اقا میدونم همتون تا اخرش رفتین. لطفا
یه سیو برام بزارین وتوضیح بدین کجا باید بزارمش.
مرسییییییییییییییی.ممنونن ننننننن.
اقا میدونم همتون تا اخرش رفتین. لطفا
یه سیو برام بزارین وتوضیح بدین کجا باید بزارمش.
مرسییییییییییییییی.ممنونن ننننننن.
سیو من کامل هست اگه میخوای برات آ÷لود کنم تقریبا با همه gf ها دوست شدم و بازی هم تموم هست Respect هم کامل آپ کنم؟
چرا ایندست اوندست میکنی سیو بزار ما هم استفاده کنیم
من که دیگه بیخیال gta 5 شدم.
چند وقت پیش تمومش کردم .
امروزم پاکش کردم...
پس چرا باهاش قهر کردی؟ من 1 بار بشتر تمومش نکردم اما الان با ripazha میرم پرواز!من که دیگه بیخیال gta 5 شدم.
چند وقت پیش تمومش کردم .
امروزم پاکش کردم...
caca نا امید نشو هیچ وقت از بابت پاک شدن پستات هم متاسفم حیف شد راستی یه درخواست اضافه به لیست دوستان داده بودم رسید دستت؟
بیا اینم سیو
تشکر اصلا نیاز نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این حرفمو جدی نگیر
چه تفاهمی داریم ما![]()
بابا 40 تا پست که چیزی نیست .
و زدنش کاری نداره .مایش یه سرچ ساده از یه موضوعی تو گوگل(عکس) و قرار دادنشون در اینجا ...
اره اومد ممنون....راستی یه درخواست اضافه به لیست دوستان داده بودم رسید دستت؟![]()
راستی نا امیدم نیستم خوب بازی تموم شد . نیازم به جای خالی داشتم. در ضمن سیوشم نگه داشتم.
اخه میدونی اون یکی ویندوزمون خراب شده ( درایو c ) یه ویندوز دیگه تو d نصب کردم. یک عالمه از جای کامپیوترم واسه این 2 تا پر شده ( حدود 40 گیگ)
یه سوال اون دخترایی که بالای سرشون یه چیز ابی هست رو میتونیم باهاشون دوست بشیم؟؟؟
من به یکیشون(همونی که داره تیر اندازی میکنه...بالای تفنگ فروشی) تیر اندازی کردم اونم به من تیراندازی کرد ولی من نکشتمش رفتم بازی رو سیو کردم... حالا از اون موقع تا حالا دختره نیست.
Last edited by caca_caca888; 28-07-2008 at 09:22. دليل: ولی به این تاپیک سر میزنم
قانئن اذیت نکردن دوست دختر رو شکستی دیگه منم یه بار انقدر قانون شکنی کردم یکی از دوست دخترهام برای همیشه ترکم کرد همونی که به درد نمیخوره زیاد اهمیت نده به اونا دوست دختر فقط باعث مشیه S - E - X appeal بره بالا چیز بی فایده ای هست
اونقدر ها هم بی فایده نیست...مشیه S - E - X appeal بره بالا چیز بی فایده ای هست
برای اینکه پر بشه هم از این رمز استفاده کن :EHIBXQS
(یادش بخیر 5-6 بار تمومش کردم این بازی را....)
اینم میشه!
فاییدش تا اونجایی که من میدونم اینه که راحتتر با دخترها دوست میشی!
واقعا ترکت کرد؟مگه ممکنه؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)