ببخشید تو این عکس ها کنتراست رو خودتون بالا بردین آخه تصویر بازی من اینطور غلیظ نیست!!!!
ببخشید تو این عکس ها کنتراست رو خودتون بالا بردین آخه تصویر بازی من اینطور غلیظ نیست!!!!
آره خودم بردم بالا ولی گرافیک ENB هم داره نصبش کردم خودش میبره بالا کنتراستو
کار من نبوده ! نمی دونم ؟ بذار منم یه سیخی بزنمش .
حالا من از شما یه سوال بپرسم ؛ این مد اکسور رو بخوام باز کنم که همه متریال هاش هم درست باشه چیکار کنم ؟ میخوام بازش کنم همین ایران خودرو دیزل رو جلوش بچسبونم و تموم .
من آخر قضیه همین متریال ها رو نفهمیدم ، تکسچر ها رو تو پوشه مدلی که میسازیم بذاریم درست کار میکنه ، متریال ها سیستمشون چجوریه ؟ شرمنده شاید قبلا جواب داده باشی ولی من هنوز تو مخم نرفته.
رو اسکانیا کار میکنی هنوز یا نه ؟ این side skirt بغلش رو کلا باید دوباره طراحی کرد آخه هیچ شباهتی به مدل اصلی v8 نداره ، تازه بغلش اگزوز هم نداره . راستی مدل اصلی v8 تو 6X4 بغلاش چطوریه مثل تو بازی هیچی نداره ؟
راستی فکر کنم این بازی map editor هم داره ، کار نکردی ؟
Last edited by hamed30; 23-12-2012 at 18:03.
دوستان این مپ مصر یعنی جاده هاش با ایران فرقی نداره خیلی خوفه !!!!!!!!!!!!!!! همش کویر گردنه و همش جاده های دوطرفه ! اسم شهرارو هم به عربی نوشته
چی داره؟؟به منم بگو
من 580 دارم
سلام .
دوستان مثل اینکه این بازی خیلی طرفدار داره . من تازه نصب کردم و باره اولمه اینو بازی می کنم . دیدم پول درآوردن خیلی طول میکشه تو این (با وام گرفتن و ....) 3 روزه که بازی میکنم تونستم 3 تا راننده با 3 تا ماشین و یه گاراژ داشته باشم توی اینترنت دنبال کد تقلب بودم یه نرم افزاری پیدا کردم اما نتونستم دانلودش کنم (چیلتـــر و ....) خواستم اگه کسی اینجا کد های تقلب یا نرم افزار خاصی رو میشناسه بذاره در ضمن این مد که میگین چیه ؟
ببین مود که مثل پچ برا فایل بیس! پس باید اون مودی که دانلود کردی رو جایگزین کنی تو فایل بیس، البته طوری که یه اون مدل اصلی یه پشتیبان داشته باشه.آهااا یه قسمت رو توضیح ندادم!از تو فایل بیس base [Euro 2]\vehicle\truck\mercedes_actros_2009 پوشه mercedes_actros_2009 کپی کن بنداز جفت خودش(درواقع یه بک آپ ازش میگیریم) بعدش اون مدی رو که دانلود کردی این پوشه رو باز کن: vehicle\truck محتویات این پوشه رو mercedes_actros_2009 رو کپی کن بنداز تو اون آدرس: base [Euro 2]\vehicle\truck\mercedes_actros_2009 ها تمام وشد! همین الان هم امتحانش کردم مشکلی نداشت.
2.آها: تو زدمودلر مثلا مدل بنز رو باز کن: کنار آیکون متریال Texture Browser رو باز کن: قسمت سمت چپ بالا All textures آدرس ها رو پایینش میبینی، روشون کلیک کن! فکر کنم متوجه شدی؟ و تکسچری هم که تو هیچ کدوم از این آدرس ها نباشه باید تو خود فایل مدل باشه. راحت میشه یه آدرس جدید new group ساخت ولی ساختم کار نکرده!
3. حییقت فعلا نه! چی؟ دوباره بسازم کُپ خودش ساختمش بیا عمق فاجعه رو میتونی تو عکس ببینی!![]()
آره v8 6x4 چند تا عکس دیدم بغلش چیزی نداشته.
4.اصلا راجع بهش اطلاع ندارم فقط تو ui\editor چند تا چیز هست راجع بهش!
برای این مپ باید با پروفایل جدید بازی کرد یا میشه ادامه ی قبلی بیاد؟
نه میشه باید پچ 1.2.5.1 داشته باشی فکر کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)