تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 406 از 472 اولاول ... 306356396402403404405406407408409410416456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,051 به 4,060 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

آقا ما آخر نفهمیدیم شمع باید پایه بلند بخریم یا پایه کوتاه!!!!!گپ شمع رو هم هر کس یه عددی میگه. از 1 تا 0.75 متغیر. لطفا کسایی که شمع رو تعویض کردن اطلاعات دقیق بدن.

چند جا هم خوندم تمام شمع های NGK که در ایران به فروش میرن تقلبی هستن و قیمت ایریدیوم حدود 170 -180 هزار تومنه.
    (( شمع های اتولایتی که آپکو به قیمت 163 تومن گذاشته به نظرتون چطورن؟ ))
    کلا واسه خرید شمع گیج شدم.
    Last edited by mohamadamin77; 19-06-2015 at 20:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام خدمت EF7 دار ها !
    عرضم به خدمت شما که من امروز توی نمایندگی و به دلیل مشکل کپ کردن توی شتاب اولیه داشتم یه چیزی متوجه شدم که خیلی عجیب بود برام! برقکار نمایندگی بعد از یکی دو دقیقه صحبت با مسئول نمایندگی ازم خواست برم باهاش و کاپوت یه دنا صفر رو برام زد بالا و گفت چیزی که اینجا میبینی رو با ماشین خودت مقایسه کن ببین متوجه میشی یا نه. اول یکم گیج شدم که منظورش چیه بعد متوجه شدم به به باز هم شاهکار بومی سازی دسته گل به آب داده. تمام قطعات برقی دنا مارک Bosch آلمان بودن در حالی که قطعات برقی من شامل ecu، منیفولد و دریچه گاز همگی مارک مسخره crouse هستن و به این دلیل هست که سورن مشکل کپ کردن داره چون قطعاتی که باید روش باشه نیست. گفتم من 44 میلیون نداشتم برم دنا بخرم شرکت شما موظفه بهترین قطعات رو روی ماشین بذاره حالا که موتور دنا و سورن یکی هست میخواین تفاوتشو این طوری به مردم بچپونید؟؟ حالا که من 8 میلیون نداشتم بیشتر بدم باید ماشینم این طوری باشه آخه این انصافه؟ من اول فکر میکردم این 8 میلیون اضافه برا قیافه و یه سری آپشن (مثلا آپشن) هست نه اینکه این پول درست بودن قطعات زیر کاپوت هم هست!!! جالبه که گفتن راهی نداره درست شدنش و باید یا باهاش بسازی یا بری ecu خام کنی برنامه ef7 های قدیمی رو بهش بدی که ایموبیلایزرت میپره یا وایسی ببینی برنامه میاد براش یا نه!!! این قدر زورم گرفت مخصوصا وقتی فهمیدم دنا این مشکلو نداره و فقط سورن این طوریه! الانم دارم با عصبانیت کامل این پستو میذارم ببخشید که نگارشم مناسب نبود فقط امیدوارم به زودیِ زود این شرکت مسخره ورشکست بشه بره پی کارش.

3. 4 کاربر از M.Amorous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام خدمت EF7 دار ها !
    عرضم به خدمت شما که من امروز توی نمایندگی و به دلیل مشکل کپ کردن توی شتاب اولیه داشتم یه چیزی متوجه شدم که خیلی عجیب بود برام! برقکار نمایندگی بعد از یکی دو دقیقه صحبت با مسئول نمایندگی ازم خواست برم باهاش و کاپوت یه دنا صفر رو برام زد بالا و گفت چیزی که اینجا میبینی رو با ماشین خودت مقایسه کن ببین متوجه میشی یا نه. اول یکم گیج شدم که منظورش چیه بعد متوجه شدم به به باز هم شاهکار بومی سازی دسته گل به آب داده. تمام قطعات برقی دنا مارک Bosch آلمان بودن در حالی که قطعات برقی من شامل ecu، منیفولد و دریچه گاز همگی مارک مسخره crouse هستن و به این دلیل هست که سورن مشکل کپ کردن داره چون قطعاتی که باید روش باشه نیست. گفتم من 44 میلیون نداشتم برم دنا بخرم شرکت شما موظفه بهترین قطعات رو روی ماشین بذاره حالا که موتور دنا و سورن یکی هست میخواین تفاوتشو این طوری به مردم بچپونید؟؟ حالا که من 8 میلیون نداشتم بیشتر بدم باید ماشینم این طوری باشه آخه این انصافه؟ من اول فکر میکردم این 8 میلیون اضافه برا قیافه و یه سری آپشن (مثلا آپشن) هست نه اینکه این پول درست بودن قطعات زیر کاپوت هم هست!!! جالبه که گفتن راهی نداره درست شدنش و باید یا باهاش بسازی یا بری ecu خام کنی برنامه ef7 های قدیمی رو بهش بدی که ایموبیلایزرت میپره یا وایسی ببینی برنامه میاد براش یا نه!!! این قدر زورم گرفت مخصوصا وقتی فهمیدم دنا این مشکلو نداره و فقط سورن این طوریه! الانم دارم با عصبانیت کامل این پستو میذارم ببخشید که نگارشم مناسب نبود فقط امیدوارم به زودیِ زود این شرکت مسخره ورشکست بشه بره پی کارش.
    من LX EF7 دوگانه تحویل آبان 93 دارم ولی رگلاتور گاز و غیره بوش هستن. من هم اون اویل وقتی رو دست انداز معکوس میدادم ماشین کله میکرد که با تعویض روغن تا حد بسیار زیادی درست شد. حالا نمیدونم مشکل شما هم مثل منه یا چیز دیگه است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام خدمت EF7 دار ها !
    منظرتون ازکپ کردن چیه؟
    اگه منظرتن گاز خردن نامنظم تو شتاب بالا هست منم این مشکل دارم. گاز خوردنه با نوسان هستش!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    دور موتور من هم پرش داره ولی تو دیاگ چیزی نشون نمیده منم زیاد بهش پیله نمیکنم. هر چی پیله کنی بدتر میشه.
    یعنی نامنظم و نوسان دار گاز می خوره؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شمع های فابریکی ماشین رو بندازین دور!!

اقدامات جهت رفع صدای ناهنجار موتور و لرزش اتاق:

1-تعویض ها شمع ها با نوع سوزنی: این کار امروز با خرید شمع ngk سوزنی و تعویض با شمع های آشغال فابریک انجام گرفت!!واقعا از لحظه استارت تغییر رو میشد احساس کرد....شتاب خیلی بهتر شد و اون صدای ناهنجار هنگام پایین اومدن دور موتور به صدای قابل تحمل و دلنشین تر تبدیل شد!!
    پ.ن: صدای موتور سمندهای گازسوز به هیچ عنوان قابل رفع نیست!!اما با تعویض شمع ها تا 80 درصد اون رو قابل تحمل کنید....
    2-تعویض دسته موتور(زیر باطری): با تعویض شمع ها مشکل لرزش اتاق هنگام حرکت هنوز وجود داره!!این کار رو باید بزارم توی برنامه و دسته موتور رو با مدل 206 ی تعویض کنم!!
    3-اصلاح مسیر هوا:از طریق تغییر در مخزن فیلتر هوا....بعضی از دوستان انجام دادن و نتیجه گرفتن!!!اینکار رو باید بزارم برای مرحله آخر!!و در صورت عدم نتیجه گیری از مورد دو
    ......................
    طبق معمول اکثر سمند ها ماشین من هم روغن ریزی از درپوش سنسور داشت که امروز نمایندگی با باز کردن و دور انداختن واشر فابریک درپوش و تفلون پیچی به همراه چسب آب بندی مشکل رو برطرف کرد....کلا نیم ساعت زمان بردش!!

در حال حاظر مشکل اصلی من با ماشین لرزش اتاق و عدم ریگلاژ درب ها هست!!البته شاید از نظر شما مشکل محسوب نشه!!
    اگه جواب گرفتی به منم اطلاع بده همشهری. زمانی که در موتور میفته و توی دور متور پایین کلا یه لرزش خفیف میفته تو ماشین. واسه شما هم همینه؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    بنده هفته پیش یه دستگاه سمند پایه گاز سوز با موتور EF7 ثبت نام کردم (تحویل 30 روزه) با وبگردی به یه سری اطلاعات متناقض رسیدم که می خوام سوالاتمو اینجا از دوستان بپرسم:
    1- آیا کیفیت مدل 94 از این مدل بازهم دارای ایراداتی هست که تو بعضی سال ها بهش اشاره شده؟
    2- با توجه به اینکه بالن گاز این مدل 75 لیتری شده (قبلا 100 بوده) چند کیلومتر به طور متوسط میشه باهاش طی کرد؟ (شهر و جاده)
    3- دیروز اس ام اس اومد که پرونده شما به واحد فروش رفت، یعنی چقدر طول میکشه تا تحویل اتومبیل؟
    4- دوستانی که خودروی ام وی ام 530 رو هم تجربشو داشتن لطفا مقایسه کیفیت و راحتی سرنشین رو لطف کنن

ممنون از وقتی که اختصاص می دید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

وقتی ماشین درجاست عقربه دور موتور بین 0.8 تا 1 نوسان داره.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام خدمت EF7 دار ها !
    قاطعانه میگم که طرف چرت و پرت گفته
    مشکل کپ اولیه را تمامی محصولاتی که با موتور ملی ارایه شدن دارند و سورن و سمند و دنا هیچ تفاوتی ندارند منتها در بعضی بیشتر و در بعضی کمتر
    کافی هست به تاپیک های دنا در فروم های تخصصی خودرو سر بزنید و جویای احوال بشید
    شما می تونید تاثیر این به اصطلاح کپ را تا حدودی کمتر کنید ولی اصلا قابل حل نیست
    اول اینکه از روغن های سبک استفاده کنید ترجیحا گرانروی 5W-40 زیادم لازم نیست هزینه های بالا کنید همین روغن های ایرانی بسیار خوب جواب میدن
    دوم اینکه شمع ها را با نمون های سوزنی تعویض کنید مثلا دوستانی که شمع تورچ چینی(همونی که فابریک روی خودرو نصب هست) را با سری BKR6EIX از NGK تعویض کردن رضایت نسبی داشتند از کاهش کپ اول حرکت
    سوم اینکه نوع بنزین را تغییر بدین
    مثلا اکثرا از بنزین سوپر استفاده می کنند و رضایت دارند ولی به شخصه اصلا خودم وقتی بنزین سوپر به این ماشین می زنم موترو بسیار بد کار می کنه
    چهارم اصلاح مسیر ورود هوا به فیلتر هست که باز هم یکسری از دوستان انجام دادن و رضایت داشتن
    و در آخر اینکه در فشار دادن به پدال گاز بیشتر دقت کنید و زمان شروع حرکت به یکباره تمام پدال را فشار ندین
    ذکر این نکته هم ضروری هست که این کپ کردن در دنده ی یک و دو در هوای گرم بسیار بیشتر خودش را نشون میده
    ضمن اینکه منی فولد فلزی با پلاستیکی تفاوتی نداره چون در حال حاضر بسیاری از خودرو های روز دنیا از منیفولد پلاستیکی استفاده می کنند
    خودم هیچکدوم از موارد بالا را انجام ندادم وچندان هم باهاش مشکلی ندارم و دارم به اصطلاح باهاش میسازم

11. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام خدمت EF7 دار ها !
    8 میل بیشتر رو هم بدی باز هم مشکل داری، کدوم نمایندگی رفتی، من توی یک ماه گذشته حدودا 5 بار مرکزی شرق رفتم، اینقدر دنا تا الان ندیده بودم، پر بود بینشون مشکلات سخت افزاری (گیرباکس و موتور و غیره منظورم) تا نرم افزاری که مشخصه باگ های فراوانی نرم افزار ماشین داره، باور کن هیچ فرقی نداره وقتی وزیر صنعت (اگه اشتباه نگم مربوط به دو ماه پیش بود یا بیشتر) بر میگرده در طی یک گزارش گسترده به دولت گزارش میده براساس تحقیقات صورت گرفته صنعت خودرو کشور انحصاری نیست دیگه حتی 0.000000000000001 درصد هم انتظار ورشکستی این خودروساز ها رو نداشته باش، به دلائل خیلی پیچیده اقتصادی امنیتی و سیاسی که واقعا جای بحثش حداقل اینجا نیست
    فقط دل آدم می سوره از این همه فرصت سوزی از چیزهای عجیب و غریبی به نام خودرو مثل وانت پراید یا وانت آریسان یا تیبا 2، جالبی قضیه هم میل خرید بالای خود ما به عنوان مصرف کننده هست چاره ای نداریم، انحصار مطلق همین میشه، حرص خوردن من و شما و از بین رفتن و هدر رفتن ثروت و سرمایه ملی

منظرتون ازکپ کردن چیه؟
    اگه منظرتن گاز خردن نامنظم تو شتاب بالا هست منم این مشکل دارم. گاز خوردنه با نوسان هستش!!!!
    من متوجه نشدم دقیقا مشکل شما
    چیزی که برای من به وجود میاد که ظاهرا معروف هست به کپ، در شروع حرکت وقتی کلاچ رو رها می کنید و گاز میدین برای 2 تا 3 ثانیه موتور به فشار وارد شده به دریچه گاز پاسخ نمیده و یا در تعویض دنده یک به دو باز هم موتور جا می مونه، خیلی حالت جالبی داره مخصوصا که من دوست دارم موتور را با آسفالت آشنا کنم فقط به خاطر مدیر عامل عزیز ایران خودرو وقتی دچار این حالت میشم از اینکه موتور رو شاید خوب نتونم با آسفالت آشنا کنم ناراحت میشم
    دوستان راه های زیادی رو پیشنهاد دادن، تعویض شمع و خیلی کارهای دیگه به شخصه هیچ کدوم رو امتحان نکردم به نظرم (نظر شخصی) مشکل کمی پیچیده تر هستش شاید با یک سری راهکار بهتر بشه ولی یا مشکل در کامپیوتر مرکزی هستش، یا در برنامه های کامپیوتر باگ بزرگی وجود داره یا شاید کل سیستم برق دچار یک نقص خاص هستش (چون تخصص ندارم بیشتر نظر نمیدم)
    سلام به همه دوستان
    بنده هفته پیش یه دستگاه سمند پایه گاز سوز با موتور EF7 ثبت نام کردم (تحویل 30 روزه) با وبگردی به یه سری اطلاعات متناقض رسیدم که می خوام سوالاتمو اینجا از دوستان بپرسم:
    1- آیا کیفیت مدل 94 از این مدل بازهم دارای ایراداتی هست که تو بعضی سال ها بهش اشاره شده؟
    2- با توجه به اینکه بالن گاز این مدل 75 لیتری شده (قبلا 100 بوده) چند کیلومتر به طور متوسط میشه باهاش طی کرد؟ (شهر و جاده)
    3- دیروز اس ام اس اومد که پرونده شما به واحد فروش رفت، یعنی چقدر طول میکشه تا تحویل اتومبیل؟
    4- دوستانی که خودروی ام وی ام 530 رو هم تجربشو داشتن لطفا مقایسه کیفیت و راحتی سرنشین رو لطف کنن

ممنون از وقتی که اختصاص می دید
    1- من از یکی از بچه ها که سورن کلاس 11 گرفته شنیدم که مشکل روغن ریزی داره، به شخصه اعتقاد دارم خیلی تغییر خاصی توی کشور و صنعت خودرو اتفاق نیوفتاده که معجزه خاصی توی کیفیت خودرو رخ بده، همون رویه شانسی بودن صنعت خودرو همچنان با برچا هستش، از هر ده تا صفر تا خوب در میاد(در کل دوست خوبم نارحت نباش و اصلا فکر خودت رو خراب نکن، امیدارم یک باکیفیتش برات دربیاد)
    3- هنوز فاکتور نشده مونده حالا، ولی مثل اینکه امسال تحویلا به روزه
    4- من نداشتم، ولی چون سورن خیلی اذیتم کرده زد به سرم برم چینی بگیرم، 530 دقیق اطلاعی ندام (بد ازش نشنیدم) بیشتر راجع به لیفان 620 و J5 تحقیق کردم، ولی چیزی که باعث شد نگیرم:
    1- بودجه نداشتم
    2- بازار دست دوم مبهم
    3- وضعیت خدمات فنی و تامین قطعات (توجه داشته باشید که من و خیلی دیگه از دوستان سر کیفیت و تعمیرات و قطعات با خودروسازان وطنی مشکل دارن دیگه چینی جات یماند)

13. 3 کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •