تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 406 از 1291 اولاول ... 306356396402403404405406407408409410416456506906 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,051 به 4,060 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها راستی اخیرا دیدین توی ecare یه چیزی اضافه شده به اسم سرویس خط به خط ؟ ..... می دونین چیه؟ .. من طبق فضولی هام فکر کنم مثل موبایل هاش این امکان رو گذاشته که بشه اعتبار به یه وایمکس دیگه منتقل کرد. یعنی از یه شناسه به یه شناسه دیگه اعتبار واریز کرد ..... نظر شما ها هم همینه؟؟؟!

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

پنج شنبه در خواست سرویس دادم می خواستم امروز به یکی هدیه بدم اما اصلا خبری نشده اپراتور هم از ساعت 10 تا حالا هر چی می گیرم کسی جواب نمی ده... سر.یس خودم 1 روزه تحویل دادن اما این یکی 3 روز شده حالا چه کار کنم ....

داره خودمونی میشه lilietttt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من می خواستم وایمکس ایرانسل بگیرم تو خود سایتش یه نقشه گذاشته بود ( برای پوشش وایمکس تو تهران ) که خونه ی ما تو منطقه ی قرمز قرار داره . ولی چند تا از همسایه هامون وایمکس گرفتن ! حالا به نظر شما من بگیرم یا نه ؟
    در ضمن با gprs ایرانسل که همیشه مشکل داشتم ، حالا این وایمکس به آنتن دهی گوشی ها هم مربوط میشه ؟ راستی اون هایی که دارن از ایرانسل راضی هستن ؟
    شما سفارش بده اونا خودشون دوبار بررسی می کنن اگه تو خونه تن کار نکنه نمی دن اگرم بدن بعد از سه روز اگه راضی نبودی پس میگیرن پولتم میدن! وایمکس به گوشی ها ربطی نداره منم الان دارم و ازش راضیم!

داره خودمونی میشه lilietttt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان میشه بگین این عددایی که اینجا نوشته دقیقا چیه؟! سرویس وایمکس ایرانسل 128 اعتباری پایه هستش این ولی به نظرم سرعت دانلودش افتضاحه!

DL: 21.85Mb
    UL: 3.93MB
    اینو توی صفحه ی connection manager اش می نویسه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

یه اتفاق جالب تو ایرانسل: (البته میشه بهش چیز دیگه هم گفت)
    من مشترک طرح 3 ماهه نامحدود 512 با مودم رایگان بودم که آخر تیر تموم میشه. قصد داشتم از 512 پایه استفاده کنم چون همین الانش با کلی دانلود شده 4.7 گیگ!!!! و مصرفم کمه
    اما امروز با شماره 09351000000 به من زنگ زدن که طرح شما داره تموم میشه ! 3 ماهه 512 نامحدود میخواین یا 1 ماهه نامحدود؟
    گفتم خودم انتخاب کردم 1 ماهه پایه!
    گفت نمیشه باید ماه بعد هم تعرفه قبلی رو داشته باشید. پرسیدم کجا چنین چیزی قید شده؟
    طرف گفت نه مدلش همینه! آخرش هم به زور 512 با 1 ماه نامحدود گفت برات ثبت میکنم و باید 61 هزار تومن پول ناقابل بی زبون رو بدم به این ها
    حالا شما به این چی میگین؟
    ما بهش نمیگیم دزدی اما میگیم تو پاچه کردن
    به 707 هم زنگ زدم از همه جا بی خبر میگه نمیدونم چرا طرح تعرفه ات مجاز به عوض کردن نیست اما خیالت راحت باشه چنین چیزی نیست!!!!!
    واقعا آدم حیرت میکنه از این همه نظم و انضباط
    نه عزیز مشکل از شما بوده
    به منم همینو گفتن چون منم 6 ماهم آخر تیر تموم میشه و میخوام از مراد 1 مگ بگیرم همین حرفو زدن که یک ماه باید 512 نامحدود بگیری بعد بری رو 1 مگ ولی من انقدر بهشون زنگ زدم و آخر سر هم زدم به سیم آخر گفتم باشه 512 نامحدود شارژ کنید ولی من پول به حساب نمیریزم که زنه گفت باشه ببینم چی کار میتونم بکنم روز بعد هم زنگ زدن گفتن اگر تا 28 نتونستین تغییر تعرفه بدین زنگ بزنین ما براتون درست کنیم

6. 2 کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    به نظر شما بهترين روش پرداخت چيه؟
    چون من امروز ثبت نام كردم و تا فردا(بيست و ششم) تاريخ زده براي تخفيف به مناسبت نيمه شعبان.ممنون ميشم از راهنماييتون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان میشه بگین این عددایی که اینجا نوشته دقیقا چیه؟! سرویس وایمکس ایرانسل 128 اعتباری پایه هستش این ولی به نظرم سرعت دانلودش افتضاحه!

DL: 21.85Mb
    UL: 3.93MB
    اینو توی صفحه ی connection manager اش می نویسه!
    خوب اینا مقدار مصرفته دیگه از زمانی که کانکت شدی
    البته توجه کن که هر بار که دیسکانکت و کانکت بشی اینا صفر میشه و دوباره کنتور میندازه

9. این کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

کسانی که ثبت نام میکنن حواسشون باشه که از طریق کارت شارژ ایرانسل پر داخت کنن مثلا 3 تا شارژ 20 تومانی و یکی 10 تومانی.
    اگه برین بانک 24 ساعت طول میکشه پول بره به حساب ایرانسل.
    راستی اگه با کارت شارژ پرداخت میکنین باید بعد هر پرداخت از سایت خارج بشین و دوباره بعد 5 دقیقه وارد بشین و پرداخت بعدی را انجام دهید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه سوال:
    در تنظیمات مودم قسمت WiMAX Status پارامترDownload Data Rate معنیش چیه؟؟
    یعنی حداکثر دانلودی که می تونه انجام بشه؟ یا دانلودی که تو اون لحظه داره انجام میشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

-پینگ و سرعتش اگر دو مگش رو بگیرم خوب خواهد بود یا مثل موبایلش بدرد نمیخوره و قطعی و کندی داره ؟ آخه الان شاتل مثل توپ داره کار میکنه فقط چون نقل مکان میکنم اونجا شاتل سرویس نداره.
    - آیا امواج وایمکس که من ۲۴ ساعت کار میکنم برام ضرر داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •