Evo بی نهایت از s2 ضعیف تره ! ساپورتشم رو هواست و حتی از رقیب 3D خودش اپتیموس هم عقب تره
S2 مردیه برا خودش : ))
Evo بی نهایت از s2 ضعیف تره ! ساپورتشم رو هواست و حتی از رقیب 3D خودش اپتیموس هم عقب تره
S2 مردیه برا خودش : ))
بچه ها یه سوال دارم, خیلی واسم حیاتیه
میگم میشه کاری کرد که وقتی یکی از مخاطبین بهت زنگ میزنه, فقط اسمش بیوفته؟
چون اگه دقت کرده باشین وقتی کسی بهتون زنگ میزنه, زیر اسمش شماره اش هم با فونت کوچیکتر میوفته روی صفحه
ممنون
راستی اگه نمیشه, یه برنامه بهم معرفی كنيد که بعضی مخاطبینم رو مخفی کنه
توروخدا یکی کمکم کنه, خیلی ضروریه
با برنامه ی smart guard میتونین کانتکتهایی که میخواین رو hidden کنین.یا برنامه های مثل phone privacy protector هم همین کار رو میکنه. ولی اگه میخواین شماره طرف نمایش داده نشه باید dialer ی دیگه رو به جز دایلر خود گوشی نصب کنین
Go Dialer به نظرم نشون نمیداد
شرمنده حضور ذهن قوی ندارم![]()
سلام دوستان من گوشیم آرک هست می خوام عوضش کنم اکسپریا اس بگیرم.دیروز رفتم برای یکی که ببینم چقدر می ره گوشیم مغازه دار هست نامرد گفت قیمتا خیلی اومدن پایین گوشیمو می گفت310ازم می بره بعد گفت ارک اس رو خودش می ده460منم گفتم یه دونه بهم بده خواستم ازش ببرم بعد زد زیر حرفش خلاصه از این مغازه دارها باید ترسید مراقب باشید یکم اطلاعات ندارید راحت سرتون کلاه می زارن.حالا گوشیم چقدر می ارزه بفروشمش حدود یک سال هست دارمش خودم 750 گرفتم
یهد این اکسپریا اس بعضی جاها دیدم 850می دن خوب همین قیمت بگیرم همین گوشی شاپ این قیمت می ده ممنون طولانی شد![]()
سلام
من آرک اس فروختم 460
بعد یه دونه آرک اس سفید دست دو از یه مغازه دیگه قیمت کردم میداد 500
نوشم قیمت کردم آرک اس 590
سلام به همه دوستان عزیز
به شدت نیاز به MAC Address گوشیم دارم ولی داخل status>setting که میرم مینویسه Unavailable. کسی میتونه کمکم کنه که MAC adrdresse گوشیم رو پیدا کنم؟؟!!
گوشیم Xperia Arc S هستش و هنوزم سیستم عاملش رو update نکردم . Android 2.3.4 هست.
---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
سلام به همه دوستان عزیز
به شدت نیاز به MAC Address گوشیم دارم ولی داخل status>setting که میرم مینویسه Unavailable. کسی میتونه کمکم کنه که MAC adrdresse گوشیم رو پیدا کنم؟؟!!
گوشیم Xperia Arc S هستش و هنوزم سیستم عاملش رو update نکردم . Android 2.3.4 هست.
بچه ها لطفا کمک کنید .
امروز رفتم با یکی از دوستانم بازار موبایل تا براش آرک اس بگیرم . تمام مغازه ها رو قیمت گرفتیم و از 595 تا 610 قیمت دادن ( بی گارانتی ) آخره سر یک آرک اس سفید 600 تومان از یکی از مغازه ها گرفتیم و اونجا با گوشی کار هم کردیم و مشکلی نداشت .
براش مموری و کیف هم خریدیم و من از گوشی خودم ( گالکسی اس ) یه سری برنامه و کلیپ هم براش بلوتوس کردم و همه را نصب کرد و مشکلی نداشت .
تا اینکه اومدیم خونه و من گفتم که بزار گوشی را به لپ تاپ وصل کنم تا برنامه و بازی هم براش بریزم ، وقتی وصل شد مموری گوشی را شناخت و یکی دوتا فولدر هم براش ساختم و تا اومدم اولین برنامه را در گوشی کپی کنم دیدم اتصال قطع شده ، گوشی را که نگاه کردم دیدم خاموشه ، هر کاری کردم روشن نشد .
خلاصه به شارژ زدیم و هر کاری کردیم روشن نشد ،
چون دیگه دیر شده بود و جمعه ها بازار موبایل ساعت سه میبنده گوشی را بردیم جای دیگه و به کامپیوترش وصل کرد و گفت فلش میکنه و آندروید 4 هم روش میریزه اما بازم جواب نداد و گوشی روشن نشد ، حتی خوده این تعمیرکاره هم میگفت خیلی عجیبه و احتمالا مشکل سخت افزاری هست .
خلاصه الان من نمیدونم واقعا چی کار کنم ؟ اصلا مشکل چی هست ؟ فروشنده سرمون کلاه گذاشته یا چیزه دیگه ایی هست ؟ اصلا تعمیر گوشی چه قدر خرج داره ؟
خواهشا کمک کنید .
فکر کنم از بس که شانستون بد بوده اینجوری شده
بعید میدونم فروشنده سرتون کلاه گذاشته باشه
وقتی قرار به بدشانسی باشه هر اتفاقی میفته
من شنیدم اگه گوشی بریک بشه دیگه روشن نمیشه
این بریک شدن هم تو روت کردن پیش میاد
من که تا حالا گوشیم رو روت نکردم از همین بریک شدن میترسم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)