هم میتونی یه سی دی بوتیبل بزاری و از تو داس بنویسی scandisk هم میتونی از تو ویندوز یا defragment کن یا رو درایوا کلیک راست کن propeties تو سربرگ tools دکمه check now رو بزن
هم میتونی یه سی دی بوتیبل بزاری و از تو داس بنویسی scandisk هم میتونی از تو ویندوز یا defragment کن یا رو درایوا کلیک راست کن propeties تو سربرگ tools دکمه check now رو بزن
نمی دونم .این نرم افزار چی کار میکنه؟
اگه نصبش کنی سیستمت فریز میشه یعنی هر کاری که باهاش انجام بدی نرم افزار نصب کنی فورمت کنی یا هر کار دیگه سیستمت که ریست بشه دوباره هر کاری کردی کنسل میشه و انگار هیچ کاری نکردی بیشتر به درد کافی نتا میخوره
اگه نصب باشه یه آیکن داره بغل ساعت که یه گردی سفیده عکس یه سر(فکر کنم سگه!) وسطشه
اسکن دیسک کردم
مشکلی نداره
از تو ویندوز یا تو داس؟
نه همچین برنامه ای نصب نیست.بعضی وقتها می شناسه بعضی وقتها نه!
مطمئنی موس سالمه؟
رو یه دستگاه دیگه هم تست کن
از تو ویندوز ، روی درایوها راست کلیک کردم پروپرتیز ، تولز و چک دیسک
یه تیک داره اونو هم بزن اسکن کن ولی یکم طول میکشه
Scan for and attemp recovery of bad sectores
سلام.
گاهی اوقات لپ تاپم یه مشکلی پیدا میکنه ، وقتی سیستم رو روشن میکنم و وقتی وارد اکانتم میشم بالا میاد ولی یه ثانیه بعد هنگ میکنه و هیچی دیگه جواب نمیده و مجبور میشم با دکمه ی پاورش سیستم رو خاموش کنم.
مشکل دیگه اش هم که باز هم گاهی اوقات پیش میاد اینه که وقتی میخوام خاموشش کنم مراحل به خوبی طی میشه ولی روی قسمت آخر که در حال خاموش شدن کامل و saving هستش گیر میکنه و دیگه خاموش نمیشه و باز هم با دکمه ی پاور مجبور میشم خاموشش کنم.
حالا به نظرتون مشکل چیه؟
من خودم فکر میکنم مشکل از سیستم عامل باشه. ویندوزم Xp و مدل لپ تاپ هم acer-extensa
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)