دوست عزيز هيچ نرم افزاري به Malwarebytes Anti-Malwareنمي رسه
دوست عزيز هيچ نرم افزاري به Malwarebytes Anti-Malwareنمي رسه
با سلام خدمت دوستان
من از سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار netsuport dna رو دانلود کردم در زمان اجرا هم نورتون اخطار داد و هم کومودو
من اجرا کردم و در پایان برای نصب اجرا نشد
این رویدادها بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا از کجا می تونم بفهمم این فایل به سیستم اسیب زده یا نه . البته برای کومودو هم در زمان اجرا ارسال کردم
سلام خدمت دوستان
من می خوام توی آموزشگاه روی چندین سیستم این کمودو رو نصب کنم. مشکلی که دارم اینه که کمودو خیلی سوال می پرسه!
برای یک یوزر حرفه ای خوبه ولی افراد عادی که می خوان کار کنن اصلا نمی دونن چی هست و باعث سردرگمی اونها میشه.
آیا راهی هست که بشه جلوی این سوال ها رو گرفت؟
سوال دوم اینکه میشه کاری کرد که آپدیت ها فقط روی یک سیستم دانلود بشه و بقیه سیستم ها از روی اون آپدیت بشن؟ آخه فقط یه سیستم به اینترنت دسترسی داره.
اصلا کمودو نسخه تحت شبکه داره؟ البته شبکه من دارای سرور نیست و همه به صورت کلاینت به یک روتر وصل میشن.
با توجه به اینکه کمودر تو قیمت نسخه پرو حسابی تخفیف داده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ایا ارزش داره نسخه پرو خریداری بشه؟
سلام اساتید لطفا جواب بدن!
اقا من میتونم با کمودو جلوی از بین نرفتن کرک نرم افزاری مثل اینترنت دانلود منیجر رو بگیرم بدون اینکه در دانلود کردن باهاش مشکلی بوجود بیاد؟ لطفا راهنمایی کنید
سلام..
وقتی مطمئن هستید که یک نرم افزار آلوده نیست... ازین طریق
کومودو رو باز کنید ، به تب فایروال برید.. گزینه ی Define a new trusted application رو بزنید و آدرس فایل مورد نظر رو بدین.
همین طور به تب + Defence برین و Trusted files رو انتخاب کنید و اونجا دکمه ی add رو بزنید و فایل رو اضافه کنید.
اینطوری هیچ مشکلی دیگه پیش نمیاد.
سلام..من می خوام توی آموزشگاه روی چندین سیستم این کمودو رو نصب کنم. مشکلی که دارم اینه که کمودو خیلی سوال می پرسه!
برای یک یوزر حرفه ای خوبه ولی افراد عادی که می خوان کار کنن اصلا نمی دونن چی هست و باعث سردرگمی اونها میشه.
آیا راهی هست که بشه جلوی این سوال ها رو گرفت؟
بله باید در بخش تنظیمات فایروال و تب Alert مقدار رو روی حداقل گذاشت همچنین در + Defence گزینه ی
do not show pop up رو فعال کنید ، البته هیچکدوم ازین ها توصیه نمیشه چون که اگه قرار باشه خود کومودو تصمیم بگیره ، معمولا خرابکاری میشه.. به نظر من این سوییت اگه قراره زیر دست کاربرای آماتور بیفته گزینه ی خوبی نیست
ازونجایی که خود کومودو ابزار مستقیمی روی سوییت نداره نمیشه اینکارو کرد ، اما ابزاری هست به نامسوال دوم اینکه میشه کاری کرد که آپدیت ها فقط روی یک سیستم دانلود بشه و بقیه سیستم ها از روی اون آپدیت بشن؟ آخه فقط یه سیستم به اینترنت دسترسی داره.
comodo offline updater که ازون طریق میشه مسیر سرور رو عوض کرد به طوری که یک سیستم که اصلی هست بیاد آپدیت رو از سایت اصلی بگیره ، باقی سیستم ها آپدیت رو از سرور محلی بگیرن ، حالا با توجه به اینکه تموم سیستم های شما کلاینت هستن بعید میدونم اینکار شدنی بشه.
این صفحه این برنامه رو آموزش داده :
اما اگه این راه رو هم نخواستین بهتره که برای یک سیستم آپدیت رو آنلاین بگیرین و برای سیستم های دیگه فایل
Bases.cav رو کپی کنید یکی یکی ، که صرفه جویی زیادی در وقت و هزینه میشه.
کومودو اینترنت سکوریتی مخصوص شبکه هست فرقی نمیکنه شبکه محلی باشه یا اینترنت.اصلا کمودو نسخه تحت شبکه داره؟ البته شبکه من دارای سرور نیست و همه به صورت کلاینت به یک روتر وصل میشن.
به نظر من که بازم نمی ارزه !! چرا که الان ورژنهای که برای کومودو هستن به راحتی سریال براشون پیدا میشه و تبدیل به ورژن پرو میشن.با توجه به اینکه کمودر تو قیمت نسخه پرو حسابی تخفیف داده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ایا ارزش داره نسخه پرو خریداری بشه؟
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
سلام..جواد جان
این مسئله رو از طریق HijackThis پیگیری کنی بهتره ، کومودو به شما نمیگه سیستم آلوده شده یا نه.. با توجه به فالس هایی که داره.
شاد باشی.![]()
سلام
با تشکر از اقای دکتر اسمیت
منظورم این بود که نرم افزار idm بتونه دانلود کنه ولی نتونه سریال نرم افزار رو چک کنه! یا به عبارت دیگه نرم افزار کار کنه ولی دسترسی به نت نداشته باشه
طبق روش این پست پیش بروکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن به آدرسهایی که توی hosts میدی این یکیم اضافه کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام..
اونطوری کار شما بینهایت سخت میشه ، چون باید یکسری دامنه های IDM رو تعریف کنی برای فایروال.. کلا کرک کردن این برنامه از راه فایروال توصیه نمیشه. چرا که کلا ممکنه توانایی دسترسی به نت برای حتی دانلود ها هم از بین بره.
برای کرک کردنش توی پست قبل هم دوستمون بهتون آدرس دادن ، از طریق فایل Host بهترین راه هستش.. توی این پست هم آموزش داده شده :
ضمنا از ایرادهای این روش این هستش که دیگه IDM نمیتونه آپدیت بشه.
موفق باشید.![]()
سلام
من کومودو برای آندروید را میخواهم. تو سایتش پیدا نکردم. راهنمایی کنید که کجای سایتش هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)