کسی میدونه محدودیت حجمی (ترافیکی) از کی شروع میشه؟
همه امیدمون به این نامحدودیشه ! اینو هم بگیرن دیگه هیچی !!!
کسی میدونه محدودیت حجمی (ترافیکی) از کی شروع میشه؟
همه امیدمون به این نامحدودیشه ! اینو هم بگیرن دیگه هیچی !!!
بعید می دونم حالا حالا ها حجمی بشه در واقع این حجمی برای موارد خاصه و مستاجرها و کسانی که پیش پرداخت می کنن البته این حس من. قطعا تعرفه های که توی سایت مخابرات ایران هست مشتری های مخابرات رو پرپر می کنه حتی ساعات رایگان هم نداره تازه منت جشنواره هم گذاشتن
لینک تعرفه هاش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا 512 دو گیگ 12 هزار تومنه در حالی که پارس آنلاین به اسم 256 و سرعت دو مگ میده ده تومن اونم از 2 تا 7 رایگان
اما مخابرات ساعات رایگان هم نداره
یعنی این تعرفه ها رو می خوان جایگزین نامحدود کنن یا در کنار نامحدود ارایه بدن؟ اگه این کار رو کنن که میشه جیره بندی نت که فرقی با قطعی اون نداره!
دوستان واقعا الان اینترنت ما حجمی شده؟؟؟
من 1سال از مخابرات دارم و بسته به نیازم واسم کافیه ولی اگه نامحدود قطع کنن من که سریع عوض اش میکنم![]()
عزیزم اگر این کار رو کنند طرف خل نیست که بره از مخابرات سرویس بگیره
در کنار نامحدود هست و نه جایگزینش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که یکم از کنار زده بیرون و تقریبا اومده توی دهن ما ! و هنوز هیچی نشده با افت کیفیت دهنمون رو مورد نوازش قرار داده..
پس اگه اینجوری باشه میشه اینجوری برداشت کرد:
نامحدود ترافیکی = محدودیت سرعتی 128
محدود ترافیکی = محدودیت سرعتی 2 مگ
ولی در کل من پست های اینجارو خوندم بالای 80% میگن مشکل قطعی و سرعت دارن ولی من توی این 2 سال هیچ مشکلی نداشتم ، نوسان دانلودم هم حدود "1" کیلوبایته یعنی فیکس 33 میمونه
دلیلش هم فکر کنم اینه که توی منطقه مخابراتی ما "مهدیه" مشترک های مخابرات کمترن
مثله اینکه ضریب رو مخابرات گذاشته روی 1 به 50 نفر !! که هرچی منطقه خلوت تر باشه نوسان هم کمتره !
نتیجه اخلاقی:
اینترنت مخابرات برای کسایی خوبه که به دانلود نامحدود نیاز دارن و منطقه مخابراتیشون شلوغ نیست !!
بله و هزار تا شرط دیگه + پشتیبانی ضعیف
مطمئنی شما؟
من همین الان زنگ زدم پشتیبانی پرسیدم ازشون گفتن به ما اطلاع ندادن !!! البته گفت احتمالش هست ولی در کل تو باغ نبود از چیزی خبری نداشت ، البته تو همه چیز همینجورین !
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)