تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 406 از 451 اولاول ... 306356396402403404405406407408409410416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,051 به 4,060 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

مرسی از کمک

به نظرت مشکل از کجاست ؟؟؟
    سلام دقیقا نمیدونم ولی احتمال داره از power4Gear Hybrid باشه. امتحان کن از روی dvd درایورهای لپ تاب دوباره این برنامه را نصب کن ببین نتیجه چی میشه؟

2. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد مشکل دونه هایی که توی LCD ظاهر میشه به نظر من مشکل از درایور کارت گرافیکه چون یه مدت ورژن 11-6 رو استفاده مبکردم (64 بیت) و در طول 2 ماه یه بار هم پیش نیومد برام ولی تا به ورژن 11-7 آپدیت کردم باز شروع شد
    با ورژن 11-5 هم همین مشکلو داشتم ولی با 11-4 مشکلی نبود

فرقشون هم این بود که توی این مسیر :
    C:\ATI\Support\11-6_mobility_vista_win7_64_ccc
    برای ورژنهایی که درست کار میکردن یه پوشه بود به اسم درایور ولی بقیه اینو نداشتن
    در واقع اگه با کاتالیست 11-7 یا 11-5 میخواستم برای اولین بار بعد از نصب ویندوز گرافیک رو نصب کنم اصلا گرافیک رو نیشناخت!!!

این حرف رو در مورد 64 بیتی زدم و در مورد 32 بیت اطلاع ندارم
    Last edited by lucky_luke; 25-09-2011 at 13:25.

4. 2 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

در مورد مشکل دونه هایی که توی LCD ظاهر میشه به نظر من مشکل از درایور کارت گرافیکه چون یه مدت ورژن 11-6 رو استفاده مبکردم (64 بیت) و در طول 2 ماه یه بار هم پیش نیومد برام ولی تا به ورژن 11-7 آپدیت کردم باز شروع شد
    با ورژن 11-5 هم همین مشکلو داشتم ولی با 11-4 مشکلی نبود

فرقشون هم این بود که توی این مسیر :
    C:\ATI\Support\11-6_mobility_vista_win7_64_ccc
    برای ورژنهایی که درست کار میکردن یه پوشه بود به اسم درایور ولی بقیه اینو نداشتن
    در واقع اگه با کاتالیست 11-7 یا 11-5 میخواستم برای اولین بار بعد از نصب ویندوز گرافیک رو نصب کنم اصلا گرافیک رو نیشناخت!!!

این حرف رو در مورد 64 بیتی زدم و در مورد 32 بیت اطلاع ندارم
    سلام دوست عزيز من هم همين نظر را دارم و با فرمايش شما صددرصد موافقم چون وقتي ويندوز قبلي را که به 11.5 آپديت کرده بودم دونه ها خيلي کمتر اتفاق ميفتاد ولي وقتي ويندوز را ريکاوري کردم و همون درايور قبلي روش نصب بود اين اتفاق تو فاصله زماني کمتر برام اتفاق ميافتاد تا اينگه دوباره به 11.5 آپديتش کردم و دونه هاي آبي کمتر برام اتفاق پيش مياد. البته ورژن هاي 11.6 و بالاتر را امتحان نکردم ببينم با کدوم ورژن اين مشکل کاملا برطرف ميشه يا نه چون يبار يکي از ورژن هاي بالاتر را نصب کردم آخر نصب خطا داد و نصب نشد و من هم ديگه نصب نکردم و امتحان نکردم ببينم نتيجش چي ميشه.
    راستي دوست عزيز ميشه در مورد اين جملتون ( در واقع اگه با کاتاليست 11-7 يا 11-5 ميخواستم براي اولين بار بعد از نصب ويندوز گرافيک رو نصب کنم اصلا گرافيک رو نيشناخت!!!) واضحتر توضيح بدين چيکارکردين يعني چي که نشناخت ؟ مگه مخصوص اين لپ تاپ نيست چرا نشناخته؟

