تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4060 از 4105 اولاول ... 306035603960401040504056405740584059406040614062406340644070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,591 به 40,600 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ممنون . اینجاشو دقیق متوجه نشدم یعنی پس برا اسفند یا فروردین هم بخوام میتونم تاریخ اعزام بگیرم دیگه؟ چون قضیه ی امریه من اینجوریه که اگه بخوام بگیرم باید این مواقع بیوفته اعزامم
    شما فقط قبل اتمام معافیت کارو بار پلیس +۱۰رو انجام بدید و دفتر چه رو بفرستید ،اضافی نمیخورید،در مورد اینکه کی بیوفتید هم ممکنه شانس نیارین،حالا بفرستید شاید دقیق افتاد همون موقع،به عنوان مثال دوسال پیش من مهر ماه دفتر چه فرستادم افتادم ۱۹بهمن،اما ممکنه زودتر باشه ممکنه هم دیرتر ،معلوم نیست،شما سعی کنید ابان ماه بفرستید،حالا اگه عقب جلو شد یا تعجیل یا تمدید بزنید
    Last edited by silvermanhhh; 30-09-2018 at 23:34.

2. این کاربر از silvermanhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    فرق کسری خدمت از طرف بنیاد ملی نخبگان با کسری خدمت از طرف بنیاد نخبگان نیروهای مسلح چیه؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببین باز میتونی بری پلیس +10 بپرسی .

ولی تا جایی که من میدونم و خودم شرایط شما رو داشتم . اگر با دانشگاه تسویه کردید . ربطی به گذشته نداره . از آخرین مدرک تحصیلی 1 سال فرصت دارید .

یعنی الان یک سال لفتش بدید و ماه اخر دکتری قبول بشید باز از تاریخ فارق التحصیلی از دکتراتون حدود 1 سال فرصت دارید .

دیگه نپرس
    قانون جدید
    هر کس از سنوات تحصیلی استفاده کنه دیگه اون مهلت یکساله رو نداره و غیبت میخوره مثل خودم

5. این کاربر از 6344444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببین باز میتونی بری پلیس +10 بپرسی .

ولی تا جایی که من میدونم و خودم شرایط شما رو داشتم . اگر با دانشگاه تسویه کردید . ربطی به گذشته نداره . از آخرین مدرک تحصیلی 1 سال فرصت دارید .

یعنی الان یک سال لفتش بدید و ماه اخر دکتری قبول بشید باز از تاریخ فارق التحصیلی از دکتراتون حدود 1 سال فرصت دارید .

دیگه نپرس
    قانون جدید
    هر کس از سنوات تحصیلی استفاده کنه دیگه اون مهلت یکساله رو نداره و غیبت میخوره مثل خودم

7. این کاربر از 6344444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

قانون جدید
    ای بابا آخه من خودم حضوری از نظام وظیفه پرسیدم گفت بعد از فارغالتحصیلی (دی ماه 96)یک سال فرصد داری تا خدمت بری . من اون موقع دو ترم از سنوات تحصیلی استفاده کردم . چی میشه با این حساب؟ امریه هم نمیتونم بردارم که
    این قانون جدید شامل ما هم میشه؟
    ورودی 92
    فارغ التحصیلی 96
    Last edited by Переклад не; 08-10-2018 at 17:07.

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

قانون جدید
    لطفا برید از نظام وظیفه ی شهرتون اینو دقیق بپرسید تا به مشکل بر نخورید و برای قبولی های قبل و بعد از 1395 اینارو پیدا کردم که شامل شما هم میشه:

4- وضعیت وظیفه پس از پایان سنوات چه خواهد شد؟
    پاسخ: چنانچه دانشجویان مشمول حداکثر تا پایان سنوات ارفاقی موفق به فراغت از تحصیل گردد، از یکسال فرجه مهلت معرفی برخوردار خواهد بود و در صورت پذیرش در مقاطع بالاتر می توانند از معافیت تحصلی بهرمند شوند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام یه دوستان یه مسئله ای هست تو این یکسال که تاریخش دقیقا یک سال بعد از فارغ التحصیلی می خوره یعنی شما اگر برج 5 تسویه کردی تا برج 5 دیگه فرصت داری....
    ولی اگر مثلا برج 6 که نتایج میاد شما قبول شده باشی می تونید برید اون یه ماه غیبت رو بعد از ثبت نام در دانشگاه توجیه بزنید..
    پس مراقب باشید ....
    اگر تاریخ فراغت از تحصیلتون آخرای برج 5 باشه همون موقع برید دفترچه پست کنید تا اگر خدایی نا کرده قبول نشدید الکی غیبت نخورید.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

قانون جدید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بند 24 را مطالعه کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

ای بابا آخه من خودم حضوری از نظام وظیفه پرسیدم گفت بعد از فارغالتحصیلی (دی ماه 96)یک سال فرصد داری تا خدمت بری . من اون موقع دو ترم از سنوات تحصیلی استفاده کردم . چی میشه با این حساب؟ امریه هم نمیتونم بردارم که
    این قانون جدید شامل ما هم میشه؟
    ورودی 92
    فارغ التحصیلی 96
    غیبت رو راحت میشه حذف کرد هم تو خدمت یه سری شرایط داره که تا 4 ماه غیبت رو می بخشن هم عفو رهبری هست. خیلی نگران غیبت خوردن نباش.
    اگه برای امریه پارتی داری به همون بگو ممکنه غیبت بخورم که زودتر اعلام نیاز کنه قبل از ورود به غیبت بری اونجا. اگه پارتی نداری یا این کار ازش برنمیاد که فکر همون امریه هم نباش چه با غیبت چه بی غیبت. امریه گرفتن پارتی گردن کلفت میخواد

زمان اعزام به خدمت، تمام شرایط امریه دیوان محاسبات رو داشتم تو امتحانشونم نفر اول شدم (سه نفر رو می خواستن) ولی قبولم نکردن بعدا فهمیدیم هر سه نفرمون رو رد کردن چون اقوام مدیرکل و کارگزینی می خواستن برن خدمت. توجیهشون هم این بود که ما حق آب و گل داریم تو این اداره!
    برای امریه آموزش پرورش هم اقدام کردم خود کارمندش علنی بهم گفت اگه بتونیم قبولت کنیم هم میفرستیمت روستاهای دورافتاده، بری پادگان به نفعته! جای خوب برای کارمندای خودمونه!
    دوستم برای شهرداری و قوه قضاییه هم اقدام کرده بود همین جوابا رو بهش داده بودن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام
    فرق کسری خدمت از طرف بنیاد ملی نخبگان با کسری خدمت از طرف بنیاد نخبگان نیروهای مسلح چیه؟
    ممنون
    سلام
    معمولا اولی رو قبل از اعزام به خدمت می تونی بگیری دومی رو حین خدمت. اینا سازمان های جداگانه ای هستن که دومی برای نیروهای مسلح هست برای همینم سلسله مراتب نظامی و اسناد طبقه بندی داره، ممکنه قبل از خدمت هم بتونی از دومی پروژه کسر خدمت بگیری ولی به همین دلایلی که گفتم خیلی سخت موافقت می کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •