سلام
تبلت بین 350 تا 450 چی پیشنهاد میدین؟
note 8.0 رو امروز از دیجی کالا سفارش دادم![]()
lمنم میخاوم نوت 8بگیرم کمی دودلم پیش خودم میگم شاید بهتر باشه نوت 3مدل دوسیمکارتشو بگیرم شاید بتونه جوابگو باشه برای کتابخوانی میخام و قلمشو دوس دارم
سلام خدمت دوستان عزیز
من در خرید این چند مدل خیلی مرددم، در صورت امکان با دلیل راهنمایی فرمایید. سیم کارت خور بودن اهمیتی ندارد ولی داشتن GPS مهم است . قیمت هم زیر 800 باشد.. باز هم ممنون
1- FARASSOO fast 712
2- lenovo A7-50 A3500
3- MSI primo 76
4- ACER Iconia tab A1- 8105-asus memopad 7 HD -ME173X6- Google nexus 7 نوع 2012
nexus 2013 که قیمتش بصورت کاذب خیلی بالاست حدود یک میلیون و سیصد. nexus 2012 هم که در مقایسه باasus memopad 7 HD -ME173X که 560 تومنه ، در تک تک اجزا از اون پایینتره حتی دوربین دوم هم نداره.به نظر شما همین memopad 7HD v رو بگیرم یا Lenovo A7-50 A3500 .. ؟؟!!
در ضمن Acer Iconia tab A1- 810 به نسبت قیمتش خوبه و 7.9 اینچه فقط مشکلش اینه که صفحه اش 4:3 است به نظر شما این صفحه کار کردن و بازی و فیلم دیدن مشکل ایجاد میکنه؟
اگر در مورد FARASSOO fast 712 کسی اونو داشته و یا باهاش کارکرده لطفا اطلاعاتتون رو بگید چون یک تبلت 7.85 اینچی ، چهارهسته ای cortex-A9 با 1.8Gh ، یک گیگ رم و 16 گیگ حافظه است و قیمتش فقط 470 تومنه به نظرتون خوب نیست؟ خیلی سوال کردم ببخشید ، چون آدم واقعا گیج میشه !!
ممنون میشم اگه جواب کامل بدید.لطفا راهنمایی فرمایید
با تشکر فراوان
Last edited by behroozta; 09-06-2014 at 07:34.
سلام
همیشه الویت رو بزارید رو مارکهای معروفتر
به نظر من با توجه به شناختی که از مدلهایی که گفتید دارم:
1-a3500 جدیدتره و سیم کارت خوره ، البته شما به سیم کارت نیاز ندارید ، ولی در آینده ممکنه پشیمون شید که چرا با وجود اختلاف قیمت پایین ، مدل سیم کارت خور نخریدید.
2-hd7
3-ایسر - اون مدل ایسر خیلی شیکه و 8 اینچ بودنش هم به شدت وسوسه کننده ست. ولی شکایتهایی از کیفیت صفحه ش تو اینترنت دیدم.
زیر هشتصد بهترین مدل بنظر من asus fonepad7 me372cg هستش!
یک تحقیق بزنی و هم چنین نظرات کاربرات دیجی کالا رو بخونی میفهمی
سلام.من تازگیها یک 810 ایسر گرفتم بسیار عالیه و اینکه 4:3 در خواندن pdf و مرور صفحات وب بهتر از 16:9 است.
1:سلام.بدون در نظر گرفتن فاکتور قیمت کدوم از تبلتها زیر رو برای کتاب خوندن پیشنهاد میکنید؟از نظر سخت افزاری کدوم بهتره؟
- Samsung Galaxy Note 10.1 N8000 - 16GB
- Samsung Galaxy Tab 3 10.1 P5200- 16GB
- Samsung Galaxy Tab 4 10.1 SM-T531 - 16GB
- ASUS MeMO Pad FHD 10 ME302KL - 16GB
با توجه به کیفیت صفحه نمایش و تراکم پیکسلی خودم نظرم رو ایسوس گزینه 4 هست.
2:شما خودتون برای مطالعه تا 130000 کمی بالا و پایین چی پیشنهاد میدید؟
گلگسی نوت 8 بخاطر داشتن قلم امکاناتی در اختیارت میزاره که بقیه نمیزارن. درضمن n8000 بالای 1800 است .
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم در خرید یه تبلت مناسب بنده رو راهنمایی بفرمائید. با خوندن تاپیک ها و سرچ هنوز به نتیجه نرسیدم.
در حال حاضر از لپ تاپ 16.4 سونی استفاده می کنم که میخوام یه تبلت جایگزینش کنم که زحمت حمل و نقلش کمتر بشه
به طور کلی در انتخاب تبلت 8 یا 10 اینچ مردد هستم.
اولا چون تجربه کار کردن با تبلت رو ندارم ممنون میشم در این موارد راهنمایی بفرمائید
1-ایا استفاده از کیبرد تبلت به راحتی لپ تاپ هست؟
2- به خاطر اینکه مدام باید با دست نگهش داشت استفاده طولانی مدت خسته کننده نمیشه؟
کاربری بنده از لپ تاپ خوندن کتاب، وب گردی، نرم افزار افیس و فایلهای صوتی و تصویری اموزش زبان هست . زیاد هم اهل بازیهای کامپیوتری نیستم
دوما:
با توجه به موارد بالا چه ایتمی در خرید تبلت باید بیشتر مورد توجه قرار بدم؟ حافظه بالا؟ رم بیشتر؟کیفیت صفحه نمایش بالاتر؟...
بودجه هم تا 1300-400 در نظر دارم.
ممنون میشم با توجه به عرایضم بنده رو در خرید تبلت مناسب ( 8 یا 10 ) و همچنین برند و مدل بهتر که میتونم انتخاب کنم یاری فرمائید؟
با سپاس فراوان
پیروز و پاینده باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)