سلام
آقایون هیچ کس نمیدونه این محل آموزشی مرکز آموزش فرماندهی انتظامی استان یزد چجور جاییه؟
سلام
آقایون هیچ کس نمیدونه این محل آموزشی مرکز آموزش فرماندهی انتظامی استان یزد چجور جاییه؟
Last edited by 8751122018; 09-08-2011 at 01:10.
آره امکانات داره اونجا برات درستش میکنن
قرارگاه خاتم بعضی از فعالیتاش تو جنوبه.دفترچتو پست کن وقتی برگه سبزت اومد فورا برو ساختمون مرکزیش واسه پذیرش چون وقتی اقدام میکنی تا زمان اعزامت باید حداقل 2 ماه فرصت باشه.حداقل 6 ماه بسیج عادی میخاد . اونا هم با توجه به رشتت و نیاز خودشون قرب و موسسه ای که مناسبت باشه انتخاب میکنن که ممکنه اصلا کارش تو جنوب نباشه شاید خوده تهران بیوفتی . البته اگه آشنا پیدا کنی که هیچی ولی شاید باهاشون صحبت کنی که میخوای عسلویه بری قبول کنن.فقط این دو مه که گفتم دقت کن چون منم واسه همونجا اقدام کردم ولی قسمت نشد.
سلام دوستان
تو برگه سفید من گرایش رشته تحصیلی مو اشتباه زده (مهندسی صنایع- تحلیل سیستم ها هستم که زده مهندسی صنایع- تولید صنعتی) این مشکلی برام پیش میاره یا نه مهم نیست
میشه درستش کرد؟تاثیری روی محلی که الآن کد خوردم نمیزاره که باعث شه عوض بشه؟
خیلی ممنون
چه جالب ..اتفاقا برای منم دقیقا همین اشتباه رو کردن ..... منم همین سوال رو داشتم ...مشکلی ایجاد نمیشه بعدا ؟
دوستان کسی در مورد مرکز احمد بن موسی که شیراز هست توضیحی نمیده؟ واسه سپاه هست
سلام بر هردو شما دوستان گرامی
هم رشته های عزیز و دوست داشتنیالبته گرایش هاتون بامن فرق میکنه
راستش این موضوع هیچ تاثیری روی محل خدمتتون نخواهد داشت ولی بهتره برین نظام وظیفه درستش کنید(هرچند مشکل خاصی پیش نمیاد اگه هم درستش نکنید!!! ولی خیالتون برای اینکه راحت بشه بهتره درستش کنید)
سلام
شما كجا افتادي اعزام چه تاريخي هستي؟
من 02 ارتش تهران افتادم
---------- Post added at 03:57 AM ---------- Previous post was at 03:56 AM ----------
مخلص تمام بچه هاي صنايع هم هستيم
مي ترسم برم درستش كنم باعث شه جايي كه الآن افتادم عوض بشه
من الآن 02 ارتش تهران افتادم كه خوبه
سلام هم پادگانی شما بومی تهرانی؟ شما خبر نداری روز اول که می ریم پادگان لباس ها را می دن ازاد می کن یا نه؟ وسایل را دنبال خودم بیارم یعنی؟
سلام بر بچه هاي 02
نه من همدانيم
والا دوره هاي قبل اينجوري بوده كه لباسا رو دادن و يك هفته فرصت دادن تا لباسارو درستش كنن
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)