تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 406 از 598 اولاول ... 306356396402403404405406407408409410416456506 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,051 به 4,060 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    CATALONIA

11

کسی اطلاعاتی نداشت؟؟؟
    اگه درسای محاسباتیت بهتره پس بهت کامپیوتر/نرم افزار یا علوم کامپیوتر رو توصیه میکنم البته علوم کامپیوتر بازارش زیاد جالب نیست اما تا دلت بخواد توش ریاضی و درسای محاسباتی هست. IT در مقطع کارشناسی واحداش زیاد با نرم افزار فرق نمیکنه و در ارشد فرق اساسی پیدا میکنه و بیشتر جنبه مدیریتی داره.

2. این کاربر از felainy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

مشکل علوم کامپیوتر اینه که زیاد بازار کار نداره همونطور که گفتی...
    من علوم کامپیوتر شهیدبهشتی هم میارم .....
    به نظرتون بین علوم کامپیوتر شهید بهشتی و it صنعتی شیراز کدوم رو انتخاب کنم؟؟؟

4. این کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

بچه ها تو دانشگاه هاي زير كدوما بهترن

قزوين - زنجان - قم - اروميه - چمران اهواز - يزد - رشت - شاهرود - سمنان

همه ي اين شهر ها رو مديريتش رو زدم فقط از لحاظ سطح علمي و...دانشگاه هاي بالا رو مرتب كنيد ممنون ميشم.
    چمران اهواز - یزد از بقیه بهتره
    اینو از روی سطح دانشگاهها توی رشته های مهندسی میگم
    شما کافیه رتبه های قبولی پارسال مدیریت همین دانشگاههارو بررسی کنید متوجه میشید .

داره خودمونی میشه renjer07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان این رشته کاردانی علمی کاربردی نرم افزار دانشگاه بیرجند همون کارشناسی ناپیوسته محسوب میشه ؟ چند ترم تا فوق دیپلم طول میکشه ،؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دانشگاه شاهرود بهتره يا سمنان؟؟؟؟
    یکی از آشناهای ما برق شاهرود خونده ازش پرسیدم که تو انتخاب رشته کدومو اول بزنم گفت شاهرود بهتره.(البته فقط برق رو پرسیدم)

فکر کنم هم کلاسی بشیم

رفتم با بچه هاشون حرف زدم همه چی خوب بود ولی استاد کم دارن

یه مشکل دیگه هم که دانشگاه داره اون کوه نوردیشه! اخه دانشکده برقش بالاترین نقطه تهرانه از اونجا به بعد دیگه بافت شهری نداره!!
    اگه بهشتی قبول شم که خیلی خوبه.کوهنوردیشم فدا سرت من خودم باشگاه صخره نوردی رفتم
    هم کلاسی میشه بگی رتبت چند شد؟میخای الکترونیک بری؟

8. این کاربر از Peji2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

دانشگاه تهرانش وقتی بنویسه : عدم تعهد برای ارئه خوابگاه از بقیه چه انتظاری میره؟...
    معمولا همه مینویسن عدم تعهد تا فردا روز کسی شاکی نشه ولی خب معمولا کم دیده شده از نظر خوابگاه مشکلی وجود داشته باشه. تازه دختر عموم که فازغ التحصیل از دانشگاه خلیج فارسه میگه درسته میگن برا شبانه اصلا خوابگاه واگذار نمیشه ولی خوابگاه شبانه ها ( یه خوابگاه خودگردان ) دقیقا پشت خوابگاه روزانه ها هست!. یعنی بهتره به جز دفترچه برین و از کسی که اون دانشگاهی که میخواین می خونه این موارد رو بپرسین. ( البته وقت چندانی نمونده )
    برق بهشتی قبول میشین تا 90%

فکر کنم هم کلاسی بشیم

رفتم با بچه هاشون حرف زدم همه چی خوب بود ولی استاد کم دارن

یه مشکل دیگه هم که دانشگاه داره اون کوه نوردیشه! اخه دانشکده برقش بالاترین نقطه تهرانه از اونجا به بعد دیگه بافت شهری نداره!!
    منم احتمال میدم 20 درصد که قبول شم. درصدش کمه یکی به خاطر اینکه بومی نیستم و دوم اینکه قبلش احتمالا قبول شم.
    سه هفته دیگه معلوم میشه کیا با هم همکلاسین.
    راستی من تو گوگل ارث که سرچ کردم شمال شمال تهران بود. یعنی بعد اون به گفته ای مگس پر نمی زنه. کلا اگه خوابگاش نزدیک باشه فکر نکنم چندان محلش اهمیتی داشته باشه.
    Last edited by vahid-p; 15-08-2011 at 17:57.

10. 2 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    CATALONIA

11

مشکل علوم کامپیوتر اینه که زیاد بازار کار نداره همونطور که گفتی...
    من علوم کامپیوتر شهیدبهشتی هم میارم .....
    به نظرتون بین علوم کامپیوتر شهید بهشتی و it صنعتی شیراز کدوم رو انتخاب کنم؟؟؟
    واقعا سوال سختیه اما اگه من بودم(نظر شخصی و با توجه به علاقه من)IT رو میرفتم.

12. این کاربر از felainy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

معمولا همه مینویسن عدم تعهد تا فردا روز کسی شاکی نشه ولی خب معمولا کم دیده شده از نظر خوابگاه مشکلی وجود داشته باشه.
    دقیقا همینطوره اگه یه شهر دیگه قبول بشید 120% بهتون خوابگاه میدن از این بابت خیالتون راحت
    جدول بندی کردن واسه خودشون که به 5% برتر ، روزانه ، نمی دونم زیر 2000 خوابگاه میدیم یکی ندونه فکر میکنه می خوان قصر ورسای بدن که انقدر منت میذارن
    توی این خوابگاهها آدم از انسانیت در میاد

14. 2 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

دقیقا همینطوره اگه یه شهر دیگه قبول بشید 120% بهتون خوابگاه میدن از این بابت خیالتون راحت
    اینو که گفتین شوخی بود یا جدی؟
    توی این خوابگاهها آدم از انسانیت در میاد
    چرا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ------------

پيش فرض

سلام دوستان .خواهش می کنم جواب منو بدین خیلی مهمه برام .ببینید من 7400 ریاضی شدم .خوب مثلا می تونم صنایع راه دور بخونم ولی فک می کنم ارزششو نداره .می دونید برام بازار کار خیلی مهمه فک می کنم مهندسی واسه دخترا آینده نداره می خوام فقط صنایع-م.شیمی-مکانیک تهران -امیر کبیر-شریف بزنم (که خوب نمی یارم)راستی بابام 25 درصد جانبازی داره احتمال داره یکی از این رشته ها رو تو این دانشگاه ها بیارم؟؟؟؟؟؟به احتمال زیاد نمی یارم !!!!!بعد تهش 3-4 تا شبانه بزنم . از شبانه 2 ترم مرخصی بگیرم بمونم واسه سال دیگه تجربی بدم برم پزشکی یا دارو بخونم(که واسه دختر اینده داره)ولی چون فقط 1 بار می تونم از سهمیه جانبازیم استفاده کنم سال دیگه نمی تونم از سهمیهم استفاده کنم .حالا به نظر شما چی کار کنم؟همین امسال مهندسی راه دور بزنم برم(من اصفهانم ولی مثلا صنایع یا م.شیمی ارومیه قبولم.)حالا چی کار کنم؟(من خیلی دانشگاه های تهرانو دوس دارم) دخترم هستماااا راستی می شه کارشناسی م.شیمی خوند بعد واسه ارشد بیو تکنولوژی زد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •