setting > wireless and network < USB setting اونجا بايد mass storage رو انتخاب كني
بلوتوث device رو روشن ميكني ، بلوتوث موبايل هم روشن ميكني فقط بايد از حالت invisable در بياري كه پيدا بشه
اون پايين صفحه موبايل (صفحه بلوتوث) ديوايس اضافه ميشه
setting > wireless and network < USB setting اونجا بايد mass storage رو انتخاب كني
بلوتوث device رو روشن ميكني ، بلوتوث موبايل هم روشن ميكني فقط بايد از حالت invisable در بياري كه پيدا بشه
اون پايين صفحه موبايل (صفحه بلوتوث) ديوايس اضافه ميشه
خدا رو شکر مشکلم حل شد![]()
هربار که می خوام اینرتنت رو فعال کنم یا قطع کنم یا باید دکمه پاور رو نگه دارم و بعد گزینه Data Network Mode
و یا ابنکه برم تو تنظیمات و ....
آیا Widget ای هست که بشه باهاش مستقیم اینترنت گوشی رو فعال یا غیر فعال کرد؟
از Switch Pro استفاده کنید
توی قسمت گرافیک آندروید موبایلستان هست
اونطور که دیدم اونجا عضو هستید شما
این اواخر کسی از دوستان گالکسی اس 8 گیگ گرفته ؟؟ (مشکلی نداره؟؟؟)
الان اینایی که تو بازار هست مشکل سه دکمه ندارن؟؟؟
راستی یه سوال هم داشتم کلا وقتی گوشی رو می خری قبل از این که گوشی و امکاناتشو تست کنی اول این 3 دکمه رو تست کنه مشکلی که نداره ؟؟؟ (یعنی گوشی رو خریدی روشن نکنه اول اون سه دکمه رو تست کنه بعد اگه میکشل نداشت بری سراغ خود امکانات و.... اینجورمشکلی نداره؟؟؟ یا باید اول یه بار گوشی روشن بشه بعد اینو تست کنی
در آخر هم روش خروج از اون قسمت منو 3 دکمه رو می خواستم بدونم (باید باتری رو در بیاری راه دیگه ای نداره؟)
من گرفتم 1 هفته پیش
نه 3 دکمش مشکلی نداشت
آره میتونی اول 3 دکمشو تست کنی
چند ثانیه تو اون حالت کلید پاور رو بگیری اوکی میشه
آقا یه سوال .. شاید تکراری باشه ولی وقت سرچ ندارم
اینایی که پشتش نوشته: MADE BY SAMSUNG
و رو باطریش نوشته : MADE IN KOREA/FINISHED IN CHINA
جنسش درسته؟ رو درب باطری هم نوشته google
? ........ ?
اره درسته و مشکلی نداره فقط اینکه پشتش نوشته گوگل .. به نظر میاد از اونایی هست که در ابتدا موجود بوده چون خیلی وقته بازار پر شده از اونایی که پشتش ادمک اندروید هست. !آقا یه سوال .. شاید تکراری باشه ولی وقت سرچ ندارم
اینایی که پشتش نوشته: MADE BY SAMSUNG
و رو باطریش نوشته : MADE IN KOREA/FINISHED IN CHINA
جنسش درسته؟ رو درب باطری هم نوشته google
کلا .. گلکسی اس با سوپر امولدی تابلو هست !... چین هیچ وقت سوپر امولدی به عمرش نمیبینه . از روی همون قطعه میشه فهمید تقللبی هست یا خیر.
samsung .[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام
من می خوام یه کارت 32 گیگ برا گوشیم بگیرم چی بگیریم خوبه ؟
بعد میشه یه هارد اکسترنال رو به گوشی وصل کرد ؟
san disk ..
toshiba.
فعلا خیر نمیشه هارد یا فلش وصل کرد ! اما بعد از امدن گلکسی اس 2 شاید بشه ! ... باید صبر کنید .. ولی فعلا خیر
سلام
امروز برای یکی از دوستان یه گالکسی اس گرفتم فروشنده اول گفت کره ایه ولی وقتی خواست تحویل بده گفت ویتنامیه!
میشه یه توضیحی بدید باید ساخت کجا باشه؟ چه کشورهایی گالکسی میسازند؟ ویتنامیش اشکالی نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)