تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 406 از 1024 اولاول ... 306356396402403404405406407408409410416456506906 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,051 به 4,060 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چه ها كسايي كه كنكور سراسري رياضي ميدن ولي هنوز سال سوم هستن تحت چه شرايطي ميتونن برن دانشگاه ؟ اگه كارداني قبول شده باشن يا كارشناسي شبانه قبول شده باشن ميتونن ثبت نام كنن ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بچه ها ميخواستم بدونم از اين درسها چندتا سوال مياد توي كنكور رياضي ؟

زبان فارسي 2 و 3 ؛ زبان انگليسي 3 ؛ شيمي 2 ؛ جبر و احتمال ؛ هندسه 2

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من منتظر جواب دوستان هستم
    کد که تغییری نمیکنه ولی سال چاپش مهمه
    من الان درگیر این سوالم
    یه سوال دوستان ایا کتاب های سال 87 پیش دانشگاهی تجربی با 88 تغییری داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

سلام دوستان. تو كانون ميشه همزمان دو تا رشته آزمون داد ؟؟ يعني من كه تجربي ام هم آزمون تجربي بدم هم آزمون هاي زبان. اگه ميشه زمان بندي آزمون چجوري ميشه ؟؟ يعني بايد اول تجربي رو بدم بعد زبان رو يا روزاش فرق ميكنه ؟؟

هزينه ثبت نام براي گزوه آزمايشي زبان چقدره ؟؟ (حدودا ).

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

من منتظر جواب دوستان هستم
    کد که تغییری نمیکنه ولی سال چاپش مهمه
    من الان درگیر این سوالم
    یه سوال دوستان ایا کتاب های سال 87 پیش دانشگاهی تجربی با 88 تغییری داره؟
    نه هيچ تغييري نكرده. فقط شيمي پيش تجربي چاپ 87 و 88 يه تغييرات جزئي دارن. مثلا اون چهار مرحله ي جذب H توسط اتن و تبديل اون به راديكال اتيل و اتان به كمك كاتاليزگر تو كتاب چاپ 88 اصلاح شده و اسم مراحل رو تغيير دادن.
    بقيه كتاب ها هم تا اونجايي كه من ميدونم تغيير نكرده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام . میشه خواهش یکی بگه برای اینکه موقع درس خوندن خوابمون نبره چکار میتونیم بکنیم ؟؟ این قهوه هم زیاد پیشنهاد خوبی نیست اگر زیاد بخوری (یعنی به مدت طولانی) معده رو داغون میکنه
    کسی را ه حل دیگری داره ؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

سلام . میشه خواهش یکی بگه برای اینکه موقع درس خوندن خوابمون نبره چکار میتونیم بکنیم ؟؟ این قهوه هم زیاد پیشنهاد خوبی نیست اگر زیاد بخوری (یعنی به مدت طولانی) معده رو داغون میکنه
    به نظر من بهتره شب ها برای درس خوندن بیدار نمونید ، همون قدر که برای امتحان به معلومات نیاز داریم ، همونقدر هم به انرژی نیاز داریم ، به نظرم بی خوابی موقع شب بازده هی رو کاهش میده ، یعنی کمیت مطالعه زیاد میشه ولی کیفیتش کم میشه ...
    بهتره وقت رو می زون کرد و سعی کرد که از حداکثر وقت توی روز استفاده کرد و شب خوابید ( حد اقل 7 یا 8 ساعت ) ، اینطوری اگه 2 ساعت درس بخونید بهتر نتیجه میده تا با بیخوابی 4 ساعت یا 5 ساعت بخونید ...

ولی اگه منظورت اینه که موقع روز هم توی مطالعه خواب میاد سراغ آدم ، به نظرم کمی عوض کردن فضای مطالعه می تونه کمک کنه ، مثلا اگه توی اتاق می خونی ، بعد از نیم ساعت یا 1 ساعت مطالعه حدود 10 یا 15 دقیقه از اون محیط خارج شو و برو توی هوای آزاد ، این طوری یک انرژی تازه ای می گیری ...
    نکته ی مهم دیگه در مورد خواب و کسالت موقع مطالعه تغذیه هست ، مثلا خوردن میوه هنگام مطالعه یا خوردن مثلا بادوم که B12 داره ، توی شادابی کمک می کنه ، مخصوصا بادام و یا میوه هایی مثل پرتقال که سریع تاثیر می زارن ...

البته راه های دیگه ای هم مثل خوردن چای یا همونطور که خودت هم گفتی قهوه و ... هست که البته در دراز مدت ضرر داره ، البته چای زیاد نمی تونه ضرر داشته باشه ، شاید خوردن یک استکان چای ثبل یا بین مطالعه بتونه کمک کنه ...

موفق باشی ...

8. 5 کاربر از Mahmood_N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

یه پیشنهاد داشتم ...
    دیدم ، یکی از دوستان تراز کسایی که توی آزمونهای قلم چی شرکت کردن رو اینجا گذاشت و در واقع یه رده بندی انجام شد ، این کار خیلی خوبه و باعث ایجاد انگیزه میشه ...
    اگر دوستان موافق هستن در مورد گزینه ی 2 و آزمون سنجش هم همین کار رو انجام بدیم ...

نظرتون چیه ؟!
    Last edited by Mahmood_N; 18-11-2009 at 10:20.

10. 3 کاربر از Mahmood_N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mosbatekonkoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض درس خواندن فعال

شب که به هیچ عنوان نباید زیاد بیدار بمونی.اگه منظورت بعدازظهره،چاره اش اینه که سرعت مطالعه ات یکنواخت نباشه.یه مثال می زنم.آیا روزایی که مثلا ساعت 5 بعدازظهر امتحان داشتی هم،یکی دو ساعت قبلش باز هم خواب آلود بودی؟اون موقع چون که می خوای تا امتحان تمتم کنی درست رو،یکجایی رو که بلد نیستی می خونی،چند خط بعدش رو که بلدی با سرعت رد میشی،دوباره یه جا رو یواش میخونی....و همین موجب میشه یه مطالعه ی فعال داشته باشی

12. این کاربر از mosbatekonkoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

ما یک آشنایی داشتیم در سال پیش دانشگاهی ساعت 3 که از مدرسه می اومد تا ساعت 10 میگرفت میخوابید بعد از ساعت 10 تا 5 درس میخوند و یکی دوساعت بعد میخوبید و میرفت مدرسه.
    برق تهران قبول شد.

14. این کاربر از yusef بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •