بچهها به نظرتون ايرانسل از اين طرحها تشويقي ميده که حداقل اس اس ام هامون مفت باشه؟؟ من خيلي نياز دارم،از الآن ماتم گرفتم که تموم شه من چه کار کنم
بچهها به نظرتون ايرانسل از اين طرحها تشويقي ميده که حداقل اس اس ام هامون مفت باشه؟؟ من خيلي نياز دارم،از الآن ماتم گرفتم که تموم شه من چه کار کنم
ولی انصافاً ای کاش اول شماره های 0936 رو می دادن. شماره گیریش خیلی بهتر و راحت تر از 935 هست.
بچه ها من هر چی کد تعرفه ی قرمز رو میزنم فعال نمیشه
هی میگه 24 ساعت بعد ولی بازمفعال نمیشه
چه کار کنم؟
در فریوم رسمی وزارت اطلاعات و فناوری نیز می توانید نظرات خود را ابراز کنید من مطلبی درج کرده ام که می توانید ملاحظه کنید
http://www.ict.gov.ir/forum/Default.aspx?g=posts&t=610
البته قدری طول می کشد تا صفحه اش باز شود حدود 50 ثانیه! متن پیام من بدین شرح است
رقابت ناسالم مخابرات دولتی با ایرانسل !
متاسفانه رگولاتوری مثل اینکه به ایرانسل دستور داده است سرویس MMS خود را قطع کند تا مثلا جلوی استفاده های نادرست گرفته شود!!!!
اما بنده و بیشتر مردم فکر میکنیم که مخابرات دولتی برای اینکه بازار از دستش نرود و فرصت بیشتری برای ارایه این سرویس داشته باشد عمدا از پیشرفت ایرانسل جلوگیری می کند تا سرانجام خودش بعد از سالها و وعده های مختلف بتواند آنهم شاید آخر امسال این MMS را ارایه کند!
دستور قطع MMS ایرانسل به همین دلیل بوده است تا مشترکان جذب این اوپراتور بسیار موفق تر از ارتباطات سیار نشوند و بتواند با وعده های مختلف و جلوگیری از سرویس دهی دیگر اوپراتور ها در بازار نا عادلانه رقابتی پیشتاز باشد!!!!!!
سلام کسی sms یا سیم کارت هدیه براش اومده
عجب!!!
اگه منظورت اینه که 9 و 3 و 6 زیر همند...خوب حالا یه شماره گرفتن چیز خاصی نیست!
اگه منظورت راحت تر وصل شدن بود .....
کسی نمیدونه منظور ایرانسل از نسل 2.75 چی بود؟
یعنی قراره بکندش edge؟
خب edge که سرعتش 240 kb/s و اینجا adsl بالای 128 نمیدن چه برسه به موبایل..!!!
نباید هی بزنی....چون اینجوری شاید هی پول ازت کم کنه و ...
یه زنگ بزن 140 یا 130 به خود اپراتور بگو.
نه دیگه بعید میدونممنم از حالا عذا اگرفتم
![]()
آره اصلا 936 قشنگ ترم هست اما میدونی ما 935 ها خودمونا فدای ایرانسل کردیم و تو تاریخ موندگار میشیم مثلا میگیم 935 همه میگن ایول چقدر شما سختی کشیدین !!!![]()
نرخ تماس از تلفن همراه اپراتور اول به ايرانسل كه در كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات به مبلغ 625 ريال تعيين و تصويب شده بود، از طرف اين كميسيون به شركت مخابرات ايران ابلاغ شد.
لطفالله سبوحي - معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي - در گفتوگو با ایسنا با بيان اين مطلب اظهار كرد: اين موضوع در كميسيون تنظيم مقررات تصويب شده و مصوبهي مذكور از طرف كميسيون به شركت مخابرات ايران ابلاغ شد.
مملکت بی قانونا می بینین ! 9 ماه از فعالیت ایرانسل گذشته مخابراتم تا تونست پول الکی گرفته شعور اینم نداره بیاد از مردم عذر خواهی کنه . تازه بعد از 9 ماه تعرفه ابلاغ کردن ! واقعا که ....
واسه من تو قبضم درست نشدنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)