شمع های فابریکی ماشین رو بندازین دور!!
اقدامات جهت رفع صدای ناهنجار موتور و لرزش اتاق:
1-تعویض ها شمع ها با نوع سوزنی: این کار امروز با خرید شمع ngk سوزنی و تعویض با شمع های آشغال فابریک انجام گرفت!!واقعا از لحظه استارت تغییر رو میشد احساس کرد....شتاب خیلی بهتر شد و اون صدای ناهنجار هنگام پایین اومدن دور موتور به صدای قابل تحمل و دلنشین تر تبدیل شد!!
پ.ن: صدای موتور سمندهای گازسوز به هیچ عنوان قابل رفع نیست!!اما با تعویض شمع ها تا 80 درصد اون رو قابل تحمل کنید....
2-تعویض دسته موتور(زیر باطری): با تعویض شمع ها مشکل لرزش اتاق هنگام حرکت هنوز وجود داره!!این کار رو باید بزارم توی برنامه و دسته موتور رو با مدل 206 ی تعویض کنم!!
3-اصلاح مسیر هوا:از طریق تغییر در مخزن فیلتر هوا....بعضی از دوستان انجام دادن و نتیجه گرفتن!!!اینکار رو باید بزارم برای مرحله آخر!!و در صورت عدم نتیجه گیری از مورد دو
......................
طبق معمول اکثر سمند ها ماشین من هم روغن ریزی از درپوش سنسور داشت که امروز نمایندگی با باز کردن و دور انداختن واشر فابریک درپوش و تفلون پیچی به همراه چسب آب بندی مشکل رو برطرف کرد....کلا نیم ساعت زمان بردش!!
در حال حاظر مشکل اصلی من با ماشین لرزش اتاق و عدم ریگلاژ درب ها هست!!البته شاید از نظر شما مشکل محسوب نشه!!