مرسی از راهنمایی شما... پس با این تفاسیر به نظرم بهتر باشه به جای پروفایل گیم برای وب گردی یه DNS مناسب بذارم.
مرسی از راهنمایی شما... پس با این تفاسیر به نظرم بهتر باشه به جای پروفایل گیم برای وب گردی یه DNS مناسب بذارم.
ظاهرا میگن اگر پروفایل گیم فعال باشه snr عددش میاد پایین،یعنی نویز خط بیشتر میشه
شما اگر الان مشکل دارید بهشون بگید پروفایل گیم رو برام غیرفعال کنید،اگر هم مشکل ندارید که هیچی ،با همین بسازید
شاتل در سرویس نامحدود ۱۲۸ یا همون art 1 اگه به صورت غیرپیوسته تا ۳۵ گیگ استفاده کنید اصلا سرعت رو کم نمیکنه
مثلا من روزی یک گیگ مصرف میکنم تاحالا هم محدود نشدم
هزینه این سرویس هم سی تومن ماهانه است
Last edited by mehrabooni; 17-02-2017 at 04:16.
آیا پارس آنلاین همچین سرویسی داره
تجربه کاربرا برام مهمه نه مطالب داخل سایتشون
نه اصلا این نوع سرویسی که شما میگید نداره
این صفحه رو بخونید توضیح داده
سرعت رو محدود میکنه
همون 128 نامحدودش تا 5 گیگ خط روی 2 مگ بسته میشه،بعد که رسید به 8 گیگ خط رو روی 512 بسته میشه
و بعد از 8 گیگ سرعت دانلودتون روی 48 کیلوبایت میشه یعنی اسمی نمیشه
اگر چه خودم یک بار با همین سرویس نزدیک به 60 گیگ دانلود کردم در عرض یک ماه ولی خب لبتاب بیشتر ساعات روز روشن بود تا تونستم دانلود کنم
سرویس 256 نامحدود هم داشتم ولی اون قیمت یک ماهش 50 هزارتومن هست،که تا 10 گیگش خط روی 3 مگ هست وقتی برسه به 16 گیگ خط رو روی 1 مگ میبندن و بعد از 16 گیگ با سرعت همون 48 کیلوبایت دانلود دارید و هیچ وقت اسمی نمیشه سرعتتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by محمد7966; 17-02-2017 at 08:57.
دوستان پارس آنلاين آپلودش چطوره؟ميخوام روش دوربين نصب كنم و بتونم با اينترنت ببينم
Sent from my iPhone using Tapatalk
attenuation خط خیلی خوبه یعنی به مرکز نزدیکی اما snr کمه همون upstream downstream سرعتو داره میگه آپلود 0.5 مگ دانلود 9.2 مگ تو TPlink هم کشش رو میگه هم سرعتی که واست میبندنو میگه اما با مودم شما کار نکردم ، مودمو بردار ببر دم ورودی سیم تلفن اصلی که میاد تو ساختمون از سر خط وصل کن مودمو بعد با گوشی برو تو مودم ببین بهتر میشه یا نه ، احتمال زیاد سیم کشی داخلیت بد هست باید سیم بخری ، یبار هم همه پریز هایی که ازشون استفاده نمیکنیو از سیستم خارج کن تلفنتم جدا کن احتمال داره بهتر شه سیم ها هم نباید از کنار سیم برق رد بشه نویز میوفته توش ، راه حل نهایی سیم خریدنه دیگه
اگرم حال نداری زنگ بزن بگو نویز دارم فرداش کارشناس میاد میکنه همه این کارارو ، رایگانم هست
کمپین اعتراض کاربران به حذف ترافیک رایگان آپلود از سوی سرویس دهندگان اینترنت آسیاتک، شاتل و غیره
حتما مطالعه کنید![]()
منم الا یه 1.5 هفته ای هست که به این مشکل افت شدید SNR برخوردم!!قشنگ بعده ساعت 5 به بعد یواش یواش افت اش شروع میشه و تو شب ها شدید میشه!!!الا چند دقیقه پیش SNR من رو 20 بود داخل بازی یدفعه دید تایم اوت شدم اومدیم دیدم SNR شده 11 بعد باز نت وصل شد ولی با قطع وصلی بازم رفتم گیم دیدم SNR شده 3.5 یا 0.1 مودم ریست میکنه خودش میاد رو 12 اینا !!!ولی وقتی خودم دستی مودم ریست می کنم SNR برمی گرده رو 20 ولی احتمال اش هست باز ادا در بیاره!!!!!
خلاصه این مشکل اولین بار بعده 1.5 ماه برام بوجود اومده!!!قبلا مثلا هفته ای 1بار اونم شب ها ولی الا هر روز افت شدید SNR دارم موندم از چیه!!!
منم آنلاین بازی میکنم اما snr کمه هم سیم کشی ساختمون مورد داره هم سیگنال شرکت ضعیفه (دم ساختمون اپلود 10 دانلود 18) آپلودش داغونه 10 کیلو بایت در ثانیه اپلود کنی کلا همه چی قطع میشه ، شما هم تست کن یه پینگ بگیر هم زمان آپلود هم بکن ببین مثل منه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)