سلام دوست عزیز انجمن مشاور خرید گوشی هســت میتونید اونجــا براش تایپک جداگانه بزنید
سلام دوستان عزیز سوالتون رو تو کلوپش مطرح کنید زودتر به جواب میرسید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!
سلام دوست عزیز انجمن مشاور خرید گوشی هســت میتونید اونجــا براش تایپک جداگانه بزنید
سلام دوستان عزیز سوالتون رو تو کلوپش مطرح کنید زودتر به جواب میرسید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!
سلام
من vivaz دیروز خریدم
هر چی دنبال کم و زیاد کردن صدای زنگش میگردم پیدا نمیکنم.لطفا اگه کسی vivaz داره بگه تنظیمات آهنگ زنگش کجاست
راستی به نظر من عکاسی این گوشی بیخوده و اسمش 8 مگاپیکسله.k750 عکاسیش بهتر از اینه
ولی فیلم برداریش واقعا عالیه و کیفیتش توپه
این گوشی صدای اسپیکرش هم واقعا ضعیفه.آیا صداش زیاد میشه؟
سلام دوست عزیز داخل کلوپ گوشی ویواز سوالتون رو مطرح کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من گوشی c510 سونیاریکسون دارم و مشکلی که جدیداً پیدا کرده این است که وسط پخش آهنگ ریست می شود!
(مثلاً نیم ساعت آهنگ گوش میدهم ریست میشود و این دفعه ظرف یکی دو دقیقه دوباره ریست میشود!؟)
درود
من دنبال برنامه ای هستم که بشه آهنگی رو از گوشی به رادیوی اتومبیل انتقال بده ، مثل fm pleyer هایی که بیرون می فروشند. صدای موبایل بدون بلوتوس کردن از طریق انواج رادیویی از رایوی ماشین پخش بشه ، ممنون میشم اگر جواب منو بدید.![]()
وقتی گوشیم رو با usb به کامپیوتر وصل می کنم، فقط حافظه ی داخلی گوشی بالا میاد و رم بالا نمیاد! چیکار باید بکنم؟
ممنون.
سلام
من یه w302 پارسال گرفتم،همون جا دادم فارسیش کردن بعد از این کار خیلی مشکل براش پیش اومده:
1-لوگوی شبکه وقتی گوشی رو زبان فارسیه "ایران11"ولی تو زبان انگلیسی IRTCI میشه!!!
2-صداش به شدت ضعفیه حتی بعضی وقتا صدای زنگش رو نمیشه شنید!
3-اس ام اس که میاد اگه حرق "ی"توش باشه اینجوری نشونش میده:خوب ی،کجای ی؟!!!
4-تم روش نصب نمیشه!!!
اگه فلش کنم درست میشه؟!
سلام دوستان من یه سونی اریکسون w300 دارم که هر وقت سیم کارت عوض میکنم انتن نمیده و میگه فقط تماس اضطراری میشه برقرا کرد که همونم نمیشه
سیم کارت رو رو گوشی های دیگه امتحان کردم ولی کار میکنه اگه میشه کمک کنید اعصابم رو ریخته به هم.
سلام . موقعی که سیم کارت رو قرار میدی یه تکونی به سیم کارت بده !سلام . فقط قسمت آهنگ ها ریســت میکنه ! ریست کلی زدی تــا حالا !!!
سلام . فکر نکنم همچین برنامه ای باشــه ولی بعضی از گوشی ها این امکانات رو دارن مثل N78 خودم
سلام . مدل گوشیتون چیـــه ؟ برنامه اش رو نصــب کردی !
سلام . یه فلش بزن ببین بعد از فلش هم همین مشکل رو داری !
باهاش بازی کن یه فشار کوچکی هم بهش بده ببین چی میشـــه !
موفق باشید!
با سلام من سونی اریکسون 580 دارم 2 تا مشکل دارم1 وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم اصلا کامپیوتر نمیشناسدش در حالی که را بط نرم افزاری را هم نصب کرده ام و برنامه باز است2.جدیدا سرعتش خیلی امده پائئین مخصوصا موقع روشن کردن حدود 2 دقیقه طول میکشه دوستان راهی به نظرشون میرسه و اینکه مثه نوکیا کد ریست نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)