داره خودمونی میشه f_a_r_i_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یه راه حلی برای این مشکل پیدا کردم که تا حالا خوب جواب داده و یه بارم دیگه نقطه ها نیومده
    زمانی که از اینترنت استفاده می کنم یه plan ساختم که وقتی از اون استفاده می کنم مشکلی پیش نمیاد ولی در مواقع دیگه اون نقطه ها میاد
    تنظیمات این plan اینطوریه
    تو قسمت advanced
    ATI power graphic :Maximize batt life
    processor power management-> system cooling policy :active
    دوستان بی ضحمت امتحان کنن و جوابو بذارن

7. این کاربر از f_a_r_i_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوست عزيز من هم همين نظر را دارم و با فرمايش شما صددرصد موافقم چون وقتي ويندوز قبلي را که به 11.5 آپديت کرده بودم دونه ها خيلي کمتر اتفاق ميفتاد ولي وقتي ويندوز را ريکاوري کردم و همون درايور قبلي روش نصب بود اين اتفاق تو فاصله زماني کمتر برام اتفاق ميافتاد تا اينگه دوباره به 11.5 آپديتش کردم و دونه هاي آبي کمتر برام اتفاق پيش مياد. البته ورژن هاي 11.6 و بالاتر را امتحان نکردم ببينم با کدوم ورژن اين مشکل کاملا برطرف ميشه يا نه چون يبار يکي از ورژن هاي بالاتر را نصب کردم آخر نصب خطا داد و نصب نشد و من هم ديگه نصب نکردم و امتحان نکردم ببينم نتيجش چي ميشه.
    راستي دوست عزيز ميشه در مورد اين جملتون ( در واقع اگه با کاتاليست 11-7 يا 11-5 ميخواستم براي اولين بار بعد از نصب ويندوز گرافيک رو نصب کنم اصلا گرافيک رو نيشناخت!!!) واضحتر توضيح بدين چيکارکردين يعني چي که نشناخت ؟ مگه مخصوص اين لپ تاپ نيست چرا نشناخته؟
    چیزی که ما به عنوان درایور از سایت AMD دانلود میکنیم در واقع فقط درایور نیست و ترکیبیه از چند تا برنامه که فشرده شدن و بصورت یه فایل exe در اومدن
    حالا وقتی ما این فایل رو اجرا میکنیم محتویاتش ( که شامل کاتالیست ، درایور ، ماکروسافت ویژوال 2010 و ... میشه) از حالت فشرده خارج میشن و توی درایو c ذخیره میشن که توی عکس زیر مسیرش مشخصه:
    ورژن های مختلف هر کودوم تو پوشه مربوط به خودشون قرار دارن و محتویات همشون هم مثل عکس زیره:

درایور توی پوشه پکیج قرار داره (توی فولدر pakage یه فولدر دیگه هست به اسم driver با حجم تقریبی 50 مگ)
    بعضی از ورژنها مثل 11-5 64 بیت پوشه driver رو ندارن(نمی دونم چرا) به همین دلیله که من نتونستم بعد از نصب ویندوز کارت گرافیک رو با ورژن 11-5 نصب کنم

در مورد دونه ها هم من با ورژن 11-6 64 بیت توی مدت چند ماه اصلا برام پیش نیومد
    چند روز پیش هم 11-9 نصب کردم باز شروع شد و من هم کاتالیست رو uninstal کردم و اینبار فقط درایور رو نصب کردم و بقیه گزینه ها رو هر کدوم که میشد unmark کردم فعلا که مشکل بر طرف شده و اگه دوباره پیش اومد اینجا اعلام میکنم
    Last edited by lucky_luke; 06-10-2011 at 01:50.

9. 2 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

مدتی هست که وقتی CD رو داخل درایو قرار میدم ، حتی اگر پر باشه و توی کامپیوترهای دیگه به خوبی اجرا بشه ، پیغام خالی بودن و آماده رایت بودن CD نمایش داده میشه.

حتی وقتی یه CD با خود درایو رایت میکنم ، و اون رو برای تست دوباره داخل درایو قرار میدم ، انگار نه انگار که چیزی روی CD ریخته شده.

البته بعضی از CD ها خونده میشه ولی بعضی ها هم نه.

کسی میدونه مشکل از کجاست ؟

11. این کاربر از Mohammad_Asus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام

مدتی هست که وقتی CD رو داخل درایو قرار میدم ، حتی اگر پر باشه و توی کامپیوترهای دیگه به خوبی اجرا بشه ، پیغام خالی بودن و آماده رایت بودن CD نمایش داده میشه.

حتی وقتی یه CD با خود درایو رایت میکنم ، و اون رو برای تست دوباره داخل درایو قرار میدم ، انگار نه انگار که چیزی روی CD ریخته شده.

البته بعضی از CD ها خونده میشه ولی بعضی ها هم نه.

کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
    سلام
    بلوریه ؟

13. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بلوریه ؟
    سلام

آره !

15. این کاربر از Mohammad_Asus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

اکثر درایوهای بلوری n61 به دلایل نامععلوم بعد از مدتی مرض میگیره !
    به نظرم ببرش گارانتی ببین چی میگن،احتمالا کامل برات عوض کنن

داره خودمونی میشه aka_karkas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

الان این درایورو با ارجینال لپتابو مقایسه کردم دیدم تو پوشه پکیج پوشه درایور نیست میشه یکی لینک درست درمون بده به ما نمیدونم چرا انطوریه خود سایت ای ام دی درایورو درست درمون نمیده
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    سلام خدمت همه بچه های گل n61

من یک مشکل خیلی مسخره دارم نمیدونم چی کار کنم اگه کسی نظری داره ممنون می شم
    من درایور و catalyst قبلی رو آنیستال کردم و این رو از ati دانلود کردم 11-2_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl
    حالا مشکل اینه که دفعه اول که آپدیت کردم کلا catalyst نبود نه تسک بار نه تسک منیجر و فایل مونیتورینگ که MOM.EXE هست هم نبود ... خلاصه سرچ کردم فهمیدم که باید از کنترل پنل با خود برنامه ATI Catalyst Install Manager باید express unistall بشه که این کارام کردم اما نشد .....
    بعد یه جا نوشته بود assembly ویندوز باید ati رو حذف کنم از safe mode کردم و دوباره اینو ریختم 11-2_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl حالا تو تسک بار هست CCC اما وقتی می خوام بازش کنم هیچ صفحه ای نمیاد و جالب اینه که MOM.EXE هست CCC.EXE هست و حتی Memory هم استفاده می کنه ... من دیگه کم آوردم گفتم ببینم اینجا کسی می تونه کمکی بکنه واقعا ممنون می شم
    حل شد .

اگه کسی به این مشکل خورد هرچی فایل از ati هست تو app data یا هرجای دیگه رو پاک کنه و بعد safe mode و بعد پوشه ویندوز و Assembly و هر چی کلید با این شماره 90ba9c70f846762e میبینین رو پاک کنید ریبوت کنین و دوباره فایل دانلود شده درایور رو اجرا کنید و مثل من حااااااااااااااااال کنید

سلام ، خیلی وقت پیش من این مشکل رو داشتم حل شد، فقط چیزی که من خودم بهش رسیدم اینه که هیچ فایلی را به جز با این جزییات دان نمی کنم 11-8_mobility_vista_win7_64_dd_ccc که حالا ورژن جدید مثلا اون 8 میشه 9 و یا 32 بیت بخوام 64 می کنم 32 و تو گوگل سرچ می کنم و لینک از خود ati میگیرم و دانلود بی دردسر بدون اینکه تو سایت ati بگردم، حالا من لینک جدیدترین درایور را از خود ati می ذارم برای لپ تاپ خودمون n61jq بفرمایید :

32BIT
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    64BIT
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کافیه ورژن جدید اومد 9 رو بکنی 10،امیدوارم کمکی کرده باشم
    Last edited by aka_karkas; 07-10-2011 at 14:50.

18. 3 کاربر از aka_karkas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •