سلام دقیقا نمیدونم ولی احتمال داره از power4Gear Hybrid باشه. امتحان کن از روی dvd درایورهای لپ تاب دوباره این برنامه را نصب کن ببین نتیجه چی میشه؟
سلام دقیقا نمیدونم ولی احتمال داره از power4Gear Hybrid باشه. امتحان کن از روی dvd درایورهای لپ تاب دوباره این برنامه را نصب کن ببین نتیجه چی میشه؟
در مورد مشکل دونه هایی که توی LCD ظاهر میشه به نظر من مشکل از درایور کارت گرافیکه چون یه مدت ورژن 11-6 رو استفاده مبکردم (64 بیت) و در طول 2 ماه یه بار هم پیش نیومد برام ولی تا به ورژن 11-7 آپدیت کردم باز شروع شد
با ورژن 11-5 هم همین مشکلو داشتم ولی با 11-4 مشکلی نبود
فرقشون هم این بود که توی این مسیر :
C:\ATI\Support\11-6_mobility_vista_win7_64_ccc
برای ورژنهایی که درست کار میکردن یه پوشه بود به اسم درایور ولی بقیه اینو نداشتن
در واقع اگه با کاتالیست 11-7 یا 11-5 میخواستم برای اولین بار بعد از نصب ویندوز گرافیک رو نصب کنم اصلا گرافیک رو نیشناخت!!!
این حرف رو در مورد 64 بیتی زدم و در مورد 32 بیت اطلاع ندارم
Last edited by lucky_luke; 25-09-2011 at 13:25.
سلام دوست عزيز من هم همين نظر را دارم و با فرمايش شما صددرصد موافقم چون وقتي ويندوز قبلي را که به 11.5 آپديت کرده بودم دونه ها خيلي کمتر اتفاق ميفتاد ولي وقتي ويندوز را ريکاوري کردم و همون درايور قبلي روش نصب بود اين اتفاق تو فاصله زماني کمتر برام اتفاق ميافتاد تا اينگه دوباره به 11.5 آپديتش کردم و دونه هاي آبي کمتر برام اتفاق پيش مياد. البته ورژن هاي 11.6 و بالاتر را امتحان نکردم ببينم با کدوم ورژن اين مشکل کاملا برطرف ميشه يا نه چون يبار يکي از ورژن هاي بالاتر را نصب کردم آخر نصب خطا داد و نصب نشد و من هم ديگه نصب نکردم و امتحان نکردم ببينم نتيجش چي ميشه.
راستي دوست عزيز ميشه در مورد اين جملتون ( در واقع اگه با کاتاليست 11-7 يا 11-5 ميخواستم براي اولين بار بعد از نصب ويندوز گرافيک رو نصب کنم اصلا گرافيک رو نيشناخت!!!) واضحتر توضيح بدين چيکارکردين يعني چي که نشناخت ؟ مگه مخصوص اين لپ تاپ نيست چرا نشناخته؟
من یه راه حلی برای این مشکل پیدا کردم که تا حالا خوب جواب داده و یه بارم دیگه نقطه ها نیومده
زمانی که از اینترنت استفاده می کنم یه plan ساختم که وقتی از اون استفاده می کنم مشکلی پیش نمیاد ولی در مواقع دیگه اون نقطه ها میاد
تنظیمات این plan اینطوریه
تو قسمت advanced
ATI power graphic :Maximize batt life
processor power management-> system cooling policy :active
دوستان بی ضحمت امتحان کنن و جوابو بذارن
چیزی که ما به عنوان درایور از سایت AMD دانلود میکنیم در واقع فقط درایور نیست و ترکیبیه از چند تا برنامه که فشرده شدن و بصورت یه فایل exe در اومدن
حالا وقتی ما این فایل رو اجرا میکنیم محتویاتش ( که شامل کاتالیست ، درایور ، ماکروسافت ویژوال 2010 و ... میشه) از حالت فشرده خارج میشن و توی درایو c ذخیره میشن که توی عکس زیر مسیرش مشخصه:
ورژن های مختلف هر کودوم تو پوشه مربوط به خودشون قرار دارن و محتویات همشون هم مثل عکس زیره:
درایور توی پوشه پکیج قرار داره (توی فولدر pakage یه فولدر دیگه هست به اسم driver با حجم تقریبی 50 مگ)
بعضی از ورژنها مثل 11-5 64 بیت پوشه driver رو ندارن(نمی دونم چرا) به همین دلیله که من نتونستم بعد از نصب ویندوز کارت گرافیک رو با ورژن 11-5 نصب کنم
در مورد دونه ها هم من با ورژن 11-6 64 بیت توی مدت چند ماه اصلا برام پیش نیومد
چند روز پیش هم 11-9 نصب کردم باز شروع شد و من هم کاتالیست رو uninstal کردم و اینبار فقط درایور رو نصب کردم و بقیه گزینه ها رو هر کدوم که میشد unmark کردم فعلا که مشکل بر طرف شده و اگه دوباره پیش اومد اینجا اعلام میکنم
Last edited by lucky_luke; 06-10-2011 at 01:50.
سلام
مدتی هست که وقتی CD رو داخل درایو قرار میدم ، حتی اگر پر باشه و توی کامپیوترهای دیگه به خوبی اجرا بشه ، پیغام خالی بودن و آماده رایت بودن CD نمایش داده میشه.
حتی وقتی یه CD با خود درایو رایت میکنم ، و اون رو برای تست دوباره داخل درایو قرار میدم ، انگار نه انگار که چیزی روی CD ریخته شده.
البته بعضی از CD ها خونده میشه ولی بعضی ها هم نه.
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
سلام
بلوریه ؟
![]()
اکثر درایوهای بلوری n61 به دلایل نامععلوم بعد از مدتی مرض میگیره !
به نظرم ببرش گارانتی ببین چی میگن،احتمالا کامل برات عوض کنن
سلام ، خیلی وقت پیش من این مشکل رو داشتم حل شد، فقط چیزی که من خودم بهش رسیدم اینه که هیچ فایلی را به جز با این جزییات دان نمی کنم 11-8_mobility_vista_win7_64_dd_ccc که حالا ورژن جدید مثلا اون 8 میشه 9 و یا 32 بیت بخوام 64 می کنم 32 و تو گوگل سرچ می کنم و لینک از خود ati میگیرم و دانلود بی دردسر بدون اینکه تو سایت ati بگردم، حالا من لینک جدیدترین درایور را از خود ati می ذارم برای لپ تاپ خودمون n61jq بفرمایید :
32BIT64BITکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکافیه ورژن جدید اومد 9 رو بکنی 10،امیدوارم کمکی کرده باشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by aka_karkas; 07-10-2011 at 14:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)