تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 406 از 628 اولاول ... 306356396402403404405406407408409410416456506 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,051 به 4,060 از 6278

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | B | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 600 هزار تومان و 1 میلیون تومان

داره خودمونی میشه نيما7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    دور از خونه یه جای افتضاح :(

پيش فرض

واقعآ كه بابا همين G62 رو دوتا از بچه هاي همين سايت خريدن عين چي ازش كار ميكشن اصلآ هم مشكل داغ كردن ندارن خيلي هم راضي هستن بعدشم الان كدوم برند گارانتي معتبر داره كه هي به اچ پي بند ميكنن به حرف بازاري جماعت اعتماد نكن چون ميخوان جنس خودشونو بفروشن هراز جور چرت و پرت ميسازن كه تو دل مردم رو خالي كنن اون مدلn52jv هم خوبه فقط يكم گرونه و سنگين حدودآ 3 كيلو گرمه كانفيگ core i5 دو مدل داره كه فرقشون توي بلو_ري هست در كل اگه وزنش رو ميتوني تحمل كني و از نظر بودجه مشكلي نداري خوبه من 1200 قيمت دارم كه البته ارزون تر ميتوني گير بياري سوني هم همش داره پول برندش رو ميخوره همچين تحفه اي هم نيست

داره خودمونی میشه Zharfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

يه لپتاپ Acer 5742 سي پي يو ci3 و گرافيك G420M 1GB به قيمت 800 تومن پيدا كردم ولي تنها اشكالي كه داره رنگش قرمزه.
    به نظرتون همينو بخرم يا صبر كنم تا سازگار دوباره جنس بياره؟ آخه الان سازگار هيچي موجودي نداره. لپتاپ هاي جديد كه بياد با 820 تومن ميتونم يه رنگ مشكي رو بخرم يا گرونتر از الان ميشه؟ يا ارزونتر ميشه؟

3. این کاربر از Zharfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت

پيش فرض

يه لپتاپ Acer 5742 سي پي يو ci3 و گرافيك G420M 1GB به قيمت 800 تومن پيدا كردم ولي تنها اشكالي كه داره رنگش قرمزه.
    به نظرتون همينو بخرم يا صبر كنم تا سازگار دوباره جنس بياره؟ آخه الان سازگار هيچي موجودي نداره. لپتاپ هاي جديد كه بياد با 820 تومن ميتونم يه رنگ مشكي رو بخرم يا گرونتر از الان ميشه؟ يا ارزونتر ميشه؟
    اگه بخواي روي يه بازار قانون مند حساب كني بايد قيمت بيا پايين اما اينجا هيچ حسابي تو كار بازارش نيست قرمز هم كه بايد قشنگ باشه ولي من 5742 رو تا الان نديدم

5. این کاربر از نيما7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    یزد - میبد

پيش فرض

سلام
    من با 700 هزار تومان چند پیشنهاد بهم داده شده توسط دوستان همین سایت
    dell 5010-x
    hp g62 a11se
    acer 5741
    حال میخام بدونم من اگه بخام با این سیستم بازی کنم با همین انتخاب ها میتونم یا نه اگه بله با چه کیفیتی مثلا بازی need for speed یا بازی های دیگه رو میشه با کیفیت بازی کرد چون از چند تا مغازه دار که پرسیدم میگفتن چون کارت گرافیکش آنبرد هست قدرت چندانی نداره نظر تخصصی شما در این رابطه چیه
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    راستی نظرتون درباره fujitsu 530 با همین قیمت 700 تومن چیه

دوستان دیگه نظری ندارن

داره خودمونی میشه Zharfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگه بخواي روي يه بازار قانون مند حساب كني بايد قيمت بيا پايين اما اينجا هيچ حسابي تو كار بازارش نيست قرمز هم كه بايد قشنگ باشه ولي من 5742 رو تا الان نديدم
    قرمزش خيلي قرمزه و تو ذوق ميزنه.دارم ديوونه ميشم.واقعا نمي دونم چيكار كنم.

دوستان دیگه نظری ندارن
    del 5010 رو پسر خالم داره.كيفيت صفحه نمايشش خيلي پايينه و از كنار صفحه تاريك ديده ميشه.مشكل ديگش اينه كه رد انگشت خيلي روي بدنه ميمونه و خيلي اذيت ميكنه.
    فكر كنم اين مدل hp كارت گرافيگش خيلي ضعيفه و كلان با كارت گرافيگ خوب قيمت hp بالاي يك ميليون و صد هزار تومنه.
    َAcer 5742 من خودم تصميم دارم بگيرم كه از 5741 جديدتره و كانفيگش cpu : ci3 و vga : g420m 1gb هست.قيمتش تقريبا 820 تومن هست.5742 و 5741 مشكلي كه دارن صفحه از ديد عمودي يعني از بالاي صفحه نمايش تاريك ديده ميشه.مشكلي كه 5742 داره ولي 5741 نداره اينه كه Speaker اين لپتاپ mono هست ولي 5741 استريو هست.ولي 5742 گرافيكش جديدتره از 5741.
    در حال حاضر هم تو بازار 5742 پيدا نميكني و بايد تا هفته بعد صبر كني

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

همین خوبه. اما نباید انتظار زیادی ازش داشته باشه.
    واسه اجرا شدن هم باید از بچه هایی که نت بوک دارن بپرسی
    (اجرا شدن که اجرا میشه اما چطوری اجرا شدنش مهمه)

اگر هم مثل آیپد میخواد سامسونگ P1000 Galaxy Tab هست.

1-ابعاد 11.98*120.45*190.9 ميلي متري و وزن 380 گرم
    2-پشتيباني چهاربانده از GSM و سه بانده از 3G ، پشتيباني از HSDPA با سرعت 7.2 مگابيت بر ثانيه و HSUPA با سرعت 5.76 مگابيت بر ثانيه
    3-قابليت کار به عنوان يک تلفن همراه مبتني بر GSM
    4-صفحه نمايش لمسي خازني با ابعاد 7 اينچ و قابليت تفکيک 16 ميليون رنگ ، پشتيباني از رزولوشن (WSVGA (600 x 1024 ،تکنولوژِي Gorilla Glass
    5-سيستم عامل Android 2.2 به همراه رابط کاربري سفارشي سازي شده TouchWiz 3.0
    6-پردازنده Cortex A8 Hummingbird با سرعت 1 گيگاهرتز
    7-شتاب دهنده گرافيکي PowerVR SGX540
    8-اختصاص 512 مگابايت حافظه RAM
    9-دوربين 3.2 مگاپيکسل مجهز به فوکوس خودکار و فلاش LED،قابليت تشخيص لبخند و برچسب گذاري جغرافيايي Geotagging
    10-ضبط ويديويي (D1 (720 x 480 با سرعت 30 فريم بر ثانيه
    11-پشتيباني از Wi-Fi b/g/n
    12-گيرنده GPS به همراه قابليت A-Gps، قطب نماي ديجيتال
    13-حافظه داخلي 16 گيگابايت،پشتيباني از کارت حافظه microSD تا 32 گيگابايت
    14-پشتيباني از فرمت هاي ويديويي DivX/XviD ، قابليت پخش فيلم هاي FullHD
    15-سنسور شتاب سنج ، محدود کننده نور و ژيرو
    16-ورودي استاندارد جک 3.5 ميلي متري
    17-کانکتـــور 30 پين و بلوتوث استريو v3.0
    18-ويرايشگر فايل هاي Office
    19-دوربين دوم جهت برقراري تماس هاي تصويري
    20-قابليت پيشگويي متن Swype
    21-پشتيباني از Adobe Flash Player 10.1
    22-اسپيکرهاي استريو
    23-باتري 4000 ميلي آمپري Li-Ion
    24-کيفيت صداي فوق العاده

فتوشاپ آندرویدی هم اومده
    واحد خبر mobile.ir : کمپانی ادوبی سیستمز برنامه جدید فتوشاپ مخصوص سیستم عامل اندروید را معرفی نمود. این برنامه به کاربران این امکان را می دهد که از طریق گوشی موبایل خود به ویرایش عکس هایشان پرداخته و به کلکسیون عکس های آنلاین خود بر روی Photoshop.com دسترسی یابند.

نه این صفحه نمایشش خیلی کوچیکه ! گفتم از 10 اینچ کمتر نشه چون میخواد با عکس و ویرایشش با فوتوشاپ زیاد کار کنه ! خودمم یک ساعتی با این Galaxy Tab کار کرده ام . سی پی یو و رمش ضعیفه ! به درد کار این نمیخوره ! قیمتشم یک تومنه ! اون فوتوشاپ اندرویید رو هم که فرمودید الان رو Galaxy S ام دارم , خیلی ضعیفه در مقابل فوتوشاپی که رو ویندوز دیدید , کار چندانی باهاش نمیشه کرد ! که با توجه با اندرویدی هایی که تا الان اومده وتوجه به کانفیگشون نبایدم همچین انتظاری داشت . آبجیم یک لپ تاپ کوچیک با سی پی یو 3 گیگا هرتز تک هسته ای میخواد مثلا که صفحه نمایشش لمسی باشه و سیستم عاملش ویندوز و قیمتش دور و بر 700 تومن اونقدر گشتم , پیدا نکردم , دیگه قانعش کردم باید لپ تاپ ساده بخره منتها کوچیک و اون اندازه ای که میپسنده , تاپیکش رو هم زدم

ازتون تشکر میکنم بابت راهنمایی تون دوست عزیز , مرسی

بازم دوستان پیشنهادی داشتن در مورد Tablet با مشخصات بالا حتما مدلش رو ذکر کنن خوشحال میشم
    Last edited by Atropates; 30-11-2010 at 20:38.

پروفشنال irainian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

دوستان یک لپ تاپ برای یکی از دوستام میخوام حدود 900 تومن فقط cpu براش خیلی مهمه و نیز برای اینترنت نمونه خوبی باشه
    ترجیحا hp و dell یا تو این مایه ها باشه چون asus و sony مدل خوب ندارن تو این رنج

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان یک لپ تاپ برای یکی از دوستام میخوام حدود 900 تومن فقط cpu براش خیلی مهمه و نیز برای اینترنت نمونه خوبی باشه
    ترجیحا hp و dell یا تو این مایه ها باشه چون asus و sony مدل خوب ندارن تو این رنج
    DELL INSPIRON 5010
    CORE I5 450 2.4 up 2.66/
    4 GB/
    500 GB/
    15.6 LED/
    ATI 5470 (1024 MB)
    950

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت

پيش فرض

قرمزش خيلي قرمزه و تو ذوق ميزنه.دارم ديوونه ميشم.واقعا نمي دونم چيكار
    o0o0o0o0HHH Take it easy honey چه عجله اي داري حالا از من ميشنوي صبر كن وقتي پارت جديد بياد به اوني كه ميخواي ميرسي 50 تومن گرونتر ارزشش رو داره

12. این کاربر از نيما7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نه این صفحه نمایشش خیلی کوچیکه ! گفتم از 10 اینچ کمتر نشه چون میخواد با عکس و ویرایشش با فوتوشاپ زیاد کار کنه ! خودمم یک ساعتی با این Galaxy Tab کار کرده ام . سی پی یو و رمش ضعیفه ! به درد کار این نمیخوره ! قیمتشم یک تومنه ! اون فوتوشاپ اندرویید رو هم که فرمودید الان رو Galaxy S ام دارم , خیلی ضعیفه در مقابل فوتوشاپی که رو ویندوز دیدید , کار چندانی باهاش نمیشه کرد ! که با توجه با اندرویدی هایی که تا الان اومده وتوجه به کانفیگشون نبایدم همچین انتظاری داشت . آبجیم یک لپ تاپ کوچیک با سی پی یو 3 گیگا هرتز تک هسته ای میخواد مثلا که صفحه نمایشش لمسی باشه و سیستم عاملش ویندوز و قیمتش دور و بر 700 تومن اونقدر گشتم , پیدا نکردم , دیگه قانعش کردم باید لپ تاپ ساده بخره منتها کوچیک و اون اندازه ای که میپسنده , تاپیکش رو هم زدم

ازتون تشکر میکنم بابت راهنمایی تون دوست عزیز , مرسی

بازم دوستان پیشنهادی داشتن در مورد Tablet با مشخصات بالا حتما مدلش رو ذکر کنن خوشحال میشم
    خواهش
    آخه تو اون پست گفته بودی چیزی شبیه آیپد میخواد من گلکسی رو پیشنهاد دادم. مشخصاتش از ایپد مثل اینکه قویتره

به آجیت بگو دوره تک هسته ای تموم شده. قبلا سی پی یو آتلون 3500 تک هسته ای با فرکانس 3000 مگاهرتز داشتم الان از سی پی یو AMD V120 که cpu نت بوکه هم ضعیفتره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لپ تاپ Acer Aspire 5738PG هست صفحه نمایش لمسی داره اما تو ایران فکر نکنم موجود باشه. 5745pg هم تازه اومده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •