تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 406 از 430 اولاول ... 306356396402403404405406407408409410416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,051 به 4,060 از 4293

نام تاپيک: Xperia™ Arc & Arc S | گوشي هاي اندرويدي سوني اريكسون با پردازنده هاي 1 و 1.4 گيگاهرتزي

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Evo بی نهایت از s2 ضعیف تره ! ساپورتشم رو هواست و حتی از رقیب 3D خودش اپتیموس هم عقب تره
    S2 مردیه برا خودش : ))

2. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچه ها یه سوال دارم, خیلی واسم حیاتیه
    میگم میشه کاری کرد که وقتی یکی از مخاطبین بهت زنگ میزنه, فقط اسمش بیوفته؟
    چون اگه دقت کرده باشین وقتی کسی بهتون زنگ میزنه, زیر اسمش شماره اش هم با فونت کوچیکتر میوفته روی صفحه
    ممنون
    راستی اگه نمیشه, یه برنامه بهم معرفی كنيد که بعضی مخاطبینم رو مخفی کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچه ها یه سوال دارم, خیلی واسم حیاتیه
    میگم میشه کاری کرد که وقتی یکی از مخاطبین بهت زنگ میزنه, فقط اسمش بیوفته؟
    چون اگه دقت کرده باشین وقتی کسی بهتون زنگ میزنه, زیر اسمش شماره اش هم با فونت کوچیکتر میوفته روی صفحه
    ممنون
    راستی اگه نمیشه, یه برنامه بهم معرفی كنيد که بعضی مخاطبینم رو مخفی کنه
    توروخدا یکی کمکم کنه, خیلی ضروریه

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

توروخدا یکی کمکم کنه, خیلی ضروریه
    با برنامه ی smart guard میتونین کانتکتهایی که میخواین رو hidden کنین.یا برنامه های مثل phone privacy protector هم همین کار رو میکنه. ولی اگه میخواین شماره طرف نمایش داده نشه باید dialer ی دیگه رو به جز دایلر خود گوشی نصب کنین

6. 2 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Go Dialer به نظرم نشون نمیداد
    شرمنده حضور ذهن قوی ندارم

در آغاز فعالیت mohsen8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان من گوشیم آرک هست می خوام عوضش کنم اکسپریا اس بگیرم.دیروز رفتم برای یکی که ببینم چقدر می ره گوشیم مغازه دار هست نامرد گفت قیمتا خیلی اومدن پایین گوشیمو می گفت310ازم می بره بعد گفت ارک اس رو خودش می ده460منم گفتم یه دونه بهم بده خواستم ازش ببرم بعد زد زیر حرفش خلاصه از این مغازه دارها باید ترسید مراقب باشید یکم اطلاعات ندارید راحت سرتون کلاه می زارن.حالا گوشیم چقدر می ارزه بفروشمش حدود یک سال هست دارمش خودم 750 گرفتم

یهد این اکسپریا اس بعضی جاها دیدم 850می دن خوب همین قیمت بگیرم همین گوشی شاپ این قیمت می ده ممنون طولانی شد

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام دوستان من گوشیم آرک هست می خوام عوضش کنم اکسپریا اس بگیرم.دیروز رفتم برای یکی که ببینم چقدر می ره گوشیم مغازه دار هست نامرد گفت قیمتا خیلی اومدن پایین گوشیمو می گفت310ازم می بره بعد گفت ارک اس رو خودش می ده460منم گفتم یه دونه بهم بده خواستم ازش ببرم بعد زد زیر حرفش خلاصه از این مغازه دارها باید ترسید مراقب باشید یکم اطلاعات ندارید راحت سرتون کلاه می زارن.حالا گوشیم چقدر می ارزه بفروشمش حدود یک سال هست دارمش خودم 750 گرفتم

یهد این اکسپریا اس بعضی جاها دیدم 850می دن خوب همین قیمت بگیرم همین گوشی شاپ این قیمت می ده ممنون طولانی شد
    سلام

من آرک اس فروختم 460

بعد یه دونه آرک اس سفید دست دو از یه مغازه دیگه قیمت کردم میداد 500

نوشم قیمت کردم آرک اس 590

10. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت sia_matrix2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز
    به شدت نیاز به MAC Address گوشیم دارم ولی داخل status>setting که میرم مینویسه Unavailable. کسی میتونه کمکم کنه که MAC adrdresse گوشیم رو پیدا کنم؟؟!!
    گوشیم Xperia Arc S هستش و هنوزم سیستم عاملش رو update نکردم . Android 2.3.4 هست.

---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------

سلام به همه دوستان عزیز
    به شدت نیاز به MAC Address گوشیم دارم ولی داخل status>setting که میرم مینویسه Unavailable. کسی میتونه کمکم کنه که MAC adrdresse گوشیم رو پیدا کنم؟؟!!
    گوشیم Xperia Arc S هستش و هنوزم سیستم عاملش رو update نکردم . Android 2.3.4 هست.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها لطفا کمک کنید .

امروز رفتم با یکی از دوستانم بازار موبایل تا براش آرک اس بگیرم . تمام مغازه ها رو قیمت گرفتیم و از 595 تا 610 قیمت دادن ( بی گارانتی ) آخره سر یک آرک اس سفید 600 تومان از یکی از مغازه ها گرفتیم و اونجا با گوشی کار هم کردیم و مشکلی نداشت .
    براش مموری و کیف هم خریدیم و من از گوشی خودم ( گالکسی اس ) یه سری برنامه و کلیپ هم براش بلوتوس کردم و همه را نصب کرد و مشکلی نداشت .
    تا اینکه اومدیم خونه و من گفتم که بزار گوشی را به لپ تاپ وصل کنم تا برنامه و بازی هم براش بریزم ، وقتی وصل شد مموری گوشی را شناخت و یکی دوتا فولدر هم براش ساختم و تا اومدم اولین برنامه را در گوشی کپی کنم دیدم اتصال قطع شده ، گوشی را که نگاه کردم دیدم خاموشه ، هر کاری کردم روشن نشد .
    خلاصه به شارژ زدیم و هر کاری کردیم روشن نشد ،
    چون دیگه دیر شده بود و جمعه ها بازار موبایل ساعت سه میبنده گوشی را بردیم جای دیگه و به کامپیوترش وصل کرد و گفت فلش میکنه و آندروید 4 هم روش میریزه اما بازم جواب نداد و گوشی روشن نشد ، حتی خوده این تعمیرکاره هم میگفت خیلی عجیبه و احتمالا مشکل سخت افزاری هست .
    خلاصه الان من نمیدونم واقعا چی کار کنم ؟ اصلا مشکل چی هست ؟ فروشنده سرمون کلاه گذاشته یا چیزه دیگه ایی هست ؟ اصلا تعمیر گوشی چه قدر خرج داره ؟

خواهشا کمک کنید .

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فکر کنم از بس که شانستون بد بوده اینجوری شده
    بعید میدونم فروشنده سرتون کلاه گذاشته باشه
    وقتی قرار به بدشانسی باشه هر اتفاقی میفته
    من شنیدم اگه گوشی بریک بشه دیگه روشن نمیشه
    این بریک شدن هم تو روت کردن پیش میاد
    من که تا حالا گوشیم رو روت نکردم از همین بریک شدن میترسم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •