست و تو بازار فراوان )
    خشکبار قدرتی ببرید با خودتون مثل کشمش و ....
    مسواک و مواد شوینده میدن ولی خب اگه دوست دارید میتونید ببرید
    کمی پول نقد و کارت بانکی
    البته یه نکته بگم و اونم اینکه بستگی داره کدوم پادگان اعزام شده باشید - بعضی پادگان ها وسایل تکمیل هست و سخت نمیگیرن ولی بعضی جاها فرق داره
    محل خدمت خیلی تاثیر داره
    به نظر شما اگر هم امکان گرفتن 9 ماه کسری رو داشته باشم و هم بتونم امریه بگیرم، به نظرتون کدومش رو انتخاب کنم؟؟؟؟ کسری یا امریه؟؟؟
    3
    خب کسری رو زمان خدمت هم میتونید
    در زمان خدمت برای کسری بسیج و یا جبهه پدر اقدام کنید و در همون زمان خدمت کسری بگیرید

یه نکته مهم بگم کسانی که امریه میگیرن 3 ماه باید بیشتر ازخدمت استاندارد خدمت کنن
    یعنی خدمت در حال حاضر 21 ماه هست و کسانی که امریه دار هستن 24 ماه خدمت میکنن ( تا اونجایی که میدونم کسانی که امریه هستن کسری بهشون تعلق نمیگیره )
    ولی اگه شما کسری بگیرید 9 ماه کسری دارید که میشه 12 ماه خدمت که خدمت شما نصف میشه
    Last edited by albertxx; 11-10-2018 at 22:30.

3. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

1 - بله قابل تمدید هست که بهش تمدید میگن - به دفاتر پلیس +10 برید و تمدید کنید
    من اسفند 94 اعزام شدم و اون موقع قانون این بود که میشد 1 بار تمدید کرد و هربار 1 دوره ( 2 ماه ) تمدید میشه ( شاید اگه دوره بعدش پر بود رفت بعدتر و سر همون 1 بار تمدید 4 ماه عقب افتاد )
    البته ما لیسانس بودیم ودوره های ما 2 ماه هست ( دیپلم هر دوره 1 ماه هست چون 19 هرماه اعزام میشن )
    الانم نمیدونم قانون تمدید عوض شده یا نه ولی فکر نکنم مشکلی باشه و میشه تمدید کرد
    داداش دمت نیروگاه حرارتی

میگم اگر برم خدمت همزمان میشه کارهای معافیت کفالت رو هم انجام داد؟؟؟ اگه وسط آموزشی جوابش اومد ترخیص میشم یا حتما باید آموزشیو تموم کنم؟؟؟

داره خودمونی میشه sbpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام بنده میخوام از کسری خدمت پدرم استفاده کنم فقط پدرم کرمانشاه بوده میخواستم بدونم برای کار های گرفتن مدارک و سابقه خدمتشون باید کجا برن و اقدام کنن؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام بنده میخوام از کسری خدمت پدرم استفاده کنم فقط پدرم کرمانشاه بوده میخواستم بدونم برای کار های گرفتن مدارک و سابقه خدمتشون باید کجا برن و اقدام کنن؟
    ممنون
    باید دید چرا کرمانشاه بوده، سرباز بوده یا شاغل دولتی؟ مثلا من پدرم اهواز کارمند دولت بوده، اهواز تا اواسط سال ۶۱ جزو مناطق جنگی بوده. من از طریق محل کارش اقدام کردم. خودشون باید بخشی برای رسیدگی به این موضوع داشته باشن. اگر هم سرباز بوده فک کنم باید از طریق مراجعه به نیروهای مسلح مراجعه کنید.

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

داداش دمت نیروگاه حرارتی

میگم اگر برم خدمت همزمان میشه کارهای معافیت کفالت رو هم انجام داد؟؟؟ ؟؟
    اینو نمیدونم
    تحقیقات رو کامل انجام بده که بعد به مشکل نخوری

اگه وسط آموزشی جوابش اومد ترخیص میشم یا حتما باید آموزشیو تموم کنم؟
    هیچ اطلاعی در مورد کفالت پدر و معافبت ندارم

از اونایی که اطلاعات کاملی دارن بپرس ( از پلیس +10 بپرسی هم بهتره )

8. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sbpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

باید دید چرا کرمانشاه بوده، سرباز بوده یا شاغل دولتی؟ مثلا من پدرم اهواز کارمند دولت بوده، اهواز تا اواسط سال ۶۱ جزو مناطق جنگی بوده. من از طریق محل کارش اقدام کردم. خودشون باید بخشی برای رسیدگی به این موضوع داشته باشن. اگر هم سرباز بوده فک کنم باید از طریق مراجعه به نیروهای مسلح مراجعه کنید.
    سلام سربازيشون توي زمان جنگ بوده و موقع تقسيم افتاده اونجا سرباز بوده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام سربازيشون توي زمان جنگ بوده و موقع تقسيم افتاده اونجا سرباز بوده
    به نظرم کارت پایان خدمتش رو ببر نظام وظیفه شهرتون از همونجا سوال کن بهتر راهنماییت میکنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام خدمت دوستان یه چند تا سوال دارم که واقعا گیج و نگرانم کرده
    من تاریخ 7/6/1397 فارغ التحصیل شدم در کارشناسی خب تا این جای کار می دونم که تا 7/6/1398 معافیت دارم و فرصت دارم که خودم رو معرفی کنم بنده قصد شرکت در ازمون کارشناسی ارشد سال 1398 رو دارم و با توجه به رویه که امسال شد دانشگاه ها زمان ثبت نامشون رو تقریبا بین 20 الی 23 شهریور گذاشتن سوالی که پیش میاد این هست که ایا من در صورت قبولی در کنکور 1398 و ثبت نام دانشگاه باید قبلش اقدام به پست کردن دفترچه بکنم بعد که نتایج اومد قبول شدنم رو به نظام و ظیفه نشون میدم و اجازه ثبت نام در ددانشگاه رو به من می دن ؟ یا این که این کار رو نکنم و اون تقریبا 20 روز که از زمان معافیت یکساله من میگذره مشکلی پیش نمیاد ؟ غیبت بابت اون 20 روز نمی خورم ؟ سوال بعدی بنده این هست که اگر دفترچه ام رو پست کردم و حالا بعا تاریخ اعزامم رو به تعویق انداختم برای زمان اعلام نتیجه کنکور ارشد در این زمان تا قبل از اعزام ایا یگان ( منظورم این هست که ارتش یا سپاه ) مشخص نمیشه؟ و با فرض مشخص شدن قبولی بنده در ازمون ارشد گرفتن معافیت تحصیلی بعد از اتمام ارشد که بخوام سربازی برم همون یگان مشخص شده باید برم ؟ ممنون میشم دوستان پاسخ بدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام خدمت دوستان یه چند تا سوال دارم که واقعا گیج و نگرانم کرده
    من تاریخ 7/6/1397 فارغ التحصیل شدم در کارشناسی خب تا این جای کار می دونم که تا 7/6/1398 معافیت دارم و فرصت دارم که خودم رو معرفی کنم بنده قصد شرکت در ازمون کارشناسی ارشد سال 1398 رو دارم و با توجه به رویه که امسال شد دانشگاه ها زمان ثبت نامشون رو تقریبا بین 20 الی 23 شهریور گذاشتن سوالی که پیش میاد این هست که ایا من در صورت قبولی در کنکور 1398 و ثبت نام دانشگاه باید قبلش اقدام به پست کردن دفترچه بکنم بعد که نتایج اومد قبول شدنم رو به نظام و ظیفه نشون میدم و اجازه ثبت نام در ددانشگاه رو به من می دن ؟ یا این که این کار رو نکنم و اون تقریبا 20 روز که از زمان معافیت یکساله من میگذره مشکلی پیش نمیاد ؟ غیبت بابت اون 20 روز نمی خورم ؟ سوال بعدی بنده این هست که اگر دفترچه ام رو پست کردم و حالا بعا تاریخ اعزامم رو به تعویق انداختم برای زمان اعلام نتیجه کنکور ارشد در این زمان تا قبل از اعزام ایا یگان ( منظورم این هست که ارتش یا سپاه ) مشخص نمیشه؟ و با فرض مشخص شدن قبولی بنده در ازمون ارشد گرفتن معافیت تحصیلی بعد از اتمام ارشد که بخوام سربازی برم همون یگان مشخص شده باید برم ؟ ممنون میشم دوستان پاسخ بدن
    وقتی دفترچه بفرستی که همون روز نمیگن برو خدمت! معمولا 4 ماه بعد از ارسال دفترچه تاریخ اعزامت هست. یعنی اگه تو شهریور دفترچه بفرستی تو دی باید بری خدمت.
    در کل، شما هر وقت تاریخ اعزامت تعیین بشه می تونی یا بری خدمت یا اینکه درخواست تعویق بدی که تاریخ اعزامت رو دو ماه میندازن عقب. به نظرم همون موقع بری خدمت و تاریخ اعزام رو عقب نندازی بهتره چون هر چند روزی که خدمت کنی برات حساب میشه و از مدت خدمتت کسر میشه. فوقش دانشگاه قبول نمیشی که همون خدمت رو ادامه میدی تا زودتر تموم بشه
    موقع اعزام یه پرینت از کارنامه قبولی دانشگاه و تاریخ ثبت نام همراه خودت ببر، هر وقت موقع ثبت نام بود، هر جای خدمت که بودی (حتی روز اول خدمت) ببر نشون فرمانده بده بهت مرخصی میدن دانشگاه ثبت نام کنی. دانشگاه هم بهت یه برگه برای ترخیص از خدمت میده که باید ببری نظام وظیفه تا از حالت سرباز به حالت معاف تحصیلی در بیایی و یه نامه برای ترخیصت به پادگان بدن.

محل خدمتت هم حدود 10-15 روز قبل از تاریخ اعزامت مشخص میشه. اگه تاریخ اعزام رو عقب بندازی ممکنه محل خدمتت عوض بشه. بهرحال اگه وسط خدمت مرخصی گرفتی رفتی دانشگاه ثبت نام کردی بعد که دانشگاهت تموم شد دوباره باید بری همون جا خدمت کنی (محل خدمت عوض نمیشه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •