سرویس پک 1 نصب کن ردیف میشه 1 گیگه حجمش
سرویس پک 1 نصب کن ردیف میشه 1 گیگه حجمش
درش بیار چرا سیستمتو میذاری درگیر یه منبع بیخودی باشه
صرفا صفحه آبی به دما مربوط نمیشه ممکنه یه بدافزار یا همون ویروس رو سیستمت فعال باشه یا یه برنامه نامطمئن یا ویروسی یا بد کرک رو سیستمت نصب کرده باشی در غیر اینصورت 7 داری سرویس پک 1 نصب کن درست میشه
من 20 روزی میشه 8 نصب کردم فقط میتونم بگم محشره سیستمم مث ساعت کار میکنه از 7 هم بهتر.جالب اینجاست 8 همه درایو ها رو نصب میکنه و سریع هم نصب میشه بدون وقفه و اذیت.ولی تو بازی pes2013 پرش و افت فریم داشتم که با اپدیت کارت گرافیک حل شد.درایو بلوتوثم همون 7 نصب کنین.
تو فکر این بودم 4 گیگ اضافه کنم پس زیاد جالب نیس مرسی
داداش تا اینجایی که من یادمه سری دل 5010 تک کارت گرافیک داشت و اونم ATi5470 فکر کنم بود ومنم همینو دارم و با AMD Catalyst هر جند ماه اپدیت میکنم شما باید اول نسخه اصلی AMD Catalyst رو نصب کنی با ورژن که در زیر برات نوشتم:Title : Video:AMD ATI Mobility Radeon™ HD 5470, ATI Mobility Radeon™ HD 550v, ATI Mobility Radeon™ HD 5650 Driver
Version : A02
OEM Name : AMD
OEM Ver : 8.742
Computers : Inspiron - N5010
Oses : Windows 7 32-bit Home Basic, Windows 7 32-bit Home Premium, Windows 7 32-bit Professional, Windows 7 32-bit Starter, Windows 7 32-bit Ultimate, Windows 7 64-bit Home Basic, Windows 7 64-bit Home PremiumWindows 7 64-bit ProfessionalWindows 7 64-bit UltimateWindows Vista 64-bit Home BasicWindows Vista 64-bit Home PremiumWindows Vista 64-bit Ultimate
Languages : Arabic, Basque, Brazilian Portuguese, Chinese, Chinese Hong Kong, Chinese-S, Chinese-T, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, English (UK), Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Iberian Portuguese, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Pan-Euro, Polish, Romanian, Russian, Slovakian, Slovenian, Spanish, Swedish, Thai, Turkish
Created : Tue Jun 29 1026 CDT 2010
قدیم اینجوری بود الان 8 نصب کردم اصلا صدای فنو نمیشنوم
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن آقا ول کن افزایش رم واسه چی اخه.الان قیمت رم 4 صد به پایین نیس
قدیم 7 داشتم و کلی رم سیستمم برا کلی برنامه های بیخودی درگیر بود این صدا رو میداد ولی ظریفتر و من با این صدا حال میکردم اونم صدای هارد بود ولی الان 8 دارم صدا نمیده و دلم برا اون صدا تنگیده
تا اونجایی که من میدونم خیر جالا دوستان چه نظری دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)