تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 406 از 421 اولاول ... 306356396402403404405406407408409410416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,051 به 4,060 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بعضب نرم افزارها و فیل-تر ش-کن ها هم باعث صفحه آبی میشن ، احتمالا برا شمام همچین مشکلی باشه
    نه دما که عادیه ، دما اگه زیاد شه اصلا صفحه آبی نشون نمیده و مستقیم ری استارت یا خاموش میشه
    سرویس پک 1 نصب کن ردیف میشه 1 گیگه حجمش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام. عمر باتری من تمام شده و دیگه اصلا شارژ نمیشه. و چون الان قادر به خرید باتری براش نیستم میخواستم ببینم باتری را از سیستم در بیارم یا بذارم بمونه؟‌ وقتی هستش همیشه لامپ شارژ آن روشنه ولی یه درصد هم شارژ نمیشه.
    درش بیار چرا سیستمتو میذاری درگیر یه منبع بیخودی باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام من یک ماه پیش ویندوز عوض کردم الان چند شبه مشکل صفحه ابی ویندوز رو دارم و ویندوز ری استارت میشه
    نمیدونم چیکار کنم اما به یه نکته رسیدم
    الان با نرم افزار CPUID چک کردم
    دمای core 0# , core 2# رو به صورت میانگین نوشته 54
    ماکزیممش 76 و مینیمم 49 هست چجوریاست ؟؟ مشکل از چیه این دما خیلی زیاد نیست
    دمای چه قسما های دیگه ای مهمه که داخل این نرم افزار اومده باشه
    صرفا صفحه آبی به دما مربوط نمیشه ممکنه یه بدافزار یا همون ویروس رو سیستمت فعال باشه یا یه برنامه نامطمئن یا ویروسی یا بد کرک رو سیستمت نصب کرده باشی در غیر اینصورت 7 داری سرویس پک 1 نصب کن درست میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

منم نصب کردم هیچ مشکلی نداشتم! همه چیز روون و خوب! تنها مورد : با وجود اینکه آخرین ورژن درایور گرافیک و از سایت AMD گرفتم ولی توی فتوشاپ cs6 شدیدا مشکل پرش تصویر داشتم! یعنی وقتی یه عکس توی فتوشاپ جا به جا میکردم یا کلا موس تکون میدادم عکسم و پروژه مدام مشکی میشد چشمک میزد!

ولی اینو فاکتور بگیریم کاملا ویندوز روان و خوب و عالی بود! بدون بلواسکرین و مشکل!
    اما چون هنوز کرک درست درمونی براش نیومده و هنوز کمی مشکلات خود ویندوز و نرم افزارهای ناسازگار هست دوباره برگشتم روی هفت 64 بیتی دوست داشتنی و محبوب
    من 20 روزی میشه 8 نصب کردم فقط میتونم بگم محشره سیستمم مث ساعت کار میکنه از 7 هم بهتر.جالب اینجاست 8 همه درایو ها رو نصب میکنه و سریع هم نصب میشه بدون وقفه و اذیت.ولی تو بازی pes2013 پرش و افت فریم داشتم که با اپدیت کارت گرافیک حل شد.درایو بلوتوثم همون 7 نصب کنین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من 2ساله این لپتاپ. دارم.واقعا ازش راضیم.2تا رمه 2گیگ روش بود مارک kingston که با 100تومن هزینه 2تا 4گیگ geil روش گذاشتم.سرعته سیستم هیچ تغییری نکرده.توصیه میکنم رم رو ارتقا ندین چون تاثیره چندانی محسوس نشد.ویندوزه 7 x64 دارم
    تو فکر این بودم 4 گیگ اضافه کنم پس زیاد جالب نیس مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشین
    منم این مدل لبتاپ رو دارم و ازش واقعا راضیم فقط تنها مشکلی که دارم اینه که
    دوستان , من نمیتونم گرافیک لبتابمو نصب کنم
    ینی نصب کردم ولی تو اینجا فقط intel hd graphics هست .
    یه نفر بهم این دوتا درایورهارو داد , گفت اگه اولی رو نصب کنی درست میشه اگه نشد دومی صد در صد میشه اما متاسفانه هیچکدوم نشدن . درایورهایی هم که نصب کردم اسمشون اینا بود :

AMD_Catalyst_13.2_Beta7

11-12_mobility_vista_win7_32-64_ccc

از این بنل کنار close خواستم رو Amd سوییچ کنم اما فقط intel بود
    از یه نفر برسیدم گفت یه برنامه ی خاص واسه سوییچ کردن داره
    البته اینم بگم که ویندوزم 8 و گرافیکم هم 64 بیتی
    ازتون خواهش میکنم کمک کنین
    داداش تا اینجایی که من یادمه سری دل 5010 تک کارت گرافیک داشت و اونم ATi5470 فکر کنم بود ومنم همینو دارم و با AMD Catalyst هر جند ماه اپدیت میکنم شما باید اول نسخه اصلی AMD Catalyst رو نصب کنی با ورژن که در زیر برات نوشتم:Title : Video:AMD ATI Mobility Radeon™ HD 5470, ATI Mobility Radeon™ HD 550v, ATI Mobility Radeon™ HD 5650 Driver
    Version : A02
    OEM Name : AMD
    OEM Ver : 8.742
    Computers : Inspiron - N5010
    Oses : Windows 7 32-bit Home Basic, Windows 7 32-bit Home Premium, Windows 7 32-bit Professional, Windows 7 32-bit Starter, Windows 7 32-bit Ultimate, Windows 7 64-bit Home Basic, Windows 7 64-bit Home PremiumWindows 7 64-bit ProfessionalWindows 7 64-bit UltimateWindows Vista 64-bit Home BasicWindows Vista 64-bit Home PremiumWindows Vista 64-bit Ultimate
    Languages : Arabic, Basque, Brazilian Portuguese, Chinese, Chinese Hong Kong, Chinese-S, Chinese-T, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, English (UK), Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Iberian Portuguese, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Pan-Euro, Polish, Romanian, Russian, Slovakian, Slovenian, Spanish, Swedish, Thai, Turkish
    Created : Tue Jun 29 1026 CDT 2010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مال من رو لود سي پي يو بالاي سي درصد فنش به صدا در مياد و دماش ميره تا ٦٠ درجه. مال شما هم همينطوره؟
    قدیم اینجوری بود الان 8 نصب کردم اصلا صدای فنو نمیشنوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

پشت دستگاه یک درب هست که دو طرفش پیچ شده. اونو باز کنید توش جای رمه که خیلی راحت در میاد و میتونید تعویض کنید
    اون زمان من واسه هر رم 4 گیگ 43 تومن هزینه کردم. رم های دو خودمم دونه ای 13 خرید ازم

برای هارد هم خیلی گشتم. همه 5400 دور داشتند. اونقدر گشتم تا 7200 گیر آوردم. تعویضشم دادم همکار دوستم که توی بازار رضا دفتر داشت اونا برام عوض کردند. چون هارد زیر کیبورده باید اون قسمت کامل باز بشه. کار خودم نبود
    سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن آقا ول کن افزایش رم واسه چی اخه.الان قیمت رم 4 صد به پایین نیس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا بارها از صدای هارد 5010 که هر از گاهی چق چق! صدا میده صحبت شده، یه جورایی تا اونجا که یادمه 80% دچارش بودن و بدون مشکل هم کار می کرد
    من بعد یک سال نیم از خرید دستگاه
    یهو
    ویندوز فریز شد
    و پشت سر هم از هارد صدای چق و چق شنیده میشد (در فواصل زمانی کوتاه و بلند)
    هیچی دیگه کار نمیکرد و فقط موس حرکت می کرد
    لب تاپ جلو چشم به فنا رفت
    با نگه داشتن دکمه پاور خاموشش کردم
    کسی تجربه نداره؟
    اساسی حالمو گرفت

قدیم 7 داشتم و کلی رم سیستمم برا کلی برنامه های بیخودی درگیر بود این صدا رو میداد ولی ظریفتر و من با این صدا حال میکردم اونم صدای هارد بود ولی الان 8 دارم صدا نمیده و دلم برا اون صدا تنگیده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام من یک 5010
    core i5 480m 5650 vga 4GB ram
    دارم یک هارد اکسترنال با قابلیت usb 3 گرفتم درایوری چیزی هست این usb 3 رو بهش بشناسونم؟
    تا اونجایی که من میدونم خیر جالا دوستان چه نظری دارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •