تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 406 از 1805 اولاول ... 3063563964024034044054064074084094104164565069061406 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,051 به 4,060 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب دیگه یعنی شما هم نداری! به همین سادگی میزنن زیر قرار داد و دستمونم به هیچ جت بند نیست زیر ساخت ی جور عوضی بازی در میاره! با اون کوسه و نهنگو ولنگرو و....
    مخابرات مشهد هر دفعه یه قمپزی در میکنه

نت مخصوص کارکنان
    دارینو مشکلاتو شبانه برداشتنام که شاملتون نشده ، خوشی هم که زده زیر دلتونو تو حالت شنگولانه میای پستایی میدی که نشون بدی که مشکلاتت مثه ما کاربرایه عادیه ! بس کن عزیز !

شما با اون تست سرعتی که تو امضات انداختی بهتره مثه سابق هرروز آماره دانلودایه عظیمه شبانتو اعلام کنیو منتظره خوش بحالت گفتنایه ما باشی!
    Last edited by man.u; 20-08-2013 at 14:25.

2. این کاربر از man.u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام

متاسفانه همنطور که از یک سال پیش معلوم بود

افزایش درامد برای مخابرات در دستور کار بود و با حذف نامحدود و تعرفه های من دراوردی به خاستشون رسیدن

و الا هم که شابانه را برداشتن

به زودی هم با اضافه بودن پهنای باندشون به دیگر شهرستان های ایران دارمد زایی می کنند

باتشکر

4. این کاربر از DVB98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیشب که از من کم نکرد سرعت روی 180 تا 200 بود طرح نقره ای.

زنگ زدم پشتیبانی گفت برداشتیم دانلود رایگان رو ولی هر شب تست کن قبل دانلود که از حجمت کم نشه !!!

این یعتی دانلود با ترس و لرز که کم میکنه یا نمیکنه دیگه جرعت نداریم بگیریم بخوابیم IDM رو هم auto کنیم.

6. این کاربر از frozen01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نت مخصوص کارکنان
    دارینو مشکلاتو شبانه برداشتنام که شاملتون نشده ، خوشی هم که زده زیر دلتونو تو حالت شنگولانه میای پستایی میدی که نشون بدی که مشکلاتت مثه ما کاربرایه عادیه ! بdoس کن عزیز !

شما با اون تست سرعتی که تو امضات انداختی بهتره مثه سابق هرروز آماره دانلودایه عظیمه شبانتو اعلام کنیو منتظره خوش بحالت گفتنایه ما باشی!
    عزیزم ما خود کارکنانی م.دی بعدشاونتست. مالع زمانی بود ک عمه شبانه ها رو روال بود و خوب بود شب ک میشه ی سایت بانکو درست باز نمیکنع. روزشم قبلع رو 380 بود الان به زور به 100میرسه شبانه هم از من کم کرد !!! بعدشم سرعتم از دایال آپم کمتره تو شبا کلا بسخیال با اینوک طرح کارمندیه ولی مفتش گرونه بی خود مقلطه نکن!!

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

متاسفانه همنطور که از یک سال پیش معلوم بود

افزایش درامد برای مخابرات در دستور کار بود و با حذف نامحدود و تعرفه های من دراوردی به خاستشون رسیدن

و الا هم که شابانه را برداشتن

به زودی هم با اضافه بودن پهنای باندشون به دیگر شهرستان های ایران دارمد زایی می کنند

باتشکر
    دقیا فقط دنبال در آمدن هر طوری ک شده این رو تایید میکنمشدیدا

9. 2 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

متاسفانه یه سری دوستان سیاست کثیفی رو پیش گرفتنو با خودشون میگن چه کاریه بیخودی خودمونو تو زحمت بندازیم و اعتراض حضوری کنیم ، میشینیم تو خونه و یه عده
    دیگه میرن اعتراض میکنن و اگه نتیجه داد که هیچ مام حالشو میبریم ، اگرم نتیجه نداد که میایم میزنیم تو سرشونو میگیم، دیدید گفتیم این اعتراضا هیچ فایده ای نداره ! برای این عزیزان فقط میشه اظهار تاسف کرد!

یه سری دیگم از دوستان هستند که قسمته اول طرز فکره بالارو دارن و اونو به اشکاله مختلف بیان میکنن و در واقع واسه انجام ندادنش انواعه مختلفی از بهونه هارو میارن ! به این دوستانم باید بگم ، چرا اینقد بحثو میپیچونید؟ بگو نمیام آقا ، دیگه این همه توجیه نمیخواد !

از ذکر مثال خودداری میکنم چون ممکنه به فرد یا افرادی بر بخوره
    خیلی ممنون از اینکه به بنده لطف کردید،این پست در کنار اون پیام خصوصی تون خیلی معنا دار بود. بنده علاوه بر مشغله ای که دارم وهمین فروم رو هم چند دقیقه سر میزنم و میره تا چند ساعت بعد امکان مراجعه حضوری ندارم .
    ضمنا شما از زندگی من و مشکلات من چه اطلاعی دارین دوست نداشتم اینو بگم ولی همین نت 128 که دارم (داشتم،دیشب به حجمش گند زدند تموم شد) به نام یکی دیگه بود،حالا دلیلش بماند ،طرح من به نام همون دختری که متصدی ثبت نام بود گرفته شده بعد من برم اونجا چی بگم وقتی حتی طرح به نام خودم نبود.

ویرایش: اگه میبینید در اون پست نوشتم "حالا البته برین اعتراض کنید ! " برای این بود که بشخصه نمیخواستم فاز منفی بدم و دوستان نا امید بشن نه اینکه قصد آماده خوری داشته باشم والا از نظر من تو این مملکت هیچ فایده ای نداره اینجا مردم برای مسایل مهم تری مثل اشتغال، آزادی بیان، حقوق بشر وغیره در محیطهایی مثل مجلس اعتراض میکنند ترتیب اثر نمیدن وای به اینترنت که آقایون به چشم یک تهدید امنیتی که باید مدیریت و کنترل بشه بهش نگاه میکنند و نه به چشم یک فرصت برای تجارت اموزش و ارتباطات و سرگرمی من اینا رو خوب میشناسم ولی باز نا امیدتون نمیکنم نمیگم بشین خونه هیچکاری نکنید نا سلامتی اسم کاربریم امید زندگیه
    Last edited by omid_zendegi; 20-08-2013 at 15:54.

11. 2 کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

وقتی تو یه مملکت س... با د... همراه شد همین میشه
    Last edited by Kamyar_AnathemA; 20-08-2013 at 16:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اطلاعیه شون ...
    مشترکین محترم از تاریخ 92/5/27 محصولات ADSL شرکت مخابرات خراسان رضوی برخوردار از دانلود شبانه رایگان (از ساعت 1 الی 7 صبح) فقط شامل طرح بعثت، طرح کمپین نوروزی، طرح آشنای خانواده و طرح کمپین آشنای اول می گردد

14. این کاربر از e4lyas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دیشب که از من کم نکرد سرعت روی 180 تا 200 بود طرح نقره ای.

زنگ زدم پشتیبانی گفت برداشتیم دانلود رایگان رو ولی هر شب تست کن قبل دانلود که از حجمت کم نشه !!!

این یعتی دانلود با ترس و لرز که کم میکنه یا نمیکنه دیگه جرعت نداریم بگیریم بخوابیم IDM رو هم auto کنیم.

این که الان نوشتی یعنی چه

یعنی دیشب برای شما استثنا قائل شدن؟؟
    دیگه اگه برداشتن بازتستش چیه شاید شمااون زمان طرح نوروزی رو برداشتی که دیشب ازت کم نکردن

16. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Simin Secret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کاشمر

پيش فرض

زمانی که ما رفتیم بگیریم رفیقمنون تو روستا طرح کمپین آشنای خانواده داشت کاشمر نداشت! گفتن همیناس که میبنیی منم طرح برنزی برداشتم چون فقط این طرح و یه طرح دیگه رایگان داشت و حالا هیچی ... دقیقا شبی که فرداش میخواستم با این سرعت آشغالی بازی اسپلینتر سل رو دانلود کنم ر... شد به نت و ما و همه چیز ...

اگه الان مشهد بودم حاضر بودم ماهی 300 بدم شاتل ولی از این دزدا نت نگیرم

18. این کاربر از Simin Secret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •