دوستان من دنبال یه هدفون in-ear خوب تا 200 تومن میگردم !
خودم cx 175 و cx 215 رو تو نظر دارم !
اگه مدل بهتری میشناسین ممنون میشم کمک کنید !
با تشکر
دوستان من دنبال یه هدفون in-ear خوب تا 200 تومن میگردم !
خودم cx 175 و cx 215 رو تو نظر دارم !
اگه مدل بهتری میشناسین ممنون میشم کمک کنید !
با تشکر
دوستان خواهشا کمک کنید ! بین این 3 تا مدل کدومو پیشنهاد میدید ؟
CX 175
CX 215
CX 280
یا مدل بهتری تا رنج 200 تومن سراغ دارید ؟
سلام
من ایرفون مخصوص ورزش میخوام
از اینایی که باهاش ملق هم بزنی از گوشت نیفته
از اینا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنمیخوام کیفیتش عالی باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما خوب باشه واسه سبک راک و متال . البته سبک های دیگه هم گوش میدم حتی سنتی اما میخوام در یک حد معقول واسه همه سبک ها خوب باشه
با گوشی آندرویدی گوش میدم
در حد 150-160 تومان هم باشه
مرسی
سلام با پنجاه هزار تومن حالا اگه رو کیفیت خیلی تاثیر میزاره بیست سی تومنم بالا پایین اشکالی نداره یه هندز فری میخواستم از این کوچیکا که میزارنش تو گوش ... میخوام میکروفنم داشته باشه یعنی وقتی مثلا به گوشیم وصله و یکی زنگ میزنه بتونم صحبت کنم باهاش ( فک کنم اسمش یه چیزه دیگه بود)
در کل میخوام خوب باشه دیگه نسبت به قیمتش
پول مارکو قیافه ام نمیخوام بدم ... فقط کیفیتش خوب باشه دیگه ...
ممنون میشم کمکم کنید بی زحمت![]()
Last edited by aliara88; 28-11-2013 at 16:31.
سلام دوستان یه هدفونی چند روزه پیش دیدم تو یه فوشگاه به اسم kam 1500 تستش کردم صدای کوبنده ای داشت و به همراه یه جعبه خوشگل و پد های اضافه پارچه ای ضد عرق و همچنین کیف محافظ و سیم اضافه کردن 2 متری.خیلی قیافش حرفه ای بود و این طور که شنیدم شرکت با سابقه ای هست.نظرتون دربارش چیه؟200 تومن میگفت .تو این رنج قیمت اینو بگیرم یا k77 و یا sennheiser hd205?لطفا راهنمایی کنید دوستان.
خوب اسم گوشیتون رو نگفتین که هدفونی معرفی بشه که با اون هماهنگ باشه.تو این رنج بهترین ها creative ep630 و panasonic RP-HJE300 هستن که فکر نمیکنم تا 200 تومن هم هدفونی با کیفیت این هدفونها پیدا کرد.
یه خبری هم به دوستان بیناروال و 3d بدم که تجربش خالی از لطف نیست .
برنامه ای بنام audio-3d تو سه ورژن hd و 7.1 و معمولیش برای محصولات apple عرضه شده که شبیه سازی جالبی بنمایش میزاره .فقط با چند تا تنظیم ساده میتونین از اهنگهای که قبلا گوش میکردین حالت 3d و پرسپکتیو جالبی تجربه کنین.فقط اگه پیش فرض هدفون مورد استفادتون رو نداشت از مدلهای معرفی شده یکی رو انتخاب کنین که صدا بیش از حد تیز نباشه.موفق باشین
تو این رنج قیمت اگه صدای کوبنده رو دوست دارین فقط هدفونی رو بگیرین که تستش کرده باشین و از صداش هم راضی باشین.هدفونهای akg و sennheiser ی که معرفی کردین هیچ کدوم صدای کوبنده و ظاهر حرفه ای ندارن و فکر کنم صداشون بنظرتون کسل کننده باشن.
panasonic RP-HSC200 و sennheiserOMX 185 دقیقا با همون بودجه و همون استفاده ای که میخواین در خدمتتون هستن.
هر سه این هدفونها تو رنج قیمت خودشون مناسب هستن.ولی برای چه سبکی و چه سورسی ؟ چه نوع صدای رو دوست دارین و انتظارتون از هدفونی که میخواین بخرین چی هست؟
درود دوستان
بنده به دنبال Earphoneـی در رنج قیمت 150 تومان هستم.
خیلی از نقد های سایت Amazon و Head-Fi رو خوندم. از a-Jays One Plus بدم نیومد.
شما چه چیزی پیشنهاد میدید؟
سبک موسیقی : Ambient / Progressive Rock / Progressive Metal گهگاهی هم کم Electronic
گوشی : Sony Xperia SP
Earphone قبلی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)