تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 406 از 626 اولاول ... 306356396402403404405406407408409410416456506 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,051 به 4,060 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

بچه ها تو کارتن لبتابتون موقع خرید کابل hdmi هم بود؟
    برای من کابلش همراهش نبود هی احساس میکنم کردن تو پاچم چون یارو کلی قیافه اومد که اینا کارتوناشون باز نمیشه لیبل لنوو داره و... ولی کارت گارانتی داخل کارتن پلمپ شده لنوو بود! بعد گارانتی هم برچسبس رو کارتنش نزده بود ولی اطلاعات کارتش با اطلاعات کارتن میخوند

2. این کاربر از aminaham بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sara fara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

برای من کابلش همراهش نبود هی احساس میکنم کردن تو پاچم چون یارو کلی قیافه اومد که اینا کارتوناشون باز نمیشه لیبل لنوو داره و... ولی کارت گارانتی داخل کارتن پلمپ شده لنوو بود! بعد گارانتی هم برچسبس رو کارتنش نزده بود ولی اطلاعات کارتش با اطلاعات کارتن میخوند
    hdmi کجا بود ؟....

4. 2 کاربر از sara fara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

فکر نکنم رو هیچ لپ تاپی کابل HDMI بدن چون معمولا تو کارتن لپ تاپ لوازم ضروری لپ تاپ هست مثل خود لپ تاپ ، شارژر و باطری و CD نرم افزار ها و بروشور های راهنما و تبلیغاتی . فوق فوقش یه موس هم همراشه .

برا منم نبود

احساس می کنم دوستان زیادی حساسن

راستی مبارک باشه . شیرینیش کجاست ؟
    Last edited by Public Enemy; 17-09-2013 at 20:50.

6. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

واسه من داشت ولی همونطور که دوستان گفتن اکثرا تو کارتن نیس

8. 2 کاربر از kourosh77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

hayanجان منم اولا بیخیال بودم ولی جدیدا اینقدر برای خودم و اطرافیام مشکلات اینچنینی پیش اومده که دیگه محتاط شدم اکثرا هم تو پاساژ علاءالدین اتفاق افتاده مخصوصا گوشی
    پاییز پارسال یه ایکسپریا آرک گرفتم باورت نمیشه گوشی به اون گرونی ساعتش می پرید جلو و آنتنشم هی میپرید بدبختی گارانتی ام نداشت خلاصه 10-15 بار با رمهای مختلف فلشش کردم آخرشم پدرم دراومد تا شانسی درست شد... ولی هنوزم به نظرم پلمپ شرکت لنوو تو ایران باز میشه و یه سری چیزا رو برا همه برمیدارن و الا چجوری کارت گارانتی بدون هیچ اثری تو پلمپ سر از داخلش دراورده بود
    شیرینی مام پاقدممون تو پایین اومدن بیشتر دلار ان شالله
    از همه دوستانی که بی دریغ جواب میدهند واقعا مچکرم

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

hayanجان منم اولا بیخیال بودم ولی جدیدا اینقدر برای خودم و اطرافیام مشکلات اینچنینی پیش اومده که دیگه محتاط شدم اکثرا هم تو پاساژ علاءالدین اتفاق افتاده مخصوصا گوشی
    پاییز پارسال یه ایکسپریا آرک گرفتم باورت نمیشه گوشی به اون گرونی ساعتش می پرید جلو و آنتنشم هی میپرید بدبختی گارانتی ام نداشت خلاصه 10-15 بار با رمهای مختلف فلشش کردم آخرشم پدرم دراومد تا شانسی درست شد... ولی هنوزم به نظرم پلمپ شرکت لنوو تو ایران باز میشه و یه سری چیزا رو برا همه برمیدارن و الا چجوری کارت گارانتی بدون هیچ اثری تو پلمپ سر از داخلش دراورده بود
    شیرینی مام پاقدممون تو پایین اومدن بیشتر دلار ان شالله
    از همه دوستانی که بی دریغ جواب میدهند واقعا مچکرم
    منم درک می کنم نگرانیتونو .

ولی گفتم دوستان یعنی همه دوستان نه "دوست "

آخه دوستان از وقتی Z500 خریدن واقعا حساس شدن . یکی می پرسه تند تند تایپ کنم خراب می شه ؟ یکی می پرسه ویندوز عوض کنم خراب می شه ؟ یکی می پرسه نور صفحش زیاد و کم کنم خراب می شه ؟ یکی می پرسه فلان نرم افزار نصب کنم خراب می شه ؟ یکی می گه در لپ تاپو یه خورده محکم بستم خراب می شه ؟ دیگه کار های عجیب غریب ترو نگفتم

والا من پدر این لپ تاپو در اوردم هیچیش نشد .

شما نیگا کن این کلیپو ملت چه بلاهایی سر لپ تاپ در میارن خراب هم نمی شه ( یه زمانی تبلیغ لنوو بود )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

hayan71 کلیپه خیلی قشنگ بود خیلی پایه بود حال کردم راست میگه بابا نگا یارو گذاشته لپ تاپو تو فر باش پیتزا درست کرده هیچیش نشده

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان من در حالت درازکش هم از این لبتاب استفاده میکنم میخواستم ببینم مشکلی براش پیش نمیاد؟
    تو حالت راه رفتن چطور

14. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

دوستان من در حالت درازکش هم از این لبتاب استفاده میکنم میخواستم ببینم مشکلی براش پیش نمیاد؟
    تو حالت راه رفتن چطور
    دوست من این همون حرف hayan71 که میگه خیلی حساسین
    شما دراز کشیدی و لپ تاپ داره کارشو میکنه واسه چی چیزیش بشه مگر اینکه بازی کنی یا کار سنگین که داغ کنه و چون زیر شیار هاش بسته داغ بشه و صدمه ببینه ولی در حالت عادی نه
    2 . شما با لپ تاپ راه میرید ؟؟
    باید بگم تا زمانی که ضربه ی فیزیکی نخوره هیچ مشکلی براش پیش نمیاد و سالم میمونه فقط ضربه فیزیکی که مشکل ایجاد میکنه

16. این کاربر از aminhitman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

دوست من این همون حرف hayan71 که میگه خیلی حساسین
    شما دراز کشیدی و لپ تاپ داره کارشو میکنه واسه چی چیزیش بشه مگر اینکه بازی کنی یا کار سنگین که داغ کنه و چون زیر شیار هاش بسته داغ بشه و صدمه ببینه ولی در حالت عادی نه
    الان دقیقا استارت اینو زدی که ملت بیان بپرسن : "آقا لپ تاپو روشن کنیم مشکل پیش میاد؟ "

لازمه یه نکته تکمیلی رو برای تکمیل کردن صحبت های دوستمون امین بگم که نپرسین " کول پد لازمه یا نه " و ...

منظور امین از سطح ، سطح قابل انعطاف مثل تشک یا فرش بود که باعث می شن لپ تاپ کامل به سطح بچسبه . و الا زیر لپ تاپ 4 تا بر آمدگی هست که باعث می شه لپ تاپ کمی از سطح فاصله بگیره تا بتونه از شیار های پایین هوا رو تهویه کنه .

در مورد فرش هم دقت کنین پرز داره امکان داره بره تو شیار ها یا کلا مسدودشون کنه یا لای فن ها گیر کنه !!!!!

18. 4 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •