حالا شما چرا اون رشته رو ول کردی اومدی روانشناسی بخونی؟ خیلی تعجب کردم!!!
در مورد تجویز دارو کلا مبنای کار روان شناسان بر اینه که حتی الامکان بدون دارو سلامتی فرد بهش برگرده این یکی از تفاوتهای مهم یک روانشناس بالینی و روانپزشک هست
حالا شما چرا اون رشته رو ول کردی اومدی روانشناسی بخونی؟ خیلی تعجب کردم!!!
در مورد تجویز دارو کلا مبنای کار روان شناسان بر اینه که حتی الامکان بدون دارو سلامتی فرد بهش برگرده این یکی از تفاوتهای مهم یک روانشناس بالینی و روانپزشک هست
قطعا مهندسی شیمی
اگر عنوان های دانشگاهها رو برداریم باید بگیم بازار کار برای یک مهندس شیمی بیشتر فراهمه تا یک لیسانس فیزیک البته در صورتی که پیدا کردن کار برای شما مهم باشه هرچند ممکنه توی بعضی از محیط ها کار برای یک مهندس شیمی خانم کمی سخت باشه
در مورد فیزیک درسته که دانشگاهش خوبه ولی کسی که فیزیک میخونه برای این که کار مناسبی پیدا کنه باید تا دکترا ادامه تحصیل بده چون حتی با فوق هم کار چندانی پیدا نمی کنی گذشته از اون که شنیدم ولی مطمئن نیستم که کسانی توی مقاطع بالای فیزیک تحصیل می کنن به خاطر تح*ریم هست*ه ای برای گرفتن ویزای خیلی از کشورها مشکل دارن(البته فقط شنیدم ولی اینکه راست هست یا نه؟ نمیدونم)
بچه ها یه سوال وقتی تو غیرانتفاعی بخونی تو مدرکش میزنن که غیرانتفاعیه؟؟؟؟؟؟
برای یکی از دوستامم میپرسم : کاردانیشم میزنن که غیرانتفاعیه؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه برای یکی از دوستامه...
ایشون یه دختره سراسریش رو کاردانی معماری غیرانتفاعیه آبا قزوین قبولیده
آزادشم کاردانی معماری دماوند
کدوم بهتره بره؟؟؟؟؟؟![]()
من تو سراسری مهندسی برق کنترل غیرانتفاعی البرز قزوین قبول شدم
تو آزادم مهندسی برق قدرت تهران جنوب.......به نظر شما کدوم بهتره ؟
البته خودم دلم به سمت دانشگاه آزاد میره......
بگید نظراتونو![]()
سوال: پیش نیاز که تو کارنامه بود یعنی چی؟
توی بعضی قسمت های جدول جلوی پیش نیاز ستاره زده بود
اگه اینجوریه چرا اینقد پذیرش دانشجوش بالاست؟![]()
Last edited by *Necromancer; 09-09-2010 at 05:43.
سلام
این کارنامه ی منه. میخواستم ببینم با این تراز و درصدا توی انتخاب رشته جدید واسه پاره وقت رشته آی تی جایی اطراف تهران قبول میشم.
سوال بعدی اینکه جواب این انتخاب رشته جدید کی میاد.
اصلا دانشگاه آزاد حرفی درباره این انتخاب رشته زده؟
چک میشه
پول هم میشه
باهاتون راه میان
چون فوقش 2 ماه عد میخوان پول رو بگیرن
---------------------------
پیش نیاز دروسی هستند که در دانشگاه غیرانتفاعی و دانشگاه ازاد باید دروسی مثل ریاضی پیش یا فیزیک پیش
یا زبان پیش یا عربی پیش یا شیمی پیش یا حتی در دانشگاه ازاد فارسی پیش هم هستش رو نسبت به رشته تون
در کنار درس در کارنامه ستاره زده رو انتخاب واحد کنید و در دانشگاه موظف به گذراندن هستید.
همه این درس ها 2 واحدی هستند هر وقت خواستید می توانید انتخاب واحد کنید .
ببینید اینکه گفتم 280 هزارتومان می دهند این هنوز بهترین حالتش هستش که طرف شانس بیاره
همین رو پیشنهاد بدهند.
در بعضی جاها 220 هزارتومان رو به زور می دهند .
بله . دانشگاه ازاد و یا هر دانشگاهی ظرفیت پر می شود اما عده ای فقط برای خوش گذرانی
و عمر خودشون رو تلف کنند می ایند . شما فعلا ندید پس حرف بنده رو درک نمی کنید .
الان دانشگاه ازاد کلاس های کاردانی هم پر می شود . دلیل فقط برای خوش گذرانی کوتاه مدت
و اینکه شخصی بگوید من هم دارم می روم دانشگاه .
و به دانشگاه می روند تا یکی رو پیدا می کنند تا لیلی و مجنون بازی در اوردند و در اخر هم مشرط بشوند.
بعضی دختر خانوم ها یه مدرک پیام نور دارند یه مدرک ازاد همینطور فقط مدرک توخالی و بی ارزش می گیرند.
یعنی ای نرو زیر 33 درصد زدید.
و باید پیش اون درس رو بگذرونید.
یک درس 2 واحدی می باشد.
و مثل بقیه درس ها سر کلاس میرید و وامتحان میدید.
دوستان کسی میدونه دانشگاه آزاد الان ترمی چند واسه مهندسی برق در میاد؟
یکی از دوستان آزاد برق تو شهرش قبول شده و دولتی شبانه لرستان برق میخواد ببینه کدوم هزینش کمتره براش با توجه به اینکه شهرش اصفهان هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)