بهترین کار مراجعه به شعبه هست که شماره کارت را بدهین و شماره حساب و شباش را بگیرین
بهترین کار مراجعه به شعبه هست که شماره کارت را بدهین و شماره حساب و شباش را بگیرین
اگر خدمات اینترنتی کارت به کارت شتابی بانک ملیتون فعاله اونجا می تونید شماره کارت مقصد رو بزنید در صفحه تاییدیه شماره حساب متصل به کارت رو نمایش میده
الان روی همراه بانک صادرات امکان حواله پایا هست؟ قبلا که امتحان کردم جواب نمی داد
Last edited by ak313; 03-08-2015 at 23:04.
سلام دوستان
به یکی از اقوام ما یه کارت هدیه پارسیان از طرف اداره اشون دادن. یه کارت هدیه است که روش نوشته پرک کارت و تا 4-5 سال دیگه اعتبار داره. توضیح خاصی راجع بهش نداده و فقط گفته میشه ازش خرید کرد، قبض ها رو پرداخت کرد و....
میخواستم ببینم کسی میدونه شرایط این کارت چطوریه؟ چقدر میشه برداشت کرد و چقدر و چگونه باید بازپرداخت داشت؟
چون معمولا شرایط این کارتها آدم رو پشیمون میکنه گفتم بپرسم
شما یه بار میگی هدیه هست بعد می پرسی بازپرداختش چطوری؟ بالاخره کارت اعتباری یا هدیه است؟ بن کارت یا هدیه نقدی؟
هدیه نقدی قابل برداشت از عابر بانکه اما بن کارت یا باید اینترنتی خرید کنید یا با پوز. اعتباری هم کلا داستانش فرق می کنه
امکان انجام کارت به کارت و حواله ( پایا و ساتنا ) بر روی همراه بانک سینا میسر گردید
برنامه رو از سایت بانک سینا میتونید
از بازار هم میتونید بگیرید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
امکان انجام کارت به کارت و حواله ( پایا و ساتنا ) بر روی همراه بانک سینا میسر گردید
برنامه رو از سایت بانک سینا میتونید
از بازار هم میتونید بگیرید :
www.sinabank.ir
کسی همراه بانک جدید صادرات نداره به سوال ما جواب بده
Last edited by ak313; 07-08-2015 at 22:41.
سلام جناب اسمانی به نظر شما الان بهترین سرمایه گذاری چیه ؟ مثلا بنده اگه 5 میلیون داشته باشم و تصمیم بگیرم که هر ماه 200 هزار تومان هی بهش اضافه کنم بهترین راه چیست ایا 5 میلیونو سپرده 1 ساله کنم و بعد هی 200 هزار بهش اصافه کنم یا کلا وارد بورس کنم که هم سودش بره بالا و ظاهرا ریسکش هم میره بالا پیشنهاد شما چیست ؟![]()
دوستان کسی اطلاع نداره که آیا داشتن وام بانکی مانعی برای خروج از کشور نمیشه؟
البته من که کیخوام ببندم پا فشاری میکنم هر کاری میکنن که نبدن و تو قرعه کشی شرکت میکنی یا سود میده یا اینکه 2 تومن هزینه کارت رو دادی
میگم حساب زیاد دارم میخوام همشونو ببندم
اتفاقا دیروز 2 تا از حسابمو تو ملت بستم به خاطر اینکه یکبار رمز رو میخواستم تمدید کنم کارمنش گفت یکبار رمز چیه آخرش برام تلفنبانک رو فعال کرد که منم حسابمو بستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)