چرا پیغام خصوصی! بگو ما هم بدونیم![]()
چرا پیغام خصوصی! بگو ما هم بدونیم![]()
-با توجه به قيمت گزينه خوبيه اگر بتونيد ex400 تهيه كنيد ميشه گفت گزينه هم قيمت وتا حدودي (البته خيلي كم) انتخاب بهتري هست
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
-خوب طراحي و ديزاين سليقه اي هست
-مدل مشابه داره منتها توي ايران نمياد C6000 كه مشابه c650 ال سي دي هاست
-با توجه به اينكه سامي رو ميپسندين من C6900 رو توي رنج قيمتي شما بهترين ميدونم
-كنتراست خوب -كيفيت قابل قبول.امكانات خوب
-كلا همه سري هاي ال اي دي سري 6 به بالا همين طراحي رو دارند
-ميتونيد c650 رو هم در نظر بگيرين در صورتيكه ال سي دي ميپسندين
-اگر برند ديگه اي رو ميخواين هم گزينه هاي خوبي وجود داره
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
خوب توي 3d كه قاعدتا vt20 بهترين گزينه هست بخاطر crosstalk كمتر ووضوح حركتي بيشتر
-منتها در غير صورتيكه طبق رويو ها lx9500 ميتونه بهترين گزينه ممكن باشه
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
-مطمئنا مربوط به تنظيمات خروجي و يا كابل هست كه به نظر من از تنظيمات خروجي رسيورتون هست
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
-در 3d پلاسماها بهترين هستند به دلايلي كه مربوط ميشه به نوع تكنولوژي اونها
-بعد هم lx9500 بهترين گزينه ميتونه باشه در led هاي بازار
-توصيه من اين هست الان سراغ 3d ها نرين
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
-به نظر من با توجه به سورس هايي كه در دسترس عموم هست v20 گزينه بهتري هست
-چه از نظر كنتراست -بلك لول -مصرف انرژي -پردازنده قويتر و...
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
-در مورد اول متاسفانه پلاسماها توي اين اندازه ها توليد نميشن
ميتونيد سراغ c650 سامي ex500 سوني ld650 ال جي برين
-در مورد دوم كه فقط كيفيت تصوير : v20 بهترين گزينه ممكن هست
-در مورد سوم هم عزيز سري هاي پايين تر برندها ميتونند گزينه هاي شما باشند : سري هاي 4و 5 سامي و Ex/bx400 سوني و lg ld470 ال جي
سلام
امروز رفتم برای قیمت گرفتن چند مدل که قراره از بانه بیارم دیدم LED LG 5400 به سایز 47 اینچ رو نمایندگیش داره میده 1360 !!!
معایب این مدل در مقایسه با C695 سامسونگ چیه ؟!
ممنون
t_tanhayam عزیز سلام
راهنمایی میخواستم در مورد خرید یک فروند ال یی دی 40 اینچ مدل سی 6900
خودتان که 46 اینچ این مدل را خریدید از کجا و با چه تضمینی از شان گرفتید
لطفا موارد لازم را گوشزد بفرمایید وچنانچه خارج از قوانین سایت است pm بفرستید
با تشکر از شما
صفحه 403
سونی ها بعد از چند سالی ابری نمیشن؟
نظرتون راجب V20 چیه؟
edge led ها به طور كلي معايب خودشون رو دارند مخصوصا در قياس با يكي از بهترين ال سي دي هاي بازار مثل C650
يكنواخت نبودن نوردهي -مشكل ابري شدن -صداي ضعيف - بلك لول كمتر
و نداشتن امكاناتي مشابه به c650
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
-متوجه منظورتون نميشم Clouding Effect مشكلي هست كه edge lit ها دارند بخاطر سيستم نوردهي شون
و ربطي به برند نداره در همه برندها وجود داره كم يا زياد اون هم از روز اول
-v20 ميتونه بهترين گزينه باشه از نظر كيفيت تصوير و مخصوصا براي افرادي كه گيم و يا فوتبال ميبينند و به وضوح حركتي بيشتري نياز دارند
سلام دوستان.
میشه یکم درمورد lg le7600 توضیح بدین.تو سایت lg مدل 7500 داره.فرقی با هم دارند؟
کیفیت تصویرش چطوره؟
آیا تمام LED هست ؟
قابلیت خاصی داره؟
نسبت به EX700 sony چطوره؟
راست میگن تو ایران مونتاژ میشه؟
تورنج قیمت 1.700 ارزش خرید داره؟
t_tanhayam عزیز سلام
لطفا پست شماره 4063 را ببینید
منتظر جواب شما هستم
-دوستان اين تفاوت ها در اسم گذاري مربوط به ايران ميشه توي همه برندها تقريبا وجود داره
نگران تفاوت نباشيد يك مدل هستند
-خوب توي رنج قيمتي خودش گزينه خوبيه منتها از نظر من ex700/710 ميتونه گزينه هاي بهتري باشه
-در خيلي از برندها مونتاژ داخل داريم منتها مونتاژ به معناي توليد نيست اينقدر ذهنتون رو به اين مسائل معطوف نكنيد
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
-خوب من بدون گارانتي تهيه كردم تضميني وجود نداره فقط ما سالم بايد تحويل بگيريد و اينكه ايا پس فرداش كار ميكنه يا نه معلوم نيست به هر صورت ريسك داره
pm رو چك كنيد
با سلام
دوستان یک راهنمایی برای خرید تلوزیون سامسونگ برای من هم بکنند من میخواهم یک تلوزیون ال ای دی یا ال سی دی بگیرم تا 1500 هم میخواهم هزینه کنم حالا کمی بالا یا پائین زیاد فرقی نمیکنه ولی راستش گیج شدم مثل اینکه سری 6900 هم از شانس ما نایاب شد حالا به نظر شما چه مدلی بگیرم یا منتظر بشم
با تشکر
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)