تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 406 از 1298 اولاول ... 306356396402403404405406407408409410416456506906 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,051 به 4,060 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

adsltce دائم فقط قصد دفاع از adsl مخابرات رو دارن انشا.. از امروز من میام تبلیغ وایمکس رو میکنم.
    خیلی با سرعت مشترک داره میگیره مخابرات از بیرون. اکثراً کسایی که خیلی بلد نیستن یا استفادشون بسیار کم هست، اون وقت ایشون از این یه عده ی محدود که اینجا هستن هم نمیگذره!

از isp که توی تبلیغش یک کلمه از سرعت صحبت نشده انتظار سرویس های گوناگون نداشته باشین.
    من 2مگ داشتم 230دانلودم بود قبل از عید، بعدش که postpaid شد. دیدم نوشته هرگیگ 2500 هرچقدر گشتم، توسرم زدم، تلفن زدم، دیدم ای بابا، اصلاً خبری از سرعت نیست. یه مدت شد 1مگ بعد شد 512 الانم که استفاده ندارم اما دوستان میگن شده 256 . انشا. بزودی میشه dialup
    Last edited by The Jok3r; 26-01-2012 at 11:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

از isp که توی تبلیغش یک کلمه از سرعت صحبت نشده انتظار سرویس های گوناگون نداشته باشین.
    من 2مگ داشتم 230دانلودم بود قبل از عید، بعدش که postpaid شد. دیدم نوشته هرگیگ 2500 هرچقدر گشتم، توسرم زدم، تلفن زدم، دیدم ای بابا، اصلاً خبری از سرعت نیست. یه مدت شد 1مگ بعد شد 512 الانم که استفاده ندارم اما دوستان میگن شده 256 . انشا. بزودی میشه dialup

اتفاقا باید انتظار سرویس بهتر رو داشت هم نامحدود هم شبانه رایگان
    در مورد سرعت هم انصافا الان موردی نداره! البته چند روز بود کم شده بود
    کی میگه 256 شده نه اینطور نیست الان سرعت خوبه همون حدوداس که شما میگین قبل از عید بوده
    البته همین الان جا داره تا 24 مگ هم بدن.
    به نفع مخابراته با این سرویس حجمی تک نرخی هر چی سرعت بیشتر باشه زودتر حجم تموم میشه!
    Last edited by isfadsl; 27-01-2012 at 00:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام
    آقای adsltce لطفا هر عاملی چه در پنل چه هر سروری که پنل با استفاده از اطلاعات آن ترافیک رو محاسبه می کنه رو چک کنین تا دیگه این مشکلات مشاهده نشه.
    بنده خودم 3 گیگ استفاده کردم بعد در قسمت گزارشات با قسمت مانده تفاوت داشت البته 2 روزه که این اختلاف درست شده.
    گزارش اتصالات هم که با یک روز تاخیر جواب میده.
    البته چیزی که الان درست شده اینه که دیگه ترتیب نمایش در گزارشات بر اساس تاریخ به هم نمیریزه.
    سیستم باید به صورت دقیق محاسبه داشته باشه نه چیزی کم نه زیاد دقیقا همونی که استفاده شده.
    از قبض آنلاین هم دیگه چیزی نگفتین. چی شد؟
    شبانه چی شد؟
    لطفا هر کاری انجام میدین اینجا اعلام کنین.
    میزان اعتبار و گزارش ها باید آنلاین باشه. نه با تاخیر.
    اگه نامحدود میدادن دیگه این مشکلات وجود نداشت.
    دوست عزیز قبلا توضیح دادم راجع به مورد اول

اختلافی که دارید ازش اسم میبرید چقدره؟ مانده ای که شما در پنل میبینید هر 15 دقیقه یکبار به روز میشه

در مورد گزارش اتصالات اینطور نیست باید آنلاین جواب بده اگر تاریخی که وارد میکنید و گزارش اتصالاتش رو نمیبینید بهم بگید ممنون میشم

در مورد قبض آنلاین اولا یک سری کارها و خواسته های مخابرات هستن که باید زودتر از این انجام بشن دوما بسیار بسیار این بخش حساس هست و نمیشه همینجوری دو روزه انجامش داد و بدون تایید تیم تست بره روی سرور

در مورد شبانه هم عرض کردم دست بنده نیست ولی دیروز که پرسیدم گفتند چندین شرکت ( که اسمشونو نمیبرم ولی بچه ها تو همین فروم گفتن ) روی همون سرویس مخابرات دارن اینترنت میدن با مزایای شبانه رایگان و شبانه نیمه رایگان و از اینجور داستان ها. اگر بچه های فروم خواستند اسامیشان و تعرفه های موجودشان را اینجا میزارم، ولی خب هزینه هایی که دریافت میکنند متفاوت با مخابرات هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

امروز رفتم مخابرات ببینم چرا اینترنتم قطع هست بعد بهم گفتن که یک مشکل پیش اومده دارن درستش می کنن یعنی از دو شنبه تا الان .من هم به روتر مخابرات وصل شدم اینجا دیدم بعضی ها هم علاف شدن اینم عکسش که روتر فوق تی پی 8811 هست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اینکه این نشون میده ارتباط روتر مخابرات با سرور قطع هست :

البته این عکس رو دیشب گرفتم .
    Last edited by Behrouz_se60; 26-01-2012 at 12:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اگر بچه های فروم خواستند اسامیشان و تعرفه های موجودشان را اینجا میزارم، ولی خب هزینه هایی که دریافت میکنند متفاوت با مخابرات هست.
    لطفا با تعرفه هاشون بذارید ببینیم اونها چطورن.

---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

امروز رفتم مخابرات ببینم چرا اینترنتم قطع هست بعد بهم گفتن که یک مشکل پیش اومده دارن درستش می کنن یعنی از دو شنبه تا الان .من هم به روتر مخابرات وصل شدم اینجا دیدم بعضی ها هم علاف شدن اینم عکسش که روتر فوق تی پی 8811 هست :

و اینکه این نشون میده ارتباط روتر مخابرات با سرور قطع هست :

البته این عکس رو دیشب گرفتم .

چجوری به روتر مخابرات وصل شدی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز قبلا توضیح دادم راجع به مورد اول

اختلافی که دارید ازش اسم میبرید چقدره؟ مانده ای که شما در پنل میبینید هر 15 دقیقه یکبار به روز میشه

در مورد گزارش اتصالات اینطور نیست باید آنلاین جواب بده اگر تاریخی که وارد میکنید و گزارش اتصالاتش رو نمیبینید بهم بگید ممنون میشم

در مورد قبض آنلاین اولا یک سری کارها و خواسته های مخابرات هستن که باید زودتر از این انجام بشن دوما بسیار بسیار این بخش حساس هست و نمیشه همینجوری دو روزه انجامش داد و بدون تایید تیم تست بره روی سرور

شما هم که هرچی آدم میگه قبول دار نمیشین!
    ببینید دو سه روز قبل وقتی مانده میگرفتیم و بعد در گزارش کارکرد دانلود و آپلود رو جمع میکردیم یه اختلاف 2. گیگ داشت که الان درست شده.
    میدونم مانده تقریبا آنلاینه.

ولی دوست عزیز گزارش اتصالات آنلاین نیست.
    همین چند دقیقه قبل امتحان کردم . گزارش کارکرد که تا ارتباط رو قطع و وصل کردم امروز رو حساب کرد.
    گزارش اتصال اصلا امروز رو نشون نمیده.
    لطفا نفرمایید cach مرورگر رو پاک کن چون من همیشه این کار رو انجام میدم.

لطفا عکسهای زیر رو ببینید متوجه منظورم میشید.

راستی یه چیز دیگه هم هست!
    تو قسمت پرداخت ها و شارژها وقتی جزئیات شارژ آنلاین رو میزنیم دو بار نشون میده
    ولی تو قبضها درسته یک بار نشون میده.
    مثلا من فقط یک بار 2600 شارژ آنلاین زدم الان که جزئیات رو میارم دوبار نشونش میده و میزنه 5400 !
    بعد در قسمت جزئیات پرداخت هم تا میزنی ارور میده و از سیستم میندازه بیرون دوباره باید login بشیم
    Last edited by isfadsl; 26-01-2012 at 15:34.

7. 2 کاربر از isfadsl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خوب گفتم یادتون نره!
    با تشکر
    Last edited by isfadsl; 26-01-2012 at 17:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شما هم که هرچی آدم میگه قبول دار نمیشین!
    ببینید دو سه روز قبل وقتی مانده میگرفتیم و بعد در گزارش کارکرد دانلود و آپلود رو جمع میکردیم یه اختلاف 2. گیگ داشت که الان درست شده.
    میدونم مانده تقریبا آنلاینه.

ولی دوست عزیز گزارش اتصالات آنلاین نیست.
    همین چند دقیقه قبل امتحان کردم . گزارش کارکرد که تا ارتباط رو قطع و وصل کردم امروز رو حساب کرد.
    گزارش اتصال اصلا امروز رو نشون نمیده.
    لطفا نفرمایید cach مرورگر رو پاک کن چون من همیشه این کار رو انجام میدم.

لطفا عکسهای زیر رو ببینید متوجه منظورم میشید.

راستی یه چیز دیگه هم هست!
    تو قسمت پرداخت ها و شارژها وقتی جزئیات شارژ آنلاین رو میزنیم دو بار نشون میده
    ولی تو قبضها درسته یک بار نشون میده.
    مثلا من فقط یک بار 2600 شارژ آنلاین زدم الان که جزئیات رو میارم دوبار نشونش میده و میزنه 5400 !
    بعد در قسمت جزئیات پرداخت هم تا میزنی ارور میده و از سیستم میندازه بیرون دوباره باید login بشیم

دوست عزیز من کی گفتم قبول ندارم؟

گفتم نشونی و مشخصات بده تا اگر مشکلی هست درستش کنم،
    بله حق با شماست گویا نمایش اتصال روز جاری درست نیست،چشم گزارش میدم درستش کنند.

اون اختلاف گیگ رو من متوجه نشدم مشکلی بوده که برطرف شده؟الان دیگه مشکل نداره؟

در مورد جزئیات هم بله قبلا لطف کردید اطلاع دادید منم گزارش دادم تا شنبه آخر وقت درست میشه.

ممنون

10. 2 کاربر از adsltce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پست قبلی و رو یکی رفته بود آب تو آب کرده بود پاک شد ولی تکرار می کنم:
    من دیروز تولد 1 سالگیم بود.
    و این فوضولی ها به شما نیمده که من چند سالمه.حالا دوباره برین چیز کاری کنین بگین پستم رو پاک کنن
    کوچولوی یکساله ی عزیز.اول اینکه تولدت مبارک
    دوم اینکه اینجا قانون داره و باید طبق قانون رفتار کنی عزیزمهر پستی که توش بی ادبی کنی پاک می شه
    امیدوارم هر چه زودتر بزرگ بشی و بری مدرسه تا تربیتت کنند
    موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز من کی گفتم قبول ندارم؟

گفتم نشونی و مشخصات بده تا اگر مشکلی هست درستش کنم،
    بله حق با شماست گویا نمایش اتصال روز جاری درست نیست،چشم گزارش میدم درستش کنند.

اون اختلاف گیگ رو من متوجه نشدم مشکلی بوده که برطرف شده؟الان دیگه مشکل نداره؟

در مورد جزئیات هم بله قبلا لطف کردید اطلاع دادید منم گزارش دادم تا شنبه آخر وقت درست میشه.

ممنون
    گزارش اتصالات را می فرمودین!

اختلاف به این صورت بود که کل گیگ خریده شده مشخصه درسته بعد مانده هم مشخصه پس وقتی گیگ خریده شده رو از مانده کم کنیم باید با گیگ مصرف شده در گزارش کارکرد برابر باشد (البته در بازه زمانی یکسان)
    که چند روز پیش یه 2. اختلاف داشت الان چند بار تست کردم درست شده. (البته لازم به ذکر است که تا وصل شدم بدون صفحه اضافی سریع مانده رو گرفتم تا مصرف فعلی رو لحاظ نکنه)

پس قبلا گفتم. خواهش می کنم

منم هم همین رو میگم شما پیگیری هایی که می کنید رو اینجا بفرمایید که مثلا فلان مورد را اطلاع دادم تا فلان موقع درست میشه که ما هم متوجه پیگیری های شما بشیم
    آیا نمودار مصرف آنلاین رو هم میشه گذاشت؟ اگه امکانش هست این مورد رو هم قرار بدین که لحظه به لحظه مصرف را گزارش بده تا کاربرها بتونن میزان مصرف رو دقیقا کنترل کنن.

البته اگه نامحدود هم بدن دیگه نیازی به اینها نیست(اینو به مخابرات اصفهان میگم )

با تشکر.
    Last edited by isfadsl; 27-01-2012 at 00:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •