منم دقيقا" مشكلم همينه، ولي دوستان جواب نمي دن !
تو تاپيك خودش دوستان ازش شاكين؛ موندم اينو بگيرم يا DV6 2300.
منم دقيقا" مشكلم همينه، ولي دوستان جواب نمي دن !
تو تاپيك خودش دوستان ازش شاكين؛ موندم اينو بگيرم يا DV6 2300.
1 نوت بوک تا 1300 واسه بازی میخام
از سری G ایسوس چیزی تو این رنج پیدا میشه ؟ مثلاً G60J
اگر همون مدلیه که کارت 5730 روشه ، از لحاظ بازی تقریبا مناسبه ،الان توی بنچمارکش دیدم، بازی های battlefield : bad company 2 ، modern warfare 2 ، NFS shift و FEAR 2 رو روی تنظیمات high با فریم ریت خیلی مطلوب اجرا کرده. این بنچمارکشه :
قیمت این لپ تاپ چنده ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
biostar جان ,نقل قولمو توی صفحه 403 میشه یه نگاه بهش بندازی؟
plZ
سلام شهاب جان![]()
حسن هستم![]()
یکی از آشناهای من میخاد تا 1300 یه لپتاپ واسه بازی بگیره ... من بهش همین N61J رو پیشنهاد دادم که 5730 روش هست
ولی فهمیدم که سری G ایسوس واسه بازی بهتر هستن ... تا این رنج چیز مناسبی گیر میاد ؟ مثلاً G60 ؟
دوستان به غیر از N61Ja به نظر شما کدوم مدل برای بازی بهتر هست؟
در ضمن سری Gaming لپ تاپ های Asus تو ایران گیر می یاد. فکر کنم سری Gaming بهتر باشه چون تو فیلم تبلیغاتیش دیدم که خیلی خوب هوا را خارج می کنه و مشکل دمایی عمرا داشته باشه.
من ام اس ای دیدم سری گیمینگ تمام بازی ها رو جواب میده
ولی یه خورده گرون تره
من اون کانفیگی که بهت گفتم رو حدود 1700 به بالا حساب کن..
تا اونجا که می دونم این مدل در ایران نیست ..
اگر هم میگی مدل کانفیگ پایینش رو در بازار دیدی ، خوب ایجوری که مدل هایی مثل N5010 از دل که خیلی خیلی به صرفه تر هست ...........
کلا روی هیچ نوت بوکی برای گیم حساب باز نکنید...
همون مدل های سری game از ایسوس هم می گید ، دمای آنها تا حدی میرسه که عمر دراز مدت نوت بوک را به شدت کاهش میده....
کلا نوت بوک گیم بیستر از 3 سال عمر نخواهد کرد...
مثلا در مدل G73 از ایسوس ... دمای پردازنده به حدود 82 درجه و دمای پردازنده گرافیکی به حدود 92 درجه میرسه که کم نیست .
سلااااام . خوبی ؟؟؟ والا من لپ تاپ باز نیستم خودم ، تازه چون میخوام بخرم دارم میگردم. قیمت هارم ندارم بدبختی،اما راجع به کارت های خوب برای بازی میدونم .کارت های مناسب برای بازی روی لپ تاپ به ترتیب 5850 ، 5650 ، 4670 ، GT 335M و GT 320M هستند . حالا شما دیگه خودت پیدا کن پرتقال فروش رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)