یعنی pure 3.0 نسخه قدیمی و 2013 برنامه است و Total Sec 2015 جدیدتره؟!
یعنی pure 3.0 نسخه قدیمی و 2013 برنامه است و Total Sec 2015 جدیدتره؟!
بله
نسخه ی قدیمی که نمیشه گفت ولی هرچی باشه از این نسخه ی توتال 2015 قدیمی هستش
قبلا با اون نام منتشر میکردن، الان با نام توتال سکیوریتی
با سلام خدمت همه دوستان : میرم سر اصل موضوع در زمان استفاده از برنامه های سد شکن برنامه هایی که ما دسترسیشون رو به نت قطع کردیم راحت وصل میشن و امکان داره کرک یا سریالشون باطل بشه تو نسخه 2015 هم انگار مشکل پا برجاست میخواستم بدونم راه حلی نیست برای این مشکل؟؟؟؟ جالبه که کومودو و نود اینجوری نیستن
سلام دوستان میخواستم بپرسم این آپدیت های افلاین که تو سایتها زدند رو روش نوشته برای 2013 و 2014 ایا این اپدیتها برای نسخه 2015 هم جواب میده و حجم کل آپدیت های افلاین 2015 چند مگ هست؟
سلام
در حال حاظر خیر
کل آپدیت نسخه ی 2015 حداکثر 50 مگ هست
سلام دوستان.
من نسخه 2015 اینترنت سکیوریتی رو دارم که مدتی هست واسه آپدیت باید از قند شکن استفاده کنم، میخواستم ببینم مال شما هم اینجوری شده؟یعنی کسپر هم تحریممون کرد؟!
سلام
بنده که هیچ مشکلی از لحاظ آپدیت ندارم
کاسپر 2015 اینترنت مخابرات
والا مال منم اوایل مشکلی نداشت،الان نمیدونم چش شده! :-S
سلام
دوستانی که قبلا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لایسنس 3 ماهه میگرفتن ، دوباره این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعال شده و میتونید لایسنس بگیرین و طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید با سد شکن ( مثل اولترا یا هات اسپات) استفاده کنید تا فعال شه
موفق باشید
دوست عزیز , کسپر 15 تا امروز واسه اپدیت مشکل نداشته و نداره .. احتمالا مشکل از شرکت اراعه دهنده اینترنت شما ویا ویندوز شما هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)