تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 406 از 870 اولاول ... 306356396402403404405406407408409410416456506 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,051 به 4,060 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

10 فرخزادی:در روز هاي آينده شاهد خبرهاي خوش عضويت بازيکنان سرشناسی همچون کریمی و رضایی در تيم پرسپوليس باشيد

عضو هيات رييسه باشگاه پيروزي تهران گفت : احتمال حضور علي کريمي ، رحمان رضايي و چند بازيکن سرشناس داخلي و خارجي در تيم فوتبال پيروزي تهران وجود دارد .
    مجيد فرخزادي اظهار داشت : پيش از اين نيز عنوان کرده بوديم که بيش از 50 بازيکن داخلي و خارجي درخواست خود را براي حضور در تيم فوتبال پيروزي تهران ارائه کرده اند.
    وي گفت : در روز هاي آينده خبرهاي خوشي از عضويت بازيکنان سرشناس در تيم پيروزي تهران به اطلاع طرفداران اين تيم خواهد رسيد.
    فرخزادي گفت : با صراحت مي گويم که تيم پيروزي تهران قويترين و خطرناکترين خط حمله را در فصل اينده ليگ برتر در اختيار خواهد داشت .
    وي گفت : علاوه بر علي کريمي ، رحمان رضايي نيز به عنوان يکي از گزينه ها پيروزي مطرح است که بزودي و به صورت رسمي اسامي بازيکناني که با تيم پيروزي قرارداد مي بنندند را به اطلاع خواهيم رساند.
    عضو هيات رييسه باشگاه پرسپولیس گفت : البته تعداد زيادي از بازيکنان باشگاه هاي ديگر با حضور در اين باشگاه مي خواهندسطح دستمزد هاي خود را بالا ببرند .
    فرخزادي گفت : تعدادي بازيکن خارجي نيز جزء گزينه ها هستند که ظرف چند روز آينده اين بازيکنان نيز مشخص و کار تمرين خود را آغاز خواهند کرد .
    وي گفت : هدف ما حضور قدرتمند در جام باشگاه هاي آسيا است و تمامي دست اندرکاران اين باشگاه تلاش دارند با انتخاب بهترين هاي افتخاري به افتخارات اين باشگاه بيفزاييم .

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض تمرین پرسپولیس با حضور قطبی برگزار شد

هران - خبرگزاری ایسکانیوز:تمرین تیم فوتبال پرسپولیس تهران صبح امروز در حضور افشین قطبی برگزار شد.
    به گزارش روز شنبه خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"تمرین پرسپولیس پس از دو روز تعطیلی از ساعت 9 و 30 دقیقه امروز (شنبه) در آکادمی المپیک مجموعه‌ انقلاب با حضور افشین قطبی برگزار شد.
    قطبی پس از حضور در محل تمرین تیم، دقایقی را با افشین پیروانی و احمدرضا عابدزاده به گفت‌وگو پرداخت. او سپس با تک تک بازیکنان به خصوص بازیکنان فصل پیش این تیم صحبت کرد.
    پیروانی از روند تمرینی فعلی پرسپولیس گزارشی را به افشین قطبی ارائه داد و عابدزاده نیز صحبت‌هایی را پیرامون برنامه‌هایش برای دروازه‌بانان تیم انجام داد.
    براساس این گزارش، تمرین تیم فوتبال پرسپولیس در نوبت دوم، بعدازظهر امروز از ساعت 17 در ورزشگاه کارگران برگزار خواهد شد./158/110

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به گزارش باشگاه خبرنگاران افشين قطبي سرمربي تيم فوتبال پيروزي كه پس از جدايي يك ماهه صبح امروز براي سرمربيگري دوباره اين تيم به تهران بازگشت اعلام كرد كه اين باشگاه در رقابتهاي آتي جام باشگاههاي آسيا مقام قهرماني را در فصل 2009 - 2008 كسب خواهد كرد.
    افشين قطبي در بدو ورودش به فرودگاه امام خميني (ره) در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: خوشحالم كه پس از دوري يك ماهه به ايران برگشتم، اصلا فكرنميكردم كه بازگشتم به ايران چنين سريع اتفاق بيافتد و بسيار خوشحال هستم كه دوباره در ميان شما خبرنگاران و مردم ايران خواهم بود، ايران وطن من است و من همواره به عشق آن زنده بوده‌ام.
    قطبي درباره سرمربيگري دوباره باشگاه پيروزي و قرارداد جديدش بااين تيم خاطر نشان كرد: ابتدا بايد از داريوش مصطفوي مدير عامل باشگاه و محمد علي آبادي رئيس مجمع باشگاه پيروزي تشكر كنم، مهندس علي آبادي شخصا با من درباره بازگشت به باشگاه پيروزي تلفني صحبت كرد و بايد از ايشان تشكر كنم، آقاي مصطفوي هم از افراد شناخته شده در فوتبال ايران هستند و من تيم ملي ايران را که در سال 98 با رياست ايشان به جام جهاني صعود كرد ، فراموش نمي‌كنم.
    قطبي درباره كادر فني كنوني باشگاه پيروزي نيز گفت: اقاي پيرواني و عابدزاده را به خوبي مي‌شناسم ولي اجازه بدهيد هرگونه صحبتي در اين باره را به بعد از مذاكره با باشگاه و اعضاي كادر فني موكول كنم، بازيكنان جديدي هم كه به پيروزي آمده‌اند بازيكنان خوبي هستند و در اين باره هم بعدا تصميم گيري خواهد شد.
    قطبي در پايان با اطمينان به هواداران پيروزي قول قهرماني در رقابتهاي جام باشگاههاي آسيا را داد.
    در همين حال افشين قطبي كه صبح امروز (شنبه) در محل تمرين تيم فوتبال پرسپوليس حاضر شد، گفت: خوشحال هستم كه دوباره به پرسپوليس بازگشتم. چرا كه فكر مي‌كنم ما هواداران واقعي بسياري داريم كه سال گذشته با لطف زيادشان و شور و انگيزه‌اي كه به تمرينات تيم و بازي‌هاي ما آورده‌اند يك قهرماني رويايي را رقم زدند كه هنوز در اذهان تك تك آنها و همچنين ما باقي است.
    وي افزود: من خوشحال هستم كه وقتي در يكي از خيابان‌هاي دبي قدم مي‌زدم، كساني كه حتي شايد يك بار هم بازي پرسپوليس را از نزديك مشاهده نكرده بودند، وقتي مرا مي‌ديدند اشك در چشمانشان حلقه زده و از قهرماني پرسپوليس خوشحال بودند. معتقدم كه لطف بزرگ خدا بود كه من دوباره به پرسپوليس بازگشتم.
    وي درباره‌ي وضعيت تيم پرسپوليس در آينده تصريح كرد: ما كار سختي پيش رو داريم چرا كه فكر مي‌كنم حدود يك ماه فرصت تمرين را از دست داده‌ايم. اما، به هر حال نسبت به سال گذشته چندين قدم جلوتر هستيم چرا كه بازيكنان زيادي در پرسپوليس وجود دارند كه نسبت به كار من آشنايي كامل دارند و من نيز نسبت به آنها شناخت لازم را دارم. فكر مي‌كنم تمام باتجربه‌ها در كسوت مربي‌گري و همچنين بازيكنان بزرگي در تيم پرسپوليس جمع شده‌اند تا دست به دست هم داده و قهرماني دوباره را براي اين تيم بزرگ به ارمغان بياورند.
    قطبي درباره‌ي وضعيت قراردادش با باشگاه پرسپوليس گفت: من امروز وارد تهران شدم تا صحبت‌هاي نهايي را با كادر مربيان اين تيم انجام دهم، ضمن اين كه قرارداد مربي‌گري را امضا كنم تا مشكلي از اين بابت وجود نداشته باشد. بعد از آن به زودي يك كنفرانس مطبوعاتي خواهم داشت كه وضعيت آتي پرسپوليس را تشريح خواهم كرد. از ايران براي مدت كوتاهي جهت انجام امورات شخصي خارج مي‌شوم اما بزودي برمي‌گردم تا تمرينات را به طور جدي از سر بگيريم. ضمن اينكه در بازي سوپر جام باشگاه‌هاي ايران در برابر استقلال روي نيمكت پرسپوليس خواهم نشست.
    قطبي درباره‌ي شناختش از كادرفني فعلي تيم پرسپوليس گفت: افشين پيرواني كه با سمت مربي در اين تيم مشغول است از بازيكنان بزرگ و قديمي پرسپوليس است. او يك پرسپوليسي تير است و قلبش براي اين تيم مي‌تپد. پيرواني سال گذشته هم به صورت تلفني با من در ارتباط بود و يكي از نكات مثبت ديگر او اسم قشنگش است. همچنين احمدرضا عابدزاده كه هميشه معتقد بودم مثل يك هواپيماي 747 واقعا برازنده‌ي لقب عقاب آسياست. او شخصيت بزرگي دارد و مي‌تواند با تجربه‌ي گرانبهايش در موفقيت‌هاي پرسپوليس مثمرثمر باشد. پرويز كماسي نيز يكي از بهترين مربيان بدنساز ايران است و من امروز از نزديك به وضوح ديدم كه چقدر زيبا بازيكنان را تمرين مي‌داد.
    قطبي همچنين هيچ صحبتي در رابطه با وضعيت بازيكنان پرسپوليس نكرد و تنها گفت: هنوز زود است كه درباره‌ي بازيكنان از جمله نيكبخت واحدي يا ديگر نفرات صحبت كنيم. من فعلا قصد دارم با مربيان تيم مذاكراتم را انجام دهم و مساله‌ي بازيكنان را به هفته‌هاي آتي موكول كردم.

داره خودمونی میشه mjkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ایول افشین
    خیلی مرده

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض مایلی کهن بدون مارک " دایی" در کلاس مربیگری روته مولر شرکت کرد+ عکس

محمد مایلی کهن پیشکسوت فوتبال کشورمان حاضر نشد با مارک تولیدی " دایی" در کلاس مربیگری شرکت کند.
    به گزارش خبرنگار مهر، دومین دوره آموزشی مربیگری حرفه ای فوتبال AFC از صبح امروز با حضور 23 مربی از ایران، بحرین و کویت در محل هتل المپیک تهران آغاز شد. اریش روته مولر مدیر فنی فدراسیون فوتبال آلمان از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا به عنوان مدرس این دوره، مشغول تدریس است.

موضوعات درسی دوره دوم شامل روش های ارتباط با مربی و بازیکن، ارتباط با مدیران و مقامات رسمی، روش ارتباط با رسانه ها و مردم، چگونگی مصاحبه و سخنرانی، بالابردن قدرت ذهنی در فوتبال و مدیریت فشار و تنش بود.

مربیان مطرحی چون امیر قلعه نویی ، حمید استیلی ، محمد احمدزاده ، محمد مایلی کهن ، ناصر پورمهدی ، علی اصغرمدیرروستا، مهدی دینورزاده و ... در این کلاس حضور دارند.

محمدمایلی کهن پیراهنی همرنگ با سایر مربیان اما بدون مارک تولیدی را " دایی" پوشیده است

نکته جالب توجه این کلاس به محمد مایلی کهن باز می گشت که حاضر نشده بود با مارک تولیدی " دایی" روی پیراهنش در این کلاس شرکت کند. این در حالی بود که سایر شرکت کنندگان روی پیراهن خود مارک تولیدی "دایی" را داشتند اما روی پیراهن مایلی کهن این مارک دیده نمی شد.

محمد مایلی کهن و علی دایی مدتهاست به خاطر برخی مسائل با یکدیگر اختلاف نظر دارند که حتی کارشان به دادگاه نیز کشیده شده است.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی افشین
    امیدوارم این سال پرسپولیس از سال قبل خیلی بهتر و زیباتر بازی کنه

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حرف امپراتور حرفه...
    پیش به سوی قهرمانی در اسیا

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جفتشون کمی تا قسمتی پررو هستن و بلدن با هم چه جوری کنار بیان

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اخبار دیدمش
    قیافش کمی فرق کرده بود.فکر کنم موهاشو هم رنگ زده بود
    خیلی آرومتر صحبت میکرد نسبت به وقتی که تو پرسپولیس بود(قبلا)

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من رفتم متن کامل خبر به همراه عکس هاش رو از سایت رسنی پرسپولیس مشاهده نمودم
    حق با بردیاست کمی تغییر کرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •