يه پوشه به نام demo tweak هست تو همونه
يه پوشه به نام demo tweak هست تو همونه
دوست عزیز من نمیدونم شما چطوری میگی حرفه ای هستی اما هنوز متوجه عادی ترین مسائل بازی توی این دمو هم نشدی ؟
خیلیها از بازی نقد مینویسن اما کسی به نقدشون توجهی نمیکنه اما شما میگین از اولی که این تاپیک ایجاد شده پیگیر هستین پس لازمه عناصر مختلف بازیو بیشتر مورد بررسی قرار بدیم .
میشه بفر مایین منظور شما از جنگل بی قانون چیه یعنی چی همه سرشونو میندازن جلو یک ضربه به توپ میزنن پس اون همه استراتژیها و برنامه های تاکتیکی توی گیم پلن بازی و همینطور کارتهای بازیکنان برای چیه ؟ اگه نمیتونید از این برنامه ها استفاده کنید بگین من دقیقشو براتون توضیح بدم و بصورت عملی تاثیرشو در بازی با گرفتن فیلم از بازی بهتون نشون بدم.شبیه یه جنگل بی قانون که همه سرشونو میندازن جلو یه ضربه به توپ می زنن.
در این دو مورد من کاملا با شما موافقم اما این هم باید گفته بشه کسانیکه کد ریویوو رو بازی کردن میگن اشتباهات واضح دروازه بان ها خیلی کمتر شده اگه دوست داشتی من آدرس این نقل قولها رو به شما میدم یکی از اونها یک ژورنالیست در انگلیسه و یکی دیگه از کاربران رابط در کونامی .داور بعضی وقتا فجیعترین خطاها رو نمی گیره . دروازه بان که قربونش برم از همه خنگتر یه کارایی می کنه که ادم می مونه بخنده یا گریه کنه .
به هر حال همین تغییراتی که در انیمیشن بازی داده شده بازیو بسیار نرم تر از نسخه قبل کرده و حال و هوای تازه ای بهش داده و همین انیمیشن های جدید که به چشم هم نمیان بازیو تا حدودی از حالت رباتیک بودنش خارج کرده . اینو شما در نظر بگیر این سال اولیه که کونامی از تکنیک موشن کپچر داره استفاده میکنه و داره یک دستی به انیمیشن های بازی میکشه اصلا منطقی نیست همین سال اول انتظار معجزه ازش داشته باشیم همین فیفا میدونی الان چند ساله استفاده از این تکنیکو شروع کرده و الان به اینجا رسیده. مهم اینه که این فرایند شروع شده و مطمئنا سالهای بعد به مرور شاهد پیشرفت در اون خواهیم بود . اما من یک انتقاد از کونامی دارم و اونم اینه که این کار رو باید خیلی زودتر از اینها شروع میکرد نه امسال که تازه از خواب بیدار شده .اقای seabas خالق این بازی تو مصاحبه اش با videogamer گفته بود که بازی چیزی در حدود 300 تا انیمیشن جدید خواهد داشت حالا که نگاه می کنم می بینم همه ی اون انیمیشن هایی که می گفت دقیقا همون قبلیا هستن با این تفاوت که این بار نرم تر از گذشته کار شدن ! اونایی هم که کاملا جدید هستن اکثرا مربوط به واکنش بازیکنا بعد از خطا یا گل هستن .
صدای تماشاچیان از دو بخش تشکیل شده یک بخش سرودها و همخوانیها که بهش میگن چنت . چنتها به نظر من اصلا قشنگ نیستن البته این مساله سلیقه ایه اینو هم بگم این امکان در بازی وجود داره که هر گیمری بنا به سلیقه خوش میتونه چنت مورد نظرشون به بازی ایمپورت کنه .صدای تماشاچیا این بار بهتر شده اما کاملا هماهنگ با جو بازی نیست و خیلی هم تکراری هستش . البته به هر حال اینبار حداقل اسم تیم محبوبشون رو می تونن صدا بزن . .
بخش دوم واکنشهای تماشاگران نسبت به اتفاقات درون زمینه که اتفاقا این مورد خیلی طبیعی تر و واقعی تر از نسخه قبل شده اگه یادتون باشه توی نسخه 6 این بازی هم به همین شکل بود . شما در زمان گل زدن تیم , یا گل خوردن , یا ایجاد موقعیت گل , یا صاحب توپ شدن تیم میهمان و موارد دیگه به واکنش تماشاگرا دقت کنید متوجه منظور من خواهید شد .
ببینید دوست من همیشه در نسخه دمو بازیها باگهای بسیار زیادی وجود داره که در نسخه نهایی برطرف میشن این یک مساله بسیار معمول در دنیای بازیهای کامپیوتریه .باگ از سرتاسر بازی میریزه بیرون چیزی به اسم collision detection تو بازی اصلا وجود نداره و بدن و سر و دست بازیکنا به شکل مضحکی دائما تو همدیگه فرو میره. تو یه صحنه اش سه تا بازیکن کامل رفتن تو شکم رینا دروازبان لیورپول !
درمورد سیستم تشخیص برخورد بازیکنان منم با شما کاملا موافقم که توی این دمو واقعا غیر قابله تحمله و باید کونامی به فکر یک موتور جدید باشه که قابلیت on the fly رو داشته باشه در نسخه نهایی این مساله بهتر میشه اما کاملا برطرف نمیشه تقریبا شبیه نسخه 2009 خواهد بود .
اگه شما این مساله رو توی بازیهای اکشن بررسی کنید میبینید توی بقیه بازیها هم این مساله وجود داره ( البته نه در این حد افتضاح ) همین موتور فیفا از پیشرفته ترین موتورهای بازیهاست اما بازهم این مساله وجود داره نمیخوام وارد ریز این مساله بشم چون کاملا بحث , فنیه اگه دوست داشتین در مورد موتورها سیستم شناسایی برخورد و الگوهای طراحی حرکات مجزا صحبت میکنیم .
اما بطور کل من در مورد این مساله و این نقص در بازی با شما کاملا موافقم .
این حرف شما نشون میده "مطالب قبلی این تاپیکو نخوندین "من بارها توی همین تاپیک گفتم سیستم پنالتی هنوز توی این نسخه تکمیل نشده حتی کسانیکه از کد ریویوو پلی تست داشتن میگن حتی اونجا هم تکمیل نشده و دارن روش کار میکنن .پنالتی هم به شکل احمقانه ای کار شده . مثلا خواستن پنالتی رو سختش کنن که در واقع به شکل مضحکی باعث میشه که شما ندونین کدوم جهت رو نشونه می گیرین جوری که شوت از راه دور اسون تر از پنالتی زدن شده !!! حتی بک نشونه هم نداره که معلوم کنه تا چه اندازه شوتتون محکمه یا اروم .
گیمرها دو دسته هستن یک دسته به بازیهای ارکید و فانتزی علاقه بیشتری دارن و یک دسته بازیهای شبیه ساز , بیشتر باب طبعشونه به نظر میرسه شما از دسته اول هستی . اما من بازی که به واقعیت نزدیک تره بیشتر میپسندم . گیم پلی نسخه 2009 اصلا واقعی نبود نسخه 2008 که یک افتضاح بود به طوریه که من فقط یک یا نهایتا دو ساعت اون نسخه رو بازی کردم و مجدا به نسخه 6 بازی برگشتم .برای من بهترین شماره ی این سری pes 5 بود . من دائما از زمان عرضه ی این دمو دارم این تاپیک رو پیگیری می کنم و اینجور ی که بعضی دوستان از بازی هبجان رده شده بودن دیگه من مطمئن شدم که کونامی راه خودش رو بالاخره پیدا کرده و سعی کرده به pes 5 برگرده . مثلا می گفتن که بازی سخت شده اره سخت شده ولی چطوری و به چه قیمتی ؟ بعضیها هم می گفتن که این بازی کلا دگرگون شده ( البته از جنبه ی مثبتش ) اما پس ار ساعتها بازی به این نتیجه رسیدم که سختی بازی تنها به علت سنگ اندازیهای کونامی تو گیم پلی بوده نه تلاشش برای ارائه ی یه simulation از فوتبال . به این صورت که تا میتونسته بازیکنا رو سنگین و شلخته و دست و پاچلفتی کرده . بازیکنا اصلا کنترلی روی توپ ندارن و فرتی از زیر پاشون در میره یا کامل نمی تونن توپ رو متوقف کنن . بعضی جاها هم بدون اینکه روش تاثری داشته باشی کارای ماورای تصور می کنن . مثلا در حالی که هانری توپ رو به صورت تیز و محکم توی محوطه ی جریمه ی اسپانیا سانتر می کنه ولی پویل عین اب خوردن برگردونش می کنه !!! یا اینکه هنوزم بازیکنا با اشاره ی کوچیک بیرون پا توپ رو تا اون سر زمین پرت میکنن که همچین کاری تو واقعیت اصلا امکان نداره .
توی نسخه 2009 سرعت بازیکنان اصلا واقعی نبود توی سر توپ زدن همینطور دریبل دروازه بان به همین شکل گل کردن ضربات کرنر بسیار راحت بود سرعت چرخش , پاس داد و شوت کردن بازیکن خیلی زیاد تر از میزان طبیعیه اون بود اما این مسائل توی این دمو درست شدن برای منی که به بازی شبیه ساز علاقه بیشتری دارم این تغییرات یک پیشرفت محسوب میشه طرفداران بازیهای ارکید اگه واقعا براشون غیر قابل تحمله همون نسخه 2009 رو بازی کنن .
شما انگشت روی گیم پلی بازی گذاشتی پس اینا رو هم بخون که همین هفته پیش توی تاپیک گذاشتم ( معلوم میشه شما تاپیکو مرور نمیکردی ) :
- آهنگ حرکتی بازی در مجموع آهسته تر شده و طبیعتا به واقعی تر شدن بازی کمک شایانی کرده .
- حفظ توپ به مراتب سخت تر از نسخه قبلی بازی شده و بازیکنان حریف پرس بیشتری روی بازیکن صاحب توپ میکنند.
- در مجموع بازی درگیرانه تر و اکتیو تر شده و جدال و تلاش برای تصاحب توپ بیشتر شده که به نظر من از این حیث بازی به واقعیت نزدیک تر شده . این مساله سبب کمتر شدن فضا برای حرکت و مانور دادن بازیکنان شده .
یکی دیگه از غیر واقعی ترین معایب بازی نفس نفس زدن های شدید بازیکنان در نسخه های قبلی بازی بود .این اتفاق زمانی رخ میداد که بازی متوقف بود و بازیکنان منتظر شروع بازی بودن این مساله حقیقتا شکل زشتی به بازی داده بود که کونامی امسال بالاخره بعد از سالها این نقیصه مهمو برطرف کرد . ( فکر میکنم متوجه شدین چیو میگم ) .
- در مورد توپ بازی نظر من اینه که فیزیک توپ بهتر شده خیلیها انتقاد میکنن که توپ سنگین تر شده و این طبیعی نیست منم قبول دارم توپ سنگین تر احساس میشه اما در عالم واقع هم همینطوره کسانیکه با توپ فوتبال چمنی بازی کردن میفهمن من چی میگم . علاوه براینها با گذشت زمان گیمرها کاملا به این توپ عادت میکنن . اینرسی و حرکات توپ حقیقتا واقعی تر شده و نباید از این مساله گذشت . سرعت توپ در سانترها و شوتها بهتر شده که شاید علتش آهنگ حرکتی کل بازیه که این هم ازاون متاثر شده . اما در زمان ارسال پاسهای تودر عمقی سرعت توپ خیلی کم میشه که اصلا طبیعی نیست .
- ما توی این نسخه شاهد حرکات , فریبها و دریبلهای جدیدی هستیم .
در مورد قانون جنگل توضیحات کاملو بالا دادم "توی این بازی یک بخش بنام گیم پلن داریم ".تمامی بازیهای گذشته ی pes از همون شماره های اولش تو ps1 تا حتی بازی نا امیدکننده ی 2009 قلق هایی داشتن که به مرور زمان یادشون می گرفتی و بیش از پیش به مهارت هات تو بازی کردن افزوده میشد ولی تو این یکی همچین چیزی اصلا وجود نداره . شما بی هدف توپ رو پاس میدی و می دوی و دور زمین چرخ می خوری . یه بازی کاملا بی هویت . یادمه اولایی که pes 5 رو بازی می کردم ازش خوشم نیومد اما به مرور زمان که قلق بازی میومد تو دستم تبدیل شد به بهترین بازی فوتبالی که به عمرم بازی کرده بودم در واقع گیم پلیش بر اساس پاسکاری بود اما این یکی فقط این طور به نظر میرسه که باید پاس بدین وگرنه قانون بازی قانون جنگله . بی خودی خودتون رو گول نزنین که بازی چون سخت شده معنیش اینه که این شبیه ساز واقعی فوتباله . نخیر این حرفا نیست من کسی هستم که از نسخه ی سال 98 این بازی همیشه بازی اصلی من بوده . و هنگام عوض شدن نسل کنسولها هم فقط منتظر نسخه ی جدید این بازی بودم در واقع یه pes باز حرفه ای هستم . اغراق نیست که بگم که همیشه دنبال رقیب می گشتم و کسایی هم که بازی منو میشناختن مث مرگ از بازی من میترسیدن. می خوام اینو بگم که تا چه حد من عاشق این بازی بودم .
دوست عزیز اگه واقعا شما این تاپیکو همیشه مرور میکردی باید میدونستی که تمام مصاحبه ها و اخبار جدیددر این تاپیک ترجمه شده معلوم میشه اصلا پیگیر اخبار تاپیک نبودی . شما دقیق بگو کدوم مصاحبه رو میگی که سیباس غمگین بوده و برای این بازی متاسف بوده .
فقط یه بار فک کنم سال 2004 بود که فیفا رو روی pc امتحان کردم که به خاطر بی هویتی و نبود گیم پلی درست و حسابی فیفا رو برای همیشه گذاشتم کنار . الان که دارم اینو بازی می کنم دقیق همون احساس بازی فیف رو دارم. در واقع pes 2010 خیلی بی هویت شده . معلوم نیست سازنده هاش دنبال چی بودن . در واقع اگه هم عضوهای فروم ea از این بازی تعریف می کردن به خاطر تحریم فیفا بوده که نسخه ی نسل جدیدشو رو pc امسال نیاورده . چندی پیش یه مصاحبه از سازنده و خالق اصلی سری pes اقایseabas با video gamer خوندم که دائم از خودم می پرسیدم چرا جو مصاحبه این قدر غمگینه و اقای seabass داره دائما از بازی خودش بد میگه . اگه انگلیسیتون خوبه برین پیداش کنین بخونیدش . ترجمه اش رو هم تو فروم بازیسنتر گذاشتم برید تو پروفایلم به همین نامی که اینجا دارم سرچ کنید بخونیدش . در واقع seabass دائما به جای تعریف از بازی pes 2010 اظهار تاسف می کرد از کارایی که می خواستن انجام بدن و خیلی تلاش کردن براش و نتونستن . حالا من می فهمم که چرا اون مصاحبه اینطوری بود . در واقع اقای seabass می دونست که ایده هاش برای این بازی دیگه تموم شده .
راستی شما همین ماه اخیر عضو این سایت شدی ؟
در ضمن از اینجا میتونید تغییرات کد ریویوو نسبت به دمو رو ببینید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 4039; 01-10-2009 at 11:54.
شما یکی تون به من بگید چرا تو این نسخه نیمکت نشین ها مثل سری قبلی معلون نیستن یعنی خالیه کسی نیست ؟
شما یکیتون به من بگین چرا تو این دمو خبری از نیکت نشینا نیست ؟ برام جای سواله این همه تغیرات تو بازی و بهبود تودموش خبری از نیمکت نشینا نبود ؟
اینم پچ جدید واصه دمو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینکه طرفدار بازی fifa هستم ولی با توجه به دمو بازی تحولی زیاد در
بازی نسبت به نسخه قبل دیده میشه...
مهمترین نکتش هم برگشت خوب مدافعان هستش..
دوست گلم اگه میخای تعداد پستات بره بالا حداقل یکی در میون پست بده نه چند تا پشت سر هم
Last edited by Abas1100; 01-10-2009 at 13:01.
دوستان كسي هست آدرس ديگه از اين پچ درست منچستر-چلسي-رئال و ... داشته باشه؟؟؟
من يه بار قبلي رو داشتم دانلود ميكردم به مشكل خورد قطع شد دوباره خواستم برم مثل اينكه Limit داره و فقط يه بار نميشه به صورت free دانلود كرد...
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
درجه سختی واقعآ عالی شده . حتی اگر ما خیلی هم حرفه ای بشیم تو این سری کامپیوتر هم خیلی قوی بازی میکنه .
اینو خوب اومدی. راست میگه چیه نیمکت نشین نیمکت نشین خوب نباشه مگه نمیتونی تعوض کنی. تازه خیلیم هستش ولی کمتر تو تصویره.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)