قبلنا كه من اين كشاورز رو بازي ميكردم فكر ميكردم حداقل 3سال بازي ميكنم تا تموم بشه، حالا ميگين كه شهر هم نميره؟من كه خسته شدم!
قبلنا كه من اين كشاورز رو بازي ميكردم فكر ميكردم حداقل 3سال بازي ميكنم تا تموم بشه، حالا ميگين كه شهر هم نميره؟من كه خسته شدم!
سلام ...
خوب اينجا خيلي از دوستان هستن كه دوباره دارن بازي رو از اول مي رند براي اين كه اين بازي پر از رمز و رازه كه تنها با يك بار بازي كردن نميشه همش رو فهميد ...
البته حق داريد خسته بشيد ...3 سال بازي كردن كم نيست ... اما خوب بستگي به شوق هر كسي داره![]()
Last edited by aroosak_kooki; 12-05-2009 at 22:05.
من هم خسته شدم ولی عاشق این بازی هستم چند ماه دیگه دو باره بازی شروع می کنمخوب اينجا خيلي از دوستان هستن كه دوباره دارن بازي رو از اول مي رند براي اين كه اين بازي پر از رمز و رازه كه تنها با يك بار بازي كردن نميشه همش رو فهميد ...
البته حق داريد خسته بشيد ...3 سال بازي كردن كم نيست ... اما خوب بستگي به شوق هر كسي داره
كسي ميتونه جاي دقيق هفت فرشته رو به من بگه؟
در مورد لباسها هم اگه كسي بيشتر توضيح بده ممنون ميشم.
چه تایپک سوتو کوری
گلم هفت فرشته ای درکارنیست لباسی هم در کار نیست البته تو نسخه دختره چرا!
این بازی دوتا فرشته بیشتر نداره یکی پشت ابشار که باید محصل رو به داخل ابشار بندازی ودیگری هم در دریاچه است که باید از جلوی دوتا درخت سه تا خیار پرت کنی
سلام به همتون
امتحانا داره شروع می شه هیچکی دیگه نمی تونه بازی کنه وای بعد امتحانا چند روز راحت بازی می کنم
![]()
فکر کنم یه چیز تو در یاچه تو معدن زمستانی باشهگلم هفت فرشته ای درکارنیست لباسی هم در کار نیست البته تو نسخه دختره چرا!
این بازی دوتا فرشته بیشتر نداره یکی پشت ابشار که باید محصل رو به داخل ابشار بندازی ودیگری هم در دریاچه است که باید از جلوی دوتا درخت سه تا خیار پرت کنی
نه هیچی نیست
من هرروز اندازه نیم ساعت خودمون اونجا ماهیگری کردم ولی چیزی پیدا نکردم
يعني فقط دوتا فرشته تو بازي هست؟؟پس تا حالا سر كار بوديم؟!
و روستاي جديدي هم وجود نداره؟
خوب اگه این چیزایی که می گی بود دیگه این تاپیک 400 صفحه نمی شد فقط داریم درباره ی همین بحث می کنیم دیگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